Uporabite svoj Bitcoins za nakup lepih daril v Victorias Secret preko Gyft | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Uporabite svoj Bitcoins za nakup lepih daril v Victorias Secret preko Gyft

Uporabite svoj Bitcoins za nakup lepih daril v Victorias Secret preko Gyft

Ravno pravi čas za božič... The Bitcoin prijazno platformo Gyft, eden izmed vodilnih ponudnikov darilo e-razglednice, je napovedal, da je super slavni spodnje perilo znamke Victoria Secretis zdaj del njihove ponudbe.

To pomeni, da lahko zdaj preživeti cryptocurrency na darilni kartici in unovčite svojo vrednost na spletni strani VictoriasSecret.comor na enem od fizičnih trgovin te blagovne znamke.

Victoria Secret je le zadnji mega posel vključiti platformo Gyft je, po drugih velikih podjetij, kot drobno velikan Target je, ki se je pridružila v novembru.

Poleg tega, da bi lahko dobili na voljo vsi izdelki na Victoria Secret, lahko Gyft stranke uporabljajo tudi svoje kartice na Victoria Secret PINK.



Valentinovo je skoraj tukaj: cvetličarna Hongkonga sprejema kriptocurrency



Cvetličarna Hong Kong Flower Deliveryhas napovedala, da isnow sprejemanje plačil Bitcoin, ravno pravi čas za Valentinovo, ki ga praznujemo po vsem svetu 14. Februarja.

S to novo opcijo, ki je poslovni sprejema Bitcoin naročil prek svoje spletne strani, ki omogoča strankam, da plačajo na lažji in hitrejši način. Družba ni le prodaja sveže cvetje in kompleksne šopke, ampak tudi pecivo, šampanjec in druga darila, da gredo z cvetličnih aranžmajev.

"Odločitev, da se premaknete na prevzemno Bitcoin je smiselno za nas in to bo povzročilo močan porast naše mednarodne baze strank", direktor družbe, Leslie Wu, je povedal Bitcoin puščavnik.

Poleg tega cryptocurrencywill 10 odstotkov vseh spletnih plačila, z gredo naravnost v dobrodelni organizaciji.

Hong Kong Flower Delivery zagotavlja isti dan dobave za vse lokalne naročil, vendar pa pustiti nasvet pred poseben dan prispe. "Najbolje je, da odredi ureditev Valentinovo zdaj, pred dejanskim dnem. Na ta način se da bo pripravljena, rože na roko, in dostava bo že nastavljen", Wu je pojasnil in dodal, da se vse dobave za običajne dni potekajo med 09.00 in 18.00.

Podjetje, ustanovljeno leta 1996, je bila ena prva cvetličarna je v Hong Kongu in se posodabljajo, ko gre za inovativne načine plačila. Poleg Bitcoin je Google možnost Denarnica je na voljo tudi.

Slike iz spletne strani Hongkong Flower Delivery je


Video Dish Network First Bitcoin Billpay



Kot je že obljubil Pomivalni Networkhas razvalja sposobnost, da plača svoj Dish Network račun z uporabo Bitcoin in smo pridobili video iz Dish Network prikazuje Craigs od "življenja na Bitcoin", počne prav to.

Dish Network je izjavil, da lahko plačajo svoj račun takoj na spletu v Bitcoin zdaj in da bo kmalu Bitcoin plačila pojavijo na Dish Network Hopper DVRs.

Ob tem bo na spletu v Bitcoin možnost Dish Network v Hopper DVR še ni omogočen in jaz osebno mogel potrditi, to dejstvo v svojem Dish Network Hopper. Coin Fire bo spremljanje posodobitve programske opreme za Hopper v naslednjih 24 urah in vam bo prinesla posodobitev, ko je postala to omogočeno.


Dunaj se pripravlja na dobrodošlico srednjeevropskega Bitcoin Expo 2014



Srednja Evropa bo gostiteljica velike Bitcoin dogodek v približno dveh mesecih: srednjeevropski Bitcoin Expo (CEBE) se bo zgodilo 31. Maja in 1. Juneat Austria Center Vienna.

Eden od najboljših delov, če bo prisotnost znanih osebnosti iz sveta Bitcoin. Dan Held iz Blockchain.info, Adam Vaziri iz Diacle in Stefan Molineux od Freedomain Radio je le nekaj primerov.

Ampak zakaj Dunaj? Andrej SEBESTA, glavni direktor dogodek Cebe, daje odgovor. "V regiji Srednje Evrope, ki ga na Dunaju zastopal je dejansko tako imenovano srce Europe.This trga je zelo interestingnot samo zaradi svoje velike populacije, ki je omejen informacije o BTC, ampak tudi zaradi bogate ljudi v tej regiji. Dunaj je zelo blizu drugih gospodarskih prestolnic, kot so: Budimpešti, Pragi, Münchnu, Ljubljana, Berlin, Varšava, Bratislava ".

To je edinstvena možnost za vse BTC ljubitelje, navdušence in vse ostale, da se del dogodka, ki je ne le konference, ampak nekaj drugega, nekaj, kar bo ostal v našem spominu za dolgo časa. To ne bo le dolgočasen konferenca bo to tudi razburljivo počitnice v enem od najbolj spektakularnih mest na svetu. Zato ne odlašajte in kupite vstopnico čim prej, ker ni veliko ostalo.

Boste morali kupiti vstopnico, da se udeležijo srednjeevropsko Bitcoin Expo, dobra novica pa je, da so cene precej razumno. En-dnevna vstopnica stane 120 evrov, cena za oba dneva je 150 evrov, vendar so prvi kupci plačati le 100 evrov.

Če ste v Viena, vendar ne želite, da bi porabili denar, organizacija je tudi metanje dve uri dolgo predavanje o Bitcoin osnov brezplačno. Vendar pa zahteva predhodno registracijo in izpolnjevanju obrazcev na spletni strani dogodka.

Sorodne novice


Post ICO

Nevarnosti Bitcoin

Post ICO

Član upravnega odbora pravi, da je fundacija Bitcoin dejansko bankrotirana

Post ICO

Črni petek, Cyber ponedeljek spodbuja Bitcoin novi rekord: potrošniki porabijo 296 milijonov USD v BTC

Post ICO

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Ali lahko uporabniki Bitcoinov v Dropboxu po varstvu PRISM varno?

Post ICO

ItBit odvzame bančno licenco, postane najprej regulirana izmenjava Bitcoin v ZDA

Post ICO

Evropa praznuje odprtje dveh novih veleposlaništev Bitcoin v Parizu in Varšavi