Velika Britanija načrtuje, da postane globalno središče Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Velika Britanija načrtuje, da postane globalno središče Bitcoin

Velika Britanija načrtuje, da postane globalno središče Bitcoin

Večina držav je na robu izvedbene ukrepe za ureditev Bitcoin podjetja. Po eni strani, nekatere vlade so pripravljeni strogo urediti družbe, medtem ko druge izbrati bolj fleksibilno držo. V preteklih letih, je Združeno kraljestvo ostaja finančno pesto Evrope in kot je zdaj, se zdi, da država, ki se trending isto pot Bitcoin.

Britanski premier David Cameron je trenutno uživa njegovo prvo trgovsko misijo v jugovzhodni Aziji, saj je bil ponovno izvoljen in on je omenil "običajne krivce", kot so Rolls-Royce in Lloyd v Londonu, ampak tudi Bitcoin podjetje Blockchain.

Omemba je pozitiven znak za industrijo British Bitcoin, saj vlada še, da se strogo stališče o šifrirnih-podjetja. Vsi enaki, Bitcoin podjetja morajo počakati uredbe o pranju denarja kmalu, čeprav se je Bank of England v zadnjem času delijo spodbuden statementsabout cryptocurrency.

Dejstvo, da je Velika Britanija odločila, da povabi Bitcoin podjetje v misiji v trgovini, je jasen znak, da je država pripravljena podpreti Bitcoin mladim in postajajo cryptocurrency trgovsko središče a. Na prvi pogled, Blockchain ni tip družbe, bi pričakovali, da se vključi v uradni vlade potovanje v Maleziji, Singapurju in Indoneziji in Vietnamu.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] V preteklih letih se je Velika Britanija ostaja finančno pesto Evrope in kot je zdaj, se zdi, da država, ki se trending isto pot Bitcoin. [/ Tweet_box]

Zagonski Bitcoin je vse bolj narašča skupaj z razvojem Bitcoin. V obdobju šestih mesecev, so transakcije, ki vključujejo Blockchain za API in denarnice podvojila in družba je zbral približno štiri milijone uporabnikov.

Možnost FINTECH 2020

Medtem ko je Velika Britanija igra pomembno vlogo v razvoju svetovnega FINTECH industrije (ki prispeva 20 milijard £ v državi vsako leto) in je uspelo privabiti 42 odstotkov vseh investicij, povezanih z FINTECH leta 2014, David Cameron, je treba izpolniti še. V ta namen se je gostil FINTECH 2020, dogodek, ki si prizadeva, da bi Združenemu kraljestvu zgornjo lokacijo za približno 25 mednarodnih voditeljev FINTECH (pa naj bo to zaradi globalnega tržnega deleža, vrednotenja ali IPO).

V preteklih letih, v Veliki Britaniji, in še posebej v Londonu, je pozdravil številne finančne tehnoloških podjetij. Glede na poročilo Accenture je, UK prevzame vodilno vlogo v Evropi, ko gre za FINTECH naložbe. V državi, naložbe povečala za 136 odstotkov, v letu 2014 - od 264.000.000 $ za leto 2013 - do $ 623. Kljub temu, Silicon Valley je levji delež v sektorju, z 2 milijardi $ v primerjavi z Evropo je 1480000000 $.

Velika Britanija želi uporabiti FINTECH 2020 kot platformo za zlom normo in da bi v več tehnoloških podjetij. Cameron je optimističen glede tega cilja, in njegov prvi korak je bil, da vključuje FINTECH mladim v trgovinski misiji v jugovzhodni Aziji.

Cameron prinaša s seboj 31 poslovnih voditeljev črpa iz vsega Veliki Britaniji, med drugim pomemben prenos FINTECH podjetij, kot so inovacije finance Iwoca in Ratesetter, kot tudi Al Rukies.

Ali Bitcoin stojijo priložnost?

To je zapleteno vprašanje. Vendar oblikovalci politike v Veliki Britaniji, so pripravljeni za začetek dela z cryptocurrency in Bitcoin podjetja v Londonu. So že pritegniti industriji Bitcoin z različnimi ponudbami in FINTECH 2020 je lahko le ena od njih. V začetku leta 2014, finančni minister George Osborne je navedeno v hisspeechat Canary Wharf v Londonu, da je vlada začela z ocenjevanjem potencial digitalnih valut, kot je Bitcoin.

"Te alternativne plačilni sistemi so priljubljeni, saj so hitro, poceni in priročno - in želim, da bi videli, ali bomo lahko bolje izkoristiti od njih v korist gospodarstva Združenega kraljestva in britanskih potrošnikov. Prav tako želim biti pozorni na nevarnosti, ki spremljajo vsako novo tehnologijo. Z desno podporo od vlade, menim, da lahko naredimo Londonu FINTECH prestolnica sveta, "je dejal kancler George Osborne,

Na podlagi tega, kaj se dogaja v Veliki Britaniji in FINTECH 2020, je jasno, da vlada želi, da bi cryptocurrencies delo znotraj pravnega okvira, medtem ko je povečanje cryptocurrency ekosistem v državi.

Sorodne novice


Post ICO

LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin

Post ICO

Glavne bitkoinske družbe v Veliki Britaniji kričijo za regulacijo

Post ICO

Pazi na Blockchain.info, CoinFinance je za tabo

Post ICO

Nova aplikacija Bitcoins with Friends povezuje uporabnike kripto valut

Post ICO

Poročilo PwC: Kriptokularnosti prinašajo prelomni potencial

Post ICO

Življenje v Grčiji, kot je povedal lokalni lastnik restavracije, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Kaj se zgodi Bitcoinu Ko umre, kdo je Satoshi Nakamoto (spet) in več tedenskih novic

Post ICO

Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla

Post ICO

British Bankers Association se poskuša boriti proti Bitcoinovi rasti v Združenem kraljestvu

Post ICO

Karpeles priznava spremembo Bitcoinove bilance enega Mt. Gox račun

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Neweggova nova Bitcoin plačilna opcija je na voljo več kot 25 milijonom registriranim uporabnikom