Vinny Lingham, direktor podjetja Gyft: Bitcoin ima potencial, da postane mednarodna valuta | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vinny Lingham, direktor podjetja Gyft: Bitcoin ima potencial, da postane mednarodna valuta

Vinny Lingham, direktor podjetja Gyft: Bitcoin ima potencial, da postane mednarodna valuta

Če bi morali izbrati skupino storitev, ki je popolnoma spremenila Bitcoin ecosystemwhen so se odločili, da sprejmejo Bitcoin, Gyfthad, da je eden izmed njih. Podjetje, ki omogoča uporabnikom po vsem svetu, za nakup darilnih kartic na spletu iz več sto trgovcev na drobno in se znebi nepotrebnih plastičnih kartic, odločila, da bo ta korak in se potopite v svet cryptocurrency v maju.

V zadnjem času, Gyft izdal nov Bitcoin prijazno storitev, darilne kartice registra, ki omogoča Bitcoiners uporabo virtualne valute za "nakup darilnih kartic za poroke, rojstne dneve, otroške tuši, praznikih in drugih posebnih dogodkov".

Poleg tega Gyft služi plemenitemu namenu, ne da bi sploh poskušal. Po spletni strani Wired, so nekateri brezdomci preživeli na Bitcoin, na Floridi, in jih uporabljajo Gyft za izmenjavo Bitcoins za darilne kartice, ki se lahko uporabljajo v lokalnih restavracijah ali kavarne.

Z vsem tem dogaja, 99Bitcoins odločila, da se pogovorite z Vinny Lingham, Gyft glavni izvršni direktor, in ima novico sporočamo. Oglejte si intervju.

Po teh zadnjih nekaj mesecev, se vam zdi sprejetje Bitcoin je bila dobra odločitev za vaše podjetje?

Vinny Lingham - Definitely, smo vedno videti, kaj je naslednji dogodek na celotni plačilni prostor in Bitcoin je postala priljubljena in jo še dodatno raziskovanje, smo se odločili, da je dobra izbira za naše stranke.

Imate idejo, koliko transakcij Gyft vključujejo Bitcoin?

Bitcoin skupnost je majhna, vendar je rastoči del našega poslovanja. Sprejem Bitcoins za darilne kartice širi kraje, kjer lahko Bitcoin potrošniki uporabljajo svoje Bitcoins in naše potencialno občinstvo uporabnikov Gyft.

Kaj pa te nove storitve, Gift Card registru?

Ustvarili smo Gyft kot enostaven način za ljudi, za upravljanje - nalaganje, nakup, pošiljanje in odkupil - svoje darilne kartice digitalno na svojih telefonih, tako da bi jih imeli, kadar so nakupovali. V preteklih letih so darilne kartice zrasel v priljubljenosti in je pričakovati, da bo darilo trg Severnoameriški kartica hit 125 milijard $ v letošnjem letu.

Prihajajo ven z Gift Card registru je bila naravna evolucija. Obstajajo številne posebne dogodke, vključno s poroke, rojstne dneve, baby tuši, prazniki in mature, kjer mnogi radi izbrali darilo iz seznama vnaprej izbranih možnosti. Saj veš, da ne bodo sprejeti nazaj in se ga bo uporabila.

Kako vidite razvoj Bitcoin je? Ali menite, da Gyft še vedno dobili Bitcoin plačila v 10 letih?

Prišlo je nekoliko nihala, vendar ste pričakovali nekaj izboklin na cesti, ko nova tehnologija zažene. Na splošno smo navdušeni nad potencialom za prihodnje inovacije na naši Gyft platforma za Bitcoins in smo veseli, da je v začetku pionir v Bitcoin vesolju. V desetih letih, mislimo, da bodo vsi imeli dostop do Bitcoins. Ima potencial, da postane mednarodna valuta.

Ali delate na vseh prihodnjih projektih?

Trenutno delamo na program zvestobe, ki mislimo, da bo svetovni uspeh. To je vse, kar lahko rečemo za zdaj.

Sorodne novice


Post ICO

Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost

Post ICO

Od restavracij do šol, od Francije do ZDA: pet malih podjetij, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Spoznajte Yifu Gua, mandata za rudarje Avalon Bitcoin

Post ICO

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Post ICO

Mt. Gox je samozaposlen z Akamai in ima nov trgovski motor, vendar počasi operacije še vedno problem

Post ICO

Razširitveni načrt Coinbase omogoča storitve v 14 državah

Post ICO

Pioneer računalniške industrije trdi, da je ugotovil, kdo je bitkoin ustvarjalec

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Glavne bitkoinske družbe v Veliki Britaniji kričijo za regulacijo

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut