ZDA zvezne oblasti zanikati idejo križarsko vojno proti digitalni valuti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

ZDA zvezne oblasti zanikati idejo križarsko vojno proti digitalni valuti

ZDA zvezne oblasti zanikati idejo križarsko vojno proti digitalni valuti

Po Mt. GOX in Liberty Reserve nedavni primeri (in še posebej zato, ker vsi vedo, da so vlade niso preveč zadovoljni z uspehom Bitcoin je), da bi lahko celo zdi, da so severno-ameriške zvezne oblasti so poskušali premagati digitalno valuto. Vendar pa je direktor finančnega ministrstva ZDA za finančne zločine pregon mreže zanika to možnost.

Po Jennifer Shasky Calvery, nedavne obtožbe proti Liberty Reserve so le del osamljenega primera, ne križarsko vojno proti vsem, ki niso fiat valute. Kaj se je zgodilo z Liberty Reserve je bil ukrep "proti ena finančna ustanova in eno vrsto finančne storitve. Kazenski zadevi zoper posameznega kršitelja", je dejal Calvery.

Direktor FinCEN spomnil, da je v marcu, institucija izdala opozorilo, da podjetja, ki ravnajo velike količine digitalnih valut, ki so dejali, da jih je treba upoštevati standarde za preprečevanje pranja denarja, kot vsi ostali. To je bil samo "tehnične smernice", da obstoječimi predpisi MSB, tako da lahko vodijo do novih tehnologij.

Jennifer Shasky Calvery trdi, da le podjetja in storitve, ki ne delujejo "z preglednosti in integritete v mejah zakona" se "bodo morali račun za to." No, upam, da lahko Liberty Reserve zgled.

Via calvinayre.comVlada ZDA še vedno ne pozna dovolj o BitcoinuSvet ohranja imajo svoj dih in čaka, da vidim naslednji vlade korak bo v smeri Bitcoin je. Ampak, glede na to, kar je bilo rečeno na konferenci o digitalni currencythat nedavno zgodilo v kongresnem centru San Jose, politiki v Washingtonu soočajo z resno težavo, ko gre za spremembo sistema Bitcoin je: ti samo ne vem dovolj o tem še ni.

To je bila, vsaj splošno ugotovitev skupine strokovnjakov, ki je govoril na konferenci. "Kongres je wild card tukaj," je povedal Jerry Brito, direktor tehnološko politiko pri Mercatus centru na George Mason University, ki dela z Washingtonu tehnoloških vprašanjih. Vendar, strokovnjak je dejal, da je "zelo optimističen glede regulativnega okolja za Bitcoin... Ker regulatorji in ljudje na hribu preprosto ga ne razumem."

Po Jerry Brito, "oni poskuša fit v obstoječe vedra in Bitcoin je zelo zmedeno za njih. Toda potencial obstaja, da ga razumete, da bi njegov uspeh". Rainey Reitman, vodja aktivizma ekipe Electronic Frontier Foundation je dogovoril: "Sem šel v Washington in lobirali in je imel realne mešane občutke o tem, kako učinkovito je večina zakonodajalci ne razumem Nimajo tehnološke ekipe.. So jim na voljo ".

Te ugotovitve je prišel le nekaj dni po tem, platforme za izmenjavo Mt. Gox, s sedežem v Tokiu, je dobil v težavah z ministrstva za domovinsko varnost, zaradi domnevnega neizpolnjevanja finančnih predpisov ZDA. So authoroties izpolnjevanju zakon ali samo poskušajo ustaviti somethinf pa res ne razumeš?

Kakorkoli že, lahko nevednost zakonodajalcev priložnost za izobraževanje. Rob Banagale, izvršni direktor in soustanovitelj na Gliph, trdi, da "je direktna akcija pomembna" in Jeff Britto dopolnjuje idejo z besedami, da "je tisto, kar manjka prav zdaj v DC izobraževanje". Rainey Reitman dodaja, da bo tehnologija varna političnega nedovoljene posege, "moramo imeti te pogovore z zakonodajalcem" in ne politikov.

Dobra stvar, ker je že nekaj zakonodaja o tablethat lahko vplivajo na Bitcoin v prihodnjih mesecih in letih.

Via techhive.com


Uporabite Bitcoins za nakup vaše vstopnice na dogodek Startup 2013Eden od najpomembnejših podjetniških konferencah na planetu se omogoči udeležencem, da nakup vozovnice s Bitcoins. Govorimo o dogodku Startup 2013, ki se bo dogajala v New Yorku, 24. Oktobra.

Dan bo zelo zanimivo, s zjutraj polno razredov in popoldne prisotnost strokovnjakov in vpliven personalitieslike Nikhil Kalghatgi od Softbank, John Borthwick za Betaworks, Bryan Goldberg z Bleacher Report ali Peter Koechley od Upworthy, med drugim, obogaten.

Če ste zainteresirani za pomoč na tem obetavnem primeru Pridržujemo si spotnow in plačati za to s cryptocurrency.


Uporabite svoje Bitcoins v Walmartu z malo pomoči eGifterjaDigitalni darilne kartice platforma eGifter the-cryptocurrency prijazen je dodal pomembno blagovno znamko na seznam z več deset trgovcev: velikan Walmart je njihov novi partner v poslu.

Podjetje uporablja Bitcoin je sub-Reddit sporočamo novico. "Vi nas prosili za več načinov, da spremenijo svoj Bitcoin v prave nakupe svetu - predvsem živil - tako danes smo dodali Walmart kot eno izmed več kot 100 blagovnih znamk kupiti Walmart Darilne kartice zase ali kot darilo za prijatelja Don".. Ne pozabite, da nam povedo, kaj drugega darilo kartice želite, da bi lahko kupili z Bitcoin v eGifter! ", je možno, da preberete tukaj.

To pomeni, da lahko zdaj izmenjujejo svoje Bitcoins za e-kartice, ki bo šel na vaš pametni telefon in plačati za špecerijo ali plina brez uporabe fiat valute. V bistvu, to je še en velik korak v smeri mainstream sprejetja.

EGifter pred kratkim odprl z več kot 100 blagovnih znamk, ki sedaj "sprejemajo" Bitcoin v obliki darilnih e-kartice. Spletnih in mobilnih aplikacij platforma za upravljanje preko Coinbase, ki omogoča uporabnikom, cryptocurrency kupiti od blagovnih znamk, kot GameStop, Home Depot, CVS in zdaj Walmart.

Sorodne novice


Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Direktor podjetja BitScan: leto 2014 vidimo kot leto večjega posvojitve Bitcoin med podjetji

Post ICO

CEO Sberbank podpira Bitcoin in poziva Rusijo, naj se ne bo več borila

Post ICO

San Jose Earthquakes so najnovejša bitkoin prijazna profesionalna športna ekipa

Post ICO

Butterfly Labs je zaprl FTC, obtožen nepoštenih in zavajajočih praks

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Ali je Moolah (in njegov 1,4 milijona USD BTC trenutno manjka) najnovejšo Bitcoin prevara?

Post ICO

St. Pete Podjetja Hop na bitcoin bandwagon

Post ICO

Ovce Marketplace heist od 100.000 BTC bi res lahko največji Darknet Scam Ever

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Nick Szabo: Bitcoin bi lahko olajšal grško trgovino

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč