Washington meni, da so digitalne valute vključene v opredelitev denarja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Washington meni, da so digitalne valute vključene v opredelitev denarja

Washington meni, da so digitalne valute vključene v opredelitev denarja

Stanje Washington, v Združenih državah Amerike, je izjavila, da so digitalne valute vključena v opredelitev "denarja", v okviru Enotnega zakona za državo, Money Services (UMSA).

Nova definicija je na voljo na Oddelku za finančne institucije "(DFI), spletna stran, kjer je organ države lahko zagotavlja informacije denarja oddajnikov in valute izmenjevalcev.

Virtualni stran se glasi, da "je virtualna valuta, znan tudi kot digitalni valuti ali cryptocurrency menjalno sredstvo ni dovoljeno, ali jih je sprejela vlada. Obstaja se uporabljajo prek interneta veliko različnih digitalnih valute, najbolj znana pa Bitcoin. V Washington, je digitalna valuta vključena v opredelitev "denar" v zakonu o enotnem Money Services ".

V skladu s predpisi o državi Washington, "denar pomeni medij za izmenjavo, ki je pooblaščena ali Združenih držav ali tuje vlade ali druge priznane menjalno sredstvo sprejeto." Money "vključuje denarno enoto račun ustanovljena medvladna organizacija ali s sporazumom med dvema ali več vlad ". Kljub temu pa država meni, da lahko digitalne valute biti del te opredelitve.

Washington je nedavna sprememba statusa Bitcoin in drugih virtualnih kovancev je zelo diskreten, vendar Redditor delili informacije o platformi.

Na spletni strani ministrstva tudi dodaja, da "se morajo podjetja, ki želijo poslati denar za prebivalce Washington v obliki digitalne valute lahko obrnete na NTI za determinationwhether dovoljenimi pod UMSA. Če je, je potrebno dovoljenje, preden se lahko podjetje sodeluje v dejavnosti ".

Odločitev, ki jo je ministrstvo za finančne institucije odpre precedens, ki bo zagotovo vplivala na način finančne organe, sodišča in judgesacross stanje (in morda celo iz nje) pogled na primere, ki vključujejo Bitcoin ali druge digitalne valute.Vedeli smo, da Bitcoin ni bil popoln, vendar jo lahko ta pomanjkljivost zmanjšaBitcoin je v težavah. Kaj je narobe? Mi lahko odgovorite, da: gre za to, da je napaka, ki vplivajo Bitcoinand grozi zapreti celotno poslovanje.

Sistem digitalna valuta, ki se uporablja kot objavljanje toolthat lahko širijo Wikileaks kabli in pedofil pornografskih povezav skozi Bitcoin je blok verige. Ta veriga je sestavljena iz več naključnih prenosnih kanalov, ki ustvarjajo veliko zbirko podatkov lahko za shranjevanje podatkov za vedno. In s podatki, mislimo nezakonito vsebino ali spam, ki se nato pošljejo drugim uporabnikom.

Nekateri slabi fantje izkoriščajo to napako in to ni prijeten več vlad, ki lahko sprejmejo dokončno odločitev.

Vprašanje, ki ostaja, je to: lahko Bitcoin popravila to napako in izvaja ali pa se bo le še slabše? Da bi dobili odgovor, da blog Globalni Teroristi stik Jeff Garzik, iz programske skupine Bitcoin in Splošna ugotovitev je, da je skoraj nemogoče, da se prepreči uporaba Bitcoin kot shranjevanje podatkov.

Eden od glavnih problemov je, da je Bitcoin skupnost popolnoma anti-cenzura, vendar pa lahko premislijo, če spam ali nezakonito vsebino začela ogroža Bitcoin življenje.

Torej, kaj še mora spremeniti. Sicer pa smo lahko na koncu brez Bitcoins. Po navaditi na to, bi lahko preživeli?

Via globalguerrillas.typepad.com


Spletna stran Coindesk sproža lasten lastni bitumenski indeks cenCoindesk recentlylaunched svoj lastniški Bitcoin Price Index (BPI) "za določitev standardne cene na drobno za predstavnike industrije in računovodskimi strokovnjaki", glede na spletni strani cryptocurrency novice.

Ta novi indeks prikazuje povprečne vrednosti, izračunane s pomočjo informacij od vodilnih svetovnih izmenjave Bitcoin. Vendar pa, kot Coindesk navedeno, "formula je dovolj prožen, da se ohrani samo tiste menjalne tečaje, ki izpolnjujejo minimalna merila za ugotavljanje cen in veljavnost".

Sprva so ta posebna merila opredeljena kot:

(A) izmenjave morajo služiti mednarodno bazo strank;

(B) velikost najmanjša trgovina sme biti manjša od 1500 USD ali ekvivalent;

(C) bančne se prenaša izmenjave mora biti zaključena v roku sedmih dni brez posebnih stroškov.

Razvijalci, ki so ustvarile Coindesk je BPI pojasnjujejo, da so merila "predmet sprememba temelji na spreminjajoče se tržne in regulativne pogoje". Zato nameravajo spremeniti formulo za predvidljivo mesečno. To bo povečalo verodostojnost indeksa, saj bodo uporabniki imeli nekaj vnaprej obvesti v zvezi s posodobitvami formule in pripadajoče razlogi za te posodobitve.

Za zdaj, bo indeks temelji na USD / XBT podatki o cenah iz Bitstamp, BTC-e in CampBX "uporabljajo ponudbo Vsaka izmenjava je / vprašati sredini in brez volumna uteži". Poleg tega, da v realnem času API je, da postane posodobljeni vsakih 60 sekund, bo Coindesk tudi na GMT end-of-zadnji dan indeks ceno ", vključno z visoko ceno in nizko ceno za dnevno trgovalno obdobje".


Spletne strani dveh bank v Hongkongu so žrtve Bitcoin ransomwareDva izmed največjih Hong Kong bank so se v zadnjem času tarča hekerjev. Digitalni kriminalci grozili, da kibernetskih napadov na spletne strani, ki spadajo v Bank of China in Bank of East Asia, razen če žrtev plačala odkupnino v Bitcoin.

Lokalne oblasti so potrdile, da so banke vložila poročila s policijo v Hong Kong, trdijo, njihove spletne strani so vdrli. Porazdeljeni zavrnitev storitev (DDoS) napadov prišlo v nestabilnem storitev.

Po tiskovni predstavnik, "obe instituciji kasneje prejeli e-pošto zahtevne plačila v Bitcoins, ali pa bi bil še en krog napadov." Hekerji so verjeli, da se na podlagi v tujini in predhodno preiskavo, ki jih je policija začela ugotovil, da attackes verjetno, da so se začeli iz več držav.

Bank of China je potrdila njegova spletna stran je prizadela DDoS v soboto, 9. Maja, čeprav se šele zdaj razkrila informacije o primeru. Banka prepričani, ni bila prizadeta njegova storitev za stranke.

"Z naše stalne spremljevalnega mehanizma in ukrepi ob nepredvidljivih dogodkih v mestu, da se zagotovi varnost in delovanje spletne strani družbe, naše storitve in informacije za stranke niso prizadela nesreča. Primer je bil prijavljen v Hong Kong policije, "predstavnik za Bank of China je povedal Coindesk.

Druga žrtev, Bank of East Asia, ugotovil, da je pod napadom, ko opazi neobičajno povečanje internetnega prometa. V tem času se je finančna institucija izvaja nepredvidljivih ukrepe v zvezi z napadi, zanikanje vsakršnih kršitvah varnosti.

Policija je razvrščen primer kot izsiljevanje

Napadi bo preiskovala Cyber ​​varnost in urada tehnologijo kriminala in analizira Hong Kong monetarni organ, ki je zaprosil obeh bank za predložitev poročila.

Sorodne novice


Post ICO

Ali je Moolah (in njegov 1,4 milijona USD BTC trenutno manjka) najnovejšo Bitcoin prevara?

Post ICO

Kenneth Metral iz Coingiga: kupci imajo več zaupanja in porabijo več bitkoinov

Post ICO

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Post ICO

Trgovec s hrano vozi po Seattlu in sprejme Bitcoin za okusen sir na žaru

Post ICO

Ali so GAW rudarji o partnerstvih?

Post ICO

To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin

Post ICO

Italijanski parlament gosti posebna bitkainska zaslišanja - Švedska centralna banka sprosti novo poročilo

Post ICO

Goldman Sachs in IDG vlagata 50 milijonov USD v Bitcoin startup Circle

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

BitGo bo ponudil program preverjanja solventnosti za podjetja

Post ICO

Symbian in Bitcoin: dve aplikaciji, ki omogočata povezavo

Post ICO

Indie komedija Dope postane prvi film, ki bo sprejel Bitcoin kot možnost plačila za vstopnice