Vietnam izda opozorilo proti Bitcoinu - uporablja Mt. Goxov primer | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vietnam izda opozorilo proti Bitcoinu - uporablja Mt. Goxov primer

Vietnam izda opozorilo proti Bitcoinu - uporablja Mt. Goxov primer

Država Bank of Vietnam pravkar izdal novo opozorilo pred cryptocurrency in odločila zmanjšati vse možne povezave med Bitcoin in kreditnih institucij v državi so. Ta podjetja so prepovedano ponuditi vse povezane z Bitcoin storitev od zdaj naprej.

Po Vietnam News Agency, Bitcoin in druge cryptocurrencies niso razvrščene kot pravna tenderor obravnavati sredstva za plačila v Vietnamu in kreditnih institucij ni dovoljeno uporabljati digitalne valute za zagotavljanje storitev za stranke.

To je drugo opozorilo, ki ga je vietnamski institucija izdala. Prvi, ki je prav tako navedel Bitcoin ni bila priznana kot metoda legitimno plačila v državi, je bil izdan 14. Februarja. Prav tako so navedene v "tradicionalnih" nevarnosti, kot so pranje denarja, davčne utaje, visoka volatilnost in velikim tveganjem za špekulacije.

Tako kot v mnogih drugih državah, vietnamščina Bitcoiners ne bodo zaščiteni s finančnimi institucijami v primeru izgube denarja. Kljub temu, dokument ni izrecno prepovedano Bitcoin, le v primeru podjetij, povezanih z bančnimi.

Čeprav sta izjave, ki jih državne banke Vietnamu izdane precej podobna, stran Coindesk reportsan pomembno novost prisotna v drugem uradnem opozorila dokument.Vloga nanaša nedavni propad Mt. Goxand našteva tudi druge poskuse taksist, ki so že prizadete izmenjave kot Bitstamp.

Izjava se nanaša tudi druga opozorila, ki jih države, kot na Tajskem ali na Kitajskem, izdane "dokaz", da je Bitcoin zagotovo nevarna za uporabnike.

Izbrani slika iz WikimediaVirtual Expo za Cryptocurrency ComingCryptocurrency konference potekajo po vsem svetu, in veliko ljudi se skupaj govoriti, slišati pogovore in se seznanili z nekaterimi podjetji v prostoru, ampak tudi v decembru tega leta je skupina cryptocurrency navdušence in razvijalci dobili skupaj, da bi virtualni konferenci ki omogoča, da ljudje, ki se nahajajo kjerkoli na svetu priložnost, da sodeluje v virtualni konferenci.

Uporaba MMORPG kot tehnologijo dogodka bo udeležencem, da praktično interakcijo z konferenčni prostor in se udeležiti keynote od Peter Todd, Bitcoin jedro projekta; David Johnston in Sam Yilmaz iz DApps sklada; Matthew Roszac od Tally kapitala; JR Willett iz Mastercoin; Kirk Johns iz Merchantcoin; in drugi razvijalci in vizionarji iz šifrirnega skupnosti.

Dogodek ustrezno poimenovali Crypto Money Virtual Expois odvija 5. In 6. Decembra bo odprta za vse, in bo ponudil brezplačen dostop do predavanj in do virtualnih sejemskih dvoranah, kjer bo deset novih podjetij in projektov, ki predstavljajo svoja podjetja preko virtualnih kabine - uporabo videa, digitalnih brošure in druge informativne metod.

Vstop na dogodek je tako enostavno, kot odpiranje brskalnika in vstopu na spletu. Brez dragih stroškov potovanja, zaradi česar rezervacije v hotelu ali težav z iskanjem konferenčni ali Expo Center. Dogodek je brezplačen tudi, tako da vam ni treba skrbeti za stroške za vozovnice ali katero koli od teh dodatnih hassles.

"Virtualni valute zaslužijo virtualni expo" je dejal Eyal Abramovitch, soustanovitelj Virtual Expo Crypto denarja. "Čas je, da odprete kripto skupnosti na svetu, in s tem Expo ponujamo zabaven in prosto pot, da to storite neposredno iz vašega računalnika."

Tu lahko izveste več podrobnosti in informacije o prihajajočem dogodku na: http://cryptomoneyexpo.com/


VMC napoveduje 28nm ASIC čipov s 24,5 TH sec minerji, ki bodo dostavljeni v novembruNekateri Bitcoin rudarji morda svoje roke na novo Fast-Hash One čim prej novembra, saj je Virtual Mining Corporation (VMC), je pred kratkim zaprli posel s eASIC, podjetje specializirano v proizvodnji fabless polprevodnikov. VMC se bodo uporabljale 28 nm čip ASIC njena partnerja za oblikovanje inovativne rudarskih škatle, ki jih je mogoče razširiti do 24.5 TH / sek.

Rudar proizvajalec s sedežem v Missouri bo uporabil eASIC je Nextreme-3 zasnovo za izdelavo svojih Fast-Hash One rudarskih škatle. Po navedbah družbe so ploščadi - tam bo tri različne rudarji - morda bo odpremljen v zadnji polovici novembra.

S stopnjo razpršitve dne 16. GH / s ali 20 GH / s overclocked in porabijo v skladu z 12W na čip, ta naprava prekosi več rudarjev na trgu, tudi ploščad KnCMiner je z 28nm čip. "EASIC razvija svoje 28 nm proces od leta 2010, in njihove izkušnje je nič drugega. Tako, razvoj čip VMC je precej manjše tveganje kot pri drugih družbah, predvsem v smislu porabe energije in zanesljivo odvajanje toplote, ki je pogosto spregledati, če primerjamo surove številke ", VMC CEO povedal Coindesk.

Kenneth Zakol dodaja, da lahko kupci prilagodijo svoje sisteme z do 96 plošč na sistemu: vsak od njih vsebuje do 16 žetonov za največ 256 GH / s na ladji, s skupno 24,576 TH / sek.

Ko VMC pojavil na trgu, je maja lani, je podjetje, ki je del aktivnega rudarstvu zadruga napovedala partnerstvo z eASIC. Toda v času Kevin Zakol govorili rudar, ki temelji na eASIC je 45 nm Nextreme-2 čip, zaradi ladjo do decembra 31. Po drugi strani pa bi se 28 nm enote poslati do konca junija 2014.

Vendar pa v juliju, zakol napovedal, da bo podjetje izbere najkrajšo pot in šel naravnost na 28 nm rudarjev s 256 GH / s za $ 4000, ladijski promet v oktobru ali novembru. Danes pa podjetje ponuja Platinum Edition Bitcoin rudarskih stroj s 256 GH / s ploščo za $ 5699, ki ga je mogoče razširiti do 1,5 TH / sek.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Pojavljajo se dve novi Bitcoinovi izmenjavi: CoinX s sedežem v ZDA in kanadski obok Satoshija

Post ICO

Coinbase odpre prvo regulirano izmenjavo Bitcoin v Združenih državah Amerike

Post ICO

Coin Fire +: Professional bitkoin Trolls Obstaja

Post ICO

Dogovornik Facebook Dogoder v zapor

Post ICO

Krog je brez beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Post ICO

Udeležite se na dražbi BTC preko SecondMarketa

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Post ICO

Centralna banka Cipra proti Bitcoinu: brez odobritve za kriptokovno delovanje

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018