Projekt Virtual Doctor: kako Bitcoin pomaga krepiti zdravstveno varstvo v podeželski Afriki | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Projekt Virtual Doctor: kako Bitcoin pomaga krepiti zdravstveno varstvo v podeželski Afriki

Projekt Virtual Doctor: kako Bitcoin pomaga krepiti zdravstveno varstvo v podeželski Afriki

Vsi v Bitcoin skupnosti že slišali neverjetne priložnosti cryptocurrency lahko pomagajo ustvarjati v Afriki, vendar Virtual Doctor projekta (VDP) je eden izmed najboljših doslej. Projekt je v fazi razvoja od leta 2008, vendar je šele pred kratkim začel učinkovito delujejo v imenu zambijski zdravstvenega sistema.

In potem, v avgustu, Virtual Doctorstarted sprejemanja Bitcoin donacije, ki so vključili projekt v središču pozornosti.

Kot je na svetu še vedno očaran nad preprostostjo, in še neverjetne rezultate, te ideje, v tem času je spletna stran Bitcoin bojevnik se odločili, da intervju Paul Mustardé, direktor britanskega VDP, ki ga pojasnjuje idejo kratko začel:

Nudimo telemedicine storitev, ki povezuje klinične častnikov v zdravstvenih domovih na podeželju z zdravniki po vsem svetu, za diagnostiko in zdravljenje nasvetov, s pomočjo storitev omrežja mobilnega interneta v Zambiji. Mi poiskati ustrezne klinike in zagotoviti računalnike in drugo IT opremo, vzpostaviti internetno povezavo, in nato zagotoviti specializirane telemedicina programske opreme in na kraju izobraževanja, da se jim je začela in tudi stalno podporo. Imamo bazo zdravnikov iz različnih medicinskih področjih, ki so na voljo, da bi svoj čas in znanje za brezplačno odgovoriti na vprašanja zaposlenih kliniki.

S polno podporo zambijski vlade, je projekt zdaj pripravljena širiti po drugih regijah, tudi s pomočjo cryptocurrency. Bitcoin avantura se je začela, ko je "Johnathan Turrall, ki je soseda naša v Sussexu inovacijski center in ustvarja skupnost uporabnikov Bitcoin (podjetja in dobrodelne organizacije) na območju Brighton" obrnil Paul Mustardé, je pojasnil.

"Omenil je, da je bil Bitcoin morda nova pot za privabljanje donationsand kot dobrodelna ustanova, ki je nekaj, kar smo vedno zanima. Ko sva ga pravilno raziskane in odločil, da je vredno poskusiti, on nam je pomagala, da bi začeli", Mustardé dodaja. Za zdaj, projekt ne more uporabljati Bitcoins neposredno za nakup opreme, saj večina dobaviteljev še vedno ga ne sprejme, ampak "upajmo, da se bo zgodilo v času".

Projekt namerava spremeniti prve cryptocurrency donacije v fiat currencyin tem času. Po mnenju britanskega direktorja službe, bodo "očitno poglej, ki je najbolj ugoden menjalni tečaj, ampak zaenkrat mi bo ostal v Bitcoin in gledajo, ali na drugih mestih, da preživijo v Bitcoin bodo na voljo".

Na vprašanje, če je Bitcoin imel nobenega vpliva na njihovo zbiranje sredstev doslej, Mustardé pravi, da "to ni zgodilo, razen tega, da je obrnil več ljudi, ki želijo vedeti o nas to. Zaenkrat se zdi, da so donacije, ki smo jih prejeli namenske Bitcoin uporabnikov, ki vodijo na tekočem z forumih razpravljajo širjenja uporabe. Upajmo, kot so namazi uporabe in dobimo pokritost v medijih, ki bo pritegnila širšo Bitcoin, s pomočjo skupnosti slišati o nas ".

Via bitcoinwarrior.net

Sorodne novice


Post ICO

V Londonu poteka še en dogodek, povezan s kriptocurrency: Bitcoin Focus meetup

Post ICO

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Post ICO

Ottawa bi morala sprejeti roke pristop glede Bitcoin, pravi kanadski senat

Post ICO

Ekskluzivni: Alex Jones, ki bo danes objavil sporočilo, bo začel sprejemati Bitcoin

Post ICO

Kaj je Capital One Labs anyway? Kaj želijo z Bitcoinom?

Post ICO

Gentoo Blacklisting nasprotna stranka, Satoshi Dice in drugi

Post ICO

Prva bitcoinska varnost začne s trgovanjem na trgu Stockholm

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Gavin Andresen: majhna je verjetnost, da bo Bitcoin res, res velik

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin