Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost

Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost

Wall Street že ima svoj prvi priročnik za Bitcoinand na ctyptocurrency vesolja: to se imenuje standard Bit in obljublja, da pomagajo veliko novincev. Ta neverjetna ideja je prinesel k nam Jonathan Silverman.

Po naznanja začetek revije Standard Bit, Jonathan Silverman je dejal, da v naslednjih tednih, da "bo pisanje o Bitcoin in širše virtualno valuto spacewith uveljavljeno finančni skupnosti v mislih". Glavne teme so strategija trgovanja in najboljša izvedba, struktura trga in izmenjava topologije, kot tudi upravljanje premoženja in diverzifikacija portfelja.

"Najprej sem se naučil od Bitcoin aprila 2011, sem šele začel svojo kariero kot trgovec na eni od prestižnih izboklino-nosilcem zvezi s prodajo podjetij v New Yorku. Tam sem se nekega jutra imel najboljši laboratorij na svetu, da se naučijo, kako v trgovini. Po pomoč moja ekipa obranila agresiven hitro denarja prodajalcu, sem naletel na delovno mesto na marginalne revolucije Tyler Cowen o Bitcoin - virtualna valuta je bila povsem nova, da me ", Jonathan Silverman pojasnjuje. Radoveden, se je odločil, da kupi nekaj cryptocurrency, vendar ni bilo tako enostavno.

Ko se ukvarjajo z Bitcoin za nekaj časa, in "v obdobju po balona leta 2011, sem se odločil, da umiriti moje razmišljanje o tem Sodoben valuti. Ali ne Bitcoin bi preživel, nisem mogel povedati, vendar Satoshi Nakamoto je odprla Pandorino skrinjico. Tam ni bilo ga je dala nazaj ".

Vendar pa je zdaj, Jonathan Silverman misli "virtualne valute imajo ogromno potentialto preoblikovati naše svetovno politično in gospodarsko okolje. Za naysayers Bitcoin je Pozivam jih, da si oglejte naukov lahko črpa iz te inovativne nove stvari. Tehnologija za samo protokola Bitcoin lahko dramatično spremeniti klirinške in poravnalne postopke za vzpostavljenih finančnih produktov. Obstaja veliko dela, da je treba storiti in finančna skupnost se šele začenja, da sprejmejo obvestila. Torej so tudi regulatorji ".

"Uredba virtualnih valut v Združenih državah Amerike, je v polnem teku z FinCEN daje prvo napotke na temo marca tega leta. Tudi v okviru te pristojnosti je prostor za Bitcoin preživeti in uspeti. Na dolgi rok Pozdravljam ta nadzor. S podporo sredstev tveganega kapitala, druga generacija Bitcoin novoustanovljena podjetja je polaganje korenine. Še pomembneje se zdi, da bodo mnogi od njih v skladu s predpisi in zakonodajo ZDA, ki ga roka FinCEN je sredi septembra. Wall Street bi bilo pametno, da pozoren ", strokovnjak dodaja.

Če želite izvedeti več, si oglejte standard Bit prek povezave v začetku tega članka in se zabavajte učenje več o Bitcoin.

Via bitcoinmagazine.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Nemški drugi Bitcoin Boulevard se je rodil v Hannovru

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost

Post ICO

Življenje v Panami med bitkoinskim mehurjem: zgodba, povedana v prvi osebi

Post ICO

Dobrodelne ustanove: splošen primer bitkoinfobije

Post ICO

Coinbase noče obdelati Bitcoin plačil za Washingtonsko ambulanto za marihuano

Post ICO

Novo poročilo kaže Mt. Gox je že več let zapustil Bitcoin pred propadom leta 2014

Post ICO

Študija kaže, da tisočletniki in bogati potrošniki najverjetneje uporabljajo Bitcoin

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Ekvador bo najprej dokončno prepovedal Bitkoin