Prva vietnamska izmenjava Bitcoin bi se lahko začela aprila z izraelsko podporo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prva vietnamska izmenjava Bitcoin bi se lahko začela aprila z izraelsko podporo

Prva vietnamska izmenjava Bitcoin bi se lahko začela aprila z izraelsko podporo

Na voljo je nova družba v razvoju v svetu Bitcoin, ki namerava odpreti prvo spletno Bitcoin trgovanje tla Vietnama. Z izraelskim izmenjave Bitcoin Bit2C skupinsko delo s platformo Bitcoin Vietnamu, bi VBTC je realnost pred koncem aprila.

Ustvarjalci projekta nameravajo iti naprej tudi potem, ko država banke grobo opozorilo države proti cryptocurrency. Pogodba je že podpisana med obema partnerjema.

"Vse od naše ustanovitve leta 2012 smo bili ponosni na naše inovativne in edinstvene trgovinskega sistema. Po več kot letu dni žive delovanja smo videli, da je to trden temelj nam pridobil zaupanje javnosti in nam je največji trgovanje skupnosti za Bitcoin v Izrael. Verjamemo Bitcoin predstavlja revolucijo v mednarodni trgovini in commerceand so zelo veseli, da vidim naše tehnologije igrajo pomembno vlogo pri spodbujanju sprejetja Bitcoin. Še posebej v živahno in hitro rastočem vietnamskega gospodarstva ", Eli Bejeranco, predsednik uprave Bit2C, je dejal o partnerstvu.

Skupaj z Bitcoin Vietnamu, vietnamska zagonu ustanovljena konec leta 2013, je izraelska družba načrtuje za izvajanje visoko varnostno tehnologijo na trgu azijske države.

"Mi smo trdno prepričani, da bo naš prihajajoči sodelovanje v zvezi z uvedbo prvega živo trgovalni Bitcoin izmenjavo Vietnama je postavila mejnik v nadaljnjem razvoju Vietnam's- na mednarodni ravni, še vedno majhen, vendar hitro širi - Bitcoin gospodarstva," je dejal Nguyen Tran Bao Phuong, predsednik uprave Bitcoin Vietnamu.

Vietnam je cilj, da postane tehnološki središče v regiji in verjamemo, da bo široko sprejetje Bitcoin in z njim povezanih tehnološkega napredka igrajo ključno vlogo pri gospodarski razvoj Vietnama na naslednjo stopnjo.

Vietnam je država, v kateri je priljubljenost Bitcoin še vedno majhna. Vendar pa obstaja že nekaj podjetij, ki sprejemajo na svetu najbolj znani digitalni kovanec.

Nova stališča iz UBS

svetovne finančne storitve podjetje UBS je pred kratkim izdal obsežno poročilo, ki je opisana možnost Bitcoin, da poseže z obstoječim finančnim sistemom, po Coindesk.

Dokument z naslovom "Bitcoins in Banke" in pojasnjuje, kako digitalni denar je veliko več kot le "problematično valuto": na drugi strani, da je tehnologija, ki bi lahko prinesla koristi, če bi se izvajala poleg tradicionalnega bančnega sistema.

"Razveljavitev svojo politično agendo, vidimo Bitcoin, da ima nekaj možnosti, kot nove tehnologije transakcije, pri katerih bi lahko Bitcoin podobno tehnologijo zagotovili osnovo za nove skupne plačila in prenos systemusing obstoječih valut in vrednostnih papirjev. Takšen sistem bi lahko zmanjšali sistemsko stroške in zagotoviti hitrejše, varno, transferje - še posebej v mednarodnem prostoru ", izjava pravi.

Slike iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bounties za spodbujanje Crypto

Post ICO

Novi odprtokodni projekt BitCore Bitcore pomaga razvijalcem aplikacij Bitcoin

Post ICO

Trinajst mest po vsem svetu ta teden dobi nov bančni avtomat Lamassu Bitcoin

Post ICO

Privzete vrednosti CoinTerra

Post ICO

Taksiji spodbujajo Bitcoin v San Franciscu

Post ICO

Glavni razvijalec Novacoina: sistem za dokazovanje lastništva ne bi smel biti uporabljen za rešitev, ki bi bila koristna samo za kriptokvote

Post ICO

Morgan Stanley gostuje Bitcoin dogodek v New Yorku

Post ICO

Prvi avstralski pub, ki bo prevzel kriptocurrency, bo gostil pričakovan dogodek Beers4Bitcoins