Združeno kraljestvo razpravlja o bitcoinovi uredbi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Združeno kraljestvo razpravlja o bitcoinovi uredbi

Združeno kraljestvo razpravlja o bitcoinovi uredbi

Po ZDA in Nemčija, Združeno kraljestvo je videti tudi na morebitno ureditev Bitcoin podjetij. Zadeva je bila v središču razprave je potekal ta sreda (4) na 10 Downing Street, slavni hiši v Londonu, ki gosti sedež vlade.

Srečanja se je udeležilo več tehnoloških podjetij, ki delujejo na področju financ, britanskih regulatorjev in vladnih članov. "Prisotni so v razponu od crowdfunding podjetja za plačilne storitve. Bilo je tudi nekaj predstavnikov iz zakladnice je FCA [Ravnanje organ Financial], Enota za politiko številka 10, Ministrstvo za gospodarstvo, inovacije in spretnosti ter nekaj manjših bank" je soustanovitelj je kmalu začela izmenjavo virtualne valute BitPrice rekel Coindesk.

Po Tom Robinson, so gostitelji srečanja omenjeno cryptocurrency v svojem uvodnem govoru kot "vznemirljivo novo področje finančnih inovacij, ampak tisti, ki se sooča z nekaterimi regulativnih vprašanj". Vendar pa je treba za ureditev, ki lahko vodijo družbe s sedežem v Združenem kraljestvu se upočasnjuje nekatere procese.

Robinson izpostavlja primer Nemčije in ZDA, kjer je veliko novih podjetij je nastal, potem ko so nekatere smernice javno objavi. "Menimo, da bi morali biti ustrezno zakonodajo, ampak tudi mislim, da bi bilo treba vzpostaviti dokaj hitro, sicer v Veliki Britaniji se bo izgubila", BitPrice je soustanovitelj dodaja, razkrivajo, da se je počutil precej optimističen po srečanju.

FCA je dejal, da se institucije aktivno preučevanje virtualne valute in uredbe, da je treba uporabiti za njih. Robinson pravi, da "je zelo širok točka na FCA je, da mora uravnotežiti pomisleke in varnost potrošnikov proti želji za povečanje konkurence v sektorju finančnih storitev in za spodbujanje inovacij".

Predstavnik Agencije, finančne ravnanja je pokazala, da "medtem ko FCA ne ureja Bitcoins, podjetja, ki opravljajo storitve, povezane z Bitcoins ali drugih digitalnih valutah, je treba preučiti, ali so opravljanje reguliranih dejavnosti. Kot bi pričakovali je FCA ne uro novosti na trgu ".

Ena od stvari, ki se lahko spremenijo z uredbo je težave, ki imajo banke še vedno, ko se soočajo s poslovno povezane z cryptocurrency. "Regulatorji" trenutna stališče je, da je do bank - so lahko tudi poslovna odločitev, da ne bo delo z družbo Čeprav podjetja na srečanju je poudaril, da so banke zaradi česar te. "Poslovne odločitve", zaradi regulativni okvir, ki jim jih nalaga regulatorjev. Morala Ta okvir spremeniti ", Robinson je pojasnil.

Izgleda, da je ureditev vlak na tem, da zapusti svojo prvotno postajo. Destinacija: Bitcoinland.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Spletna stran za skupno rabo glasbe sprejema prispevke Bitcoin za umetnike

Post ICO

Filmski distributer Lionsgate sprejema Bitcoin

Post ICO

Marco Santori pravi, da je Bitcoin valuta sodna odločitev, ki se lahko uporablja kot zelo širok precedens

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

CEO pravi, da bo izpolnil zahtevo NYDFS BitLicense

Post ICO

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Post ICO

Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav

Post ICO

Razjasnitev našega uredniškega procesa in smernic

Post ICO

Coinbase odpre prvo regulirano izmenjavo Bitcoin v Združenih državah Amerike

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoinova akademija in Bitcoin Bootcamp kmalu bodo izobraževali otroke o kriptocurrency