Želite vedeti, kaj se zgodi z Bitcoins, ko umrete? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Želite vedeti, kaj se zgodi z Bitcoins, ko umrete?

Želite vedeti, kaj se zgodi z Bitcoins, ko umrete?

Bitcoin morda ne bo del popolnega pokojninskega načrta za zdaj, vendar so nekateri pogumni ljudje težko vlaganje v ta digitalni valuti. Toda, kaj se dogaja z našimi Bitcoins ko umremo? Ste že kdaj pomislili na to?

Če Bitcoin je del vašega portfelja in ker imajo vrednost, obstajajo nekatere ugotovitve, da bi. Kot veste, Bitcoins so shranjeni v edinstveno virtualno, kar povzroča nekaj skrbi v času smrti nekega lastnika. Wayne Parker, od bloga Genesis Block, pravi, da "je eden od ciljev lastnika Bitcoin denarnice, da se zagotovi njegovo / njeno denarnico, da drugi ne morejo pridobiti neželeno dostop do it.This varnosti preprečuje tudi svoje najbližje in upravičence, da pridobijo dostop da si Bitcoinsin primeru vaše smrti, razen če ste načrtovali za to ".

Torej, kaj je skrivnost? Načrtujte svoj virtualni volje, nekaj, kar je le malo ljudi počne še danes. Obstaja več načinov za zaščito svoje denarnice, ko ste goneand poskrbite, da bodo upravičenci lahko imajo dostop do njega.

Po Wayne Parker, "je mogoče razdeliti datoteko denarnice v N kose, tako da dobimo ključe, morajo biti vsi N kosov prinesla skupaj. Posameznik lahko dobimo iz teh kosov na ljudi, ki jim zaupate (zakonec, otroci, vnuki, itd) in smrti posameznika, kose lahko združujejo v denarnico. Ko je v celoti zgrajena, lahko datoteko denarnico se uporablja za prenos Bitcoins od prvotnega lastnika upravičencu ". In to je samo primer.

Kako vam to ni pomembno, tako dolgo, kot je varen in enostaven proces. Samo poskrbite, da Bitcoins so zaščiteni.

Via marketwatch.comOpozorilo indijske centralne banke prestraši operaterje Bitcoin v državiVeč Bitcoin operaterji in podjetja v Indiji so pred kratkim prekinila svojo dejavnost, povezano z cryptocurrencyafter opozorilo, ki ga Reserve Bank of India (RBI) je začel.

Finančna institucija opozoriti uporabnike in podjetja pred nevarnostmi trgovanja in sprejema Bitcoin, kot tudi tveganj glede morebitnega pranja denarja in kibernetski varnosti. Vendar pa je centralna banka v državi je še objaviti jasen regulativni okvir, ki vključuje digitalni denar.

Po opozorilo, je pokazala, 24. Decembra, je več subjektov, ki ponujajo Bitcoin storitve v državi, začasno ali za nedoločen čas prekine svoje poslovanje, poroča Ekonomsko Times. Nekatere spletne strani, ki se ukvarjajo z Bitcoin v Indiji so tudi padel na tla. Kljub temu, drugi subjekti, ki se še vedno izvajajo svoje kripto-poslovanje in ponujajo izmenjavo storitev, trgovanje Bitcoin za rupije in obratno.

Indijski operater buysellbitco.in je pojasnil opustitve njihovih storitev na svoji spletni strani: "smo onemogočili, nakup in prodajo operacije, dokler bomo lahko predstavili jasnejši okvir, s katerim za delo", storitev napisal.

INRBTC ponovi to odločitev. "V luči RBI je obvestila, storitve INRBTC.com se odloži za nedoločen čas", platforma je pojasnil in dodal, da "še naprej, da [RBI] navaja, da bi odsotnost informacij nasprotnih strank izpostavlja uporabnike na nenamerne kršitve Anti-Money launderingand boju proti financiranju zakonov terorizma ".

Po INRBTC, "je edina preostala možnost zdaj je začasno storitev, dokler se lahko izvede nadaljnji ukrepi". V tem času bodo vsi posli, ki se izvajajo do 26. Decembra bo v celoti obdelana. Toda na drugi strani, "vsa čakajoča naročila bo preklicana in vloge na teh naročil se povrne 100 odstotkov za uporabnike".

Z veliko storitev in spletnih strani zaprtjem zaradi opozorila banke, višji uradnik povedal gospodarskih časih, da je pritisk na indijskih regulativnih in izvršilnih agencij povečalo.


Warren Buffett utripa Bitcoin: ni valutaLegendarni Warren Buffett ima kaj za povedati o Bitcoin, toda njegove besede so daleč od pozitivnih. Po ameriški podjetnik in finančnega tajkuna, svetovno najbolj znana digitalni kovanec "ni valuta".

Buffett ne verjame Bitcoin izpolnjuje merila tradicionalnih valut, vključno čemer hranilec vrednosti.

83-year-old investitor in direktor podjetja Berkshire Hathaway je razkrila njegovo mnenje v intervjuju za CNBCand dodal, da ne bi bil presenečen, če Bitcoin je ni zraven v naslednjih 10 do 20 let.

Glede na podjetnika, cena Bitcoin bo vedno neizogibno temelji na vrednosti dolarja, kar pomeni, da je to definitivno ni valuta.

V pogovoru, Buffett imenovano tudi razmere v Ukrajini, trdijo, da so svetovni trgi pretiravaš na odločitev Rusije, da napotiti vojake na Krim.

Izbrani slika iz Wikimedia


V Varšavi je v avgustu potekal drugi Bitcoin MeetupPrestolnica Poljske bo prejel drugo srečanje Varšava Bitcoiners. Prireditev se bo zgodilo zelo kmalu, na 2. Avgusta.

99Bitcoins pogovarjali o poljskem cryptocurrency sceni že pred časom, ko je El Passion, podjetje, ki deluje na področju spletnega oblikovanja in mobilnih aplikacij razvoj, je postal prvi posel v Varšavi sprejeti Bitcoin. Podjetje je trenutno glavna gonilna sila, ki je povečanje virtualna valuta v državi.

El Passion je, pravzaprav, organizator prvega Varšavi Bitcoin Meetup, ki se je zgodilo 13. Julija. Takrat so obljubili več dogodkov je bilo na obzorju in niso bili laže. Vendar pa bo to novo srečanje je veliko večji, poskuša spremeniti lastniki malih podjetij miselnost, da bi Bitcoin sprejetje veliko hitreje. Vsaj, da je načrt.

Bitcoin Party, kjer bodo udeleženci lahko "kupi virtualna valuta" med drugimi dejavnostmi, se bo zgodilo na Parkirišče bar, na Nowogrodzka, 27. Če ste radovedni o dogodku, odkrili več po uradni Facebook strani od srečati se.

Sorodne novice


Post ICO

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Post ICO

LedgerX Velja za status Futures s CFTC

Post ICO

Fundacija Bitcoin odgovarja na finančne organe Kalifornije

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

Temna stran Bitcoin: zloraba kriptografije

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin rudarski proizvajalec HashFast se izklopi in dražbe preostalih sredstev

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Severna Koreja priča svojemu prvemu transakciji Bitcoin

Post ICO

BtcTrip ima nov poslovni račun in načrtuje začetek treh novih storitev