Čas za prebujanje, Bitcoin je več kot le trenutna cena | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Čas za prebujanje, Bitcoin je več kot le trenutna cena

Čas za prebujanje, Bitcoin je več kot le trenutna cena

Vsakič, ko Bitcoin ali osnovni blockchain tehnologija se naslovi v mainstream medijih, da ne bo trajalo dolgo, dokler novinar začne se nanaša na ceno Bitcoin.

Vsi vemo, da je imel Bitcoin nenaraven cena konico v letu 2013, ki ga je okvarjene Mt. Delno povzročila Izmenjava Gox. Odkar tem času je Bitcoin cena je spet po dolgem padcu stabilizira. Prišel je čas za korak naprej od te točke v zgodovini in se osredotočiti na tisto, kar je resnično pomembno.

Odmik od cen konico Bitcoin

Iz mainstream medijev perspektive, ni težko razumeti, zakaj bi novinarji da se sklicuje na visoke cene Bitcoin v letu 2013 in upad, ki je sledila kasneje. Večina teh novinarji nimajo izobrazbe na Bitcoin koli, vendar so morali te digitalne člankov, povezanih z valuto kot privlačna, kot je mogoče. Slaba novica, čeprav je bilo rehashed več časa, kot si lahko računajo, bo vedno delati dobro.

Kaj ti novinarji pozabljamo, da, tukaj in zdaj smo še vedno na spektakularen ravni cen. Ko je bil Bitcoin prvotno izšla že leta 2009, ni bilo nobene vrednosti v lasti katerega od teh digitalnih kovancev. Ni bilo nič oseba lahko kupi z njim, vendar nekako več ljudi po vsem svetu, je želel, da bi dobili svoje roke na nekaj.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] Vsakič, ko Bitcoin ali osnovni blockchain tehnologija se naslovi v mainstream medijih, da ne bo trajalo dolgo, dokler novinar začne se nanaša na ceno Bitcoin. [/ Tweet_box]

Trajalo je do znamenitega Laszlo Pizza Daybefore je bila dejanska nakup z Bitcoin, čeprav vse, kar je prišlo prek tretje osebe. Od te točke naprej, je postalo jasno, da je Bitcoin vrhunski oblika prenosa sredstev in vrednost po vsem svetu, za razliko od vsega kar smo jih kdaj videl. Precej šok, če pomislimo, da je Bitcoin, ki jih vlada niti banke ne izdajajo.

Odkar ta znameniti dan v Bitcoin zgodovini, je cena začela lezenje navzgor počasi. Ljudje začeli kupovati Bitcoins na en cent na BTC, izjemno vrednost v tistem času. To je bilo vse le peščica leti, in še vedno ni bilo ne duha ne sluha več trgovcev, ki sprejemajo plačila Bitcoin zaradi nje.

Hitro naprej nekaj let do leta 2013, in kar naenkrat je kar nekaj trgovcev, ki sprejemajo plačila Bitcoin. Ljudje iz vsega sveta glej Bitcoin kot alternativa plačilnih methodto kreditnih kartic in bančnih nakazil, na delčku stroškov. Cena Bitcoin se nenehno povečuje s časom, saj vse več vlagateljev kupiti BTC iz špekulativnega vidika.

Stvari so se obrnejo na slabše, ko je Mt. Gox, največja izmenjava Bitcoin na svetu v tistem času, začeli kazati nenaravne povišanja cen, vse naenkrat. Tekom treh do štirih tednih se je Bitcoin cena več kot potrojila v vrednosti, kljub temu, da ni večjih napovedi, da govorijo o. Manipulacija s trgovanjem bote delal na najboljše, in veliko neznanih investitorjev dobil sproži vesel o izvrševanju nakupnih naročil na karkoli cena bi lahko našli.

Kot gredo stvari na tem svetu, je treba vse, kar gre gor prišel prej ali slej. Cena Bitcoin bila nobena izjema, da to nenapisano pravilo, in vrednost v počasnem, a vztrajnem spiralo navzdol padla na 250 $ znamke. Kljub kvote, Bitcoin ni mrtev, da ne bodo izginile, in skupnost je bolj živahen in navdušena, kot kdajkoli prej. Razlog za to je povsem preprost: Bitcoin je ne gre le za denar, za razliko od kar mainstream mediji novinarji ponavadi verjeti.

Bitcoin je blockchain tehnologija je naslednja velika stvar

Medtem ko mainstream medijev novinarji da noče, da bi se ustrezno izobraževanje o Bitcoin, in ne da se nanaša na ceno Bitcoin se je vsi ostali premakne naprej. Bitcoin je več kot samo ceno metode, povezane plačila, kot osnovni tehnologiji - katera pooblastila celotnem omrežju - je mogoče prilagoditi nikakršne tehnološke potrebe.

Večina poudarkom za to tehnologijo je v finančnem sektorju prav zdaj, preprosto zato, ker je blockchain tehnologija dokazala, da lahko moč popolnoma neodvisno plačila omrežja sama. Prenos sredstev in vrednost po vsem svetu je mogoče doseči v zgolj nekaj sekundah, pri zraven brez stroškov. Plus, ni dodatnih potrebna infrastruktura, kot blockchain tehnologija ne zahteva fizične zgradbe in zaposlenih delavcev v vsakem mestu, da se uporablja.

Obstaja več regij na tem planetu, kjer imajo ljudje nimajo finančnih storitev, da govorijo o. Za razliko od zahodnega sveta -, ki je bil razvajen z bančnimi računi, plačila s karticami in zdaj mobilnega plačevanja -, velik del zemeljske prebivalstva ima dostop do nobeno od teh storitev. Resnici na ljubo, ni nobena banka na svetu, ki želi investirati v vzpostavitev infrastrukture v teh regijah, preprosto zato, ker so stroški ne odtehtajo potencialne dobičke.

Vendar to ne pomeni, da ne obstajajo banke trudijo, da bi prekinil tla v teh regijah. Namesto z uporabo svojih tradicionalnih poslovni model, več finančnih institucij so proučile možnosti za blockchain tehnologije. To lahko privede do prinaša finančne storitve ljudem, ki jo najbolj potrebujejo, je skoraj brez stroškov, obenem pa, da lahko služi globalno občinstvo.

Razen finančnih storitev, lahko blockchain tehnologija izboljša vsako tehnološki vidik življenja, kot ga poznamo. Predložitev preglednost na naši tech-težka industrija bo velik korak naprej za podjetja in potrošnike. Da bi vam preprost primer: blockchain tehnologija lahko omogočajo strankam, da preverijo, ali je postavka želijo kupiti pristen ali ne, saj lahko spremljali celoten proizvodni proces z blockchain.

Vendar pa obstaja veliko več zmogljivosti blockchain tehnologija je kot samo to. Ustvarjanje ustreznih decentraliziranih socialnih medijev omrežja, kjer ni Facebook ali Twitter uporabnik letina podatki, na primer. Ali kako približno izdajo digitalnega ID-ja preko blockchain, ki je vidna samo lastniku, razen če ni posebej deliti z drugimi uporabniki? Ta digitalni ID, bi se lahko nato uporabijo za registracijo za storitve, overjanje uporabniških računov in tudi celotne postopke preverjanja.

Čas je za mainstream medijev novinarje, da se zbudiš in si oglejte, kaj se v resnici dogaja pred njihovimi lastnimi očmi. Bolj skušajo boriti Bitcoin, bo težje skupnost boriti. Nobenega razloga ni, da imajo Bitcoin navzdol, čeprav prinaša eno najbolj revolucionarnih tehnologij za mizo. Če mainstream medijev dal toliko truda v prihaja do morebitnih primerov uporabe za tehnologijo, namesto da se nanašajo na ceno upada Bitcoin, bi bil svet veliko lepši že.

Sorodne novice


Post ICO

Poljsko ministrstvo za finance in nekdanji direktor ameriške kovnice podpirajo Bitcoin

Post ICO

Fidor in Kraken želita ustvariti prvo kriptokovančno banko na svetu do konca leta 2014

Post ICO

Bitcoin v porastu, ker se Grexit boji

Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

New York Stock Exchange začenja Bitcoin indeks NYXBT

Post ICO

Denarnica FBI je potegnila, medtem ko se organi odločijo, kaj naj storijo z Bitcoinsi, ki so bili zaseženi s Silk Road

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Računalniška mreža šole v New Jerseyju je bila talca za Bitcoins

Post ICO

Nasdaq načrtuje uvedbo blokchain na zasebnem trgu

Post ICO

Nova alternativna oblika plačila in prenos denarja Bitminutes se v New Yorku debituje