Vloga bloka v prihodnosti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vloga bloka v prihodnosti

Vloga bloka v prihodnosti

Blockchain tehnologija je temelj Bitcoin in je zdaj verjetno postala temelj nove in revolucionarno societybased na pregleden in povezanega sistema.

Resnica je, da je blockchain rešiti enega največjih problemov našega časa: zaupanje. To je predstavila rešitev, ki je pregleden in lahko dostopen, tisti, ki nam omogoča, da ustvarite nov sistem, kjer imajo naši minljivega želje nikakor ne za preživetje.

Seveda, je finančni sektor vezan na spremembo. Toda to je le vrh ledene gore, ko gre za možnosti, ki jih blockchain ustvarili. To je očitno cilj. Vendar pa obstaja toliko drugih vidikov naše družbe, ki bi lahko vplivali in spremenili ga je blockchain.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] Blockchain tehnologija je temelj Bitcoin in je zdaj verjetno postala temelj nove in revolucionarnem družbe, ki temelji na pregleden in povezanega sistema. [/ Tweet_box]

Pristnost

V današnjem globalnem gospodarstvu, ki jih uporabljamo izdelke, ki so izdelani v enem delu sveta in se uporabljajo v drugi. Vendar pa je proces globalizacije nas je vodilo, da dvom o pristnosti in okoliščine, v katerih je proizvodnja teh izdelkov poteka. Prepričani smo, da so podjetja, ki jih kupujemo iz niso vključeni v kakršne koli škodljive ali nezakonite dejavnosti, vendar je globalizacija privedla do povečanja otroškega dela, nepoštene plače in celo suženjstvo v državah v razvoju.

Medtem ko bi večina od nas raje izognili razmišljanje o tem, resnica je, da če kupujete izdelke iz družbe, ki se ukvarja s temi dejavnostmi pa smo se pooblašča, da je začaran krog. Bolj kot karkoli, bi bilo super videti blockchain preoblikovanje proizvodnega procesa in odpraviti ali vsaj zmanjšati, te zločine.

Ko so podjetja končno lahko uporabljali blockchain za prenos informacij o svoji celotni dobavni verigi, bo vsak potrošnik lahko videli vsak korak v procesu in se prepričajte, da ni bilo otrok, ki sodeluje pri proizvodnji majico, na primer. Ta vrsta preglednosti ne bi samo izboljšala zaupanje imajo ljudje v masivni brezosebna družbe, ampak bo določil tudi moralni standard, ki bi lahko pomagali povečati spoštovanje humanitarnih pravic.

Tehnologija bi tudi omogočilo, da podjetja opravljajo pristnosti preglede na svoje izdelke, jim prihrani milijarde, kot bi to počasi odpravili ponarejen industrijo, ki stane znamk okoli 600 milijard $ letno. Predvsem pa bi bilo to, da je svet resnično globalen in povezan brez mrtvih kotov.

Delitev

Z več kot sedem milijard ljudi, ki živijo v svetu danes, smo zaveda pomembnosti in prednosti delitve. Medtem ko je večina aplikacij na voljo sedaj, ki so spodbudili deljena gospodarstvo uporaba neke vrste posrednik, lepota blockchain je, da bo ljudem omogočajo, da upravljajo in delijo svoje bogastvo brez posrednikov. To pomeni, da bolj gladko in stroškovno učinkovito trgovini za ljudi.

Ta vrsta gospodarstva vezan na rast in sprejemanja blockchain bi rešili skoraj vse s tem povezane konflikte, ki še vedno potekajo. Pri vseh sporazumov in pogoji so na voljo na javni in decentralizirano knjigo, bi bilo težko, da naj naši egoistični želje dobili boljši od nas.

"Bitcoin nam omogoča, prvič, način za enega uporabnika interneta za prenos edinstven kos digitalnega premoženja na drugega uporabnika interneta, tako da je prenos zagotovljeno, da je varen in zanesljiv. Vsakdo ve, da je bil prenos izveden in nihče ne more izpodbijati legitimnost prenosa. Posledice tega preboja je težko da bi precenila. "

Marc Andreessen

Medicinska

Zdravje je najbolj pomemben vidik nikomur življenja, in to bi bila velika izguba, če nismo mogli izkoristiti te inovativne tehnologije v zdravstvenem sektorju.

Edini način, da zdravstveni sektor lahko resnično koristi bi blockchain lahko s kombiniranjem te tehnologije z "internet Things'and nosljivi fitnes napravah.

V primeru kakršnih koli izrednih razmerah ali medicinsko vprašanje, bi morali zdravniki pooblastilo za pridobitev podatkov iz naprave za fitnes, kot tudi zbiranje zdravstvenih podatkov o posamezniku iz blockchain. Ta proces bi gotovo pomoč zdravnikov enakomerno diagnosticiranje in zdravljenje pacienta.

Ko so uvedli internet in računalniki nihče ni mislil, da bi jih s pomočjo danes na vseh področjih. Nihče ne šteje, da bi postala nuja. Toda današnja generacija že spoznala potencial in vpliv tehnologije in lahko vidi prihodnost, ki revolucionarno, ki jih blockchain.

V 10 do 15 let, da pričakujem, da blockchain biti del vsake velike industrije, s programi, ki jih je težko predstavljam zdaj. Prihodnost tehnologije bo opolnomočiti javnosti, kot tudi nam predstavi pregleden sistem, v katerem se vsi obravnavani enako. Ni šans, da okoli njega: The blockchain bo igral vlogo, igra spreminja v prihodnosti.

Opozorilo: Stališča, izražena v tem članku so mnenja avtorja in ne odražajo nujno stališča, in ne bi smeli pripisati, 99Bitcoins.

Sorodne novice


Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Post ICO

Podjetja lahko kmalu oddajo bitkoin skozi Tango

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

PayPal svojim trgovcem omogoča, da sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Jon Matonis odstopil - Sedež zaseda na volitvah januarja 2015

Post ICO

Silk Road se je vrnil s svojo različico 2.0, vendar organi gledajo

Post ICO

Dorian Nakamoto izgleda, da je odgovoren za Newsweek

Post ICO

Dokumentarni EPIX preiskuje prijetje Rossa Ulbrichta

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih