Najljubši operacijski sistemi Bitcoiners po vsem svetu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najljubši operacijski sistemi Bitcoiners po vsem svetu

Najljubši operacijski sistemi Bitcoiners po vsem svetu

Biti Bitcoiner razkriva veliko o tebi, če ti je všeč ali ne. Še posebej nastavitve, ko gre za strojno ali programsko opremo. V tem primeru smo ob pogled na najbolj priljubljenih operacijskih sistemov, ki jih rudarji, ki se uporabljajo v petih glavnih držav, ki prenesete odjemalca Bitcoin.

Ta podatek je podprt s kart, ki jih lahko najdete na SourceForge, ki jih Coindesk nedavno objavljeni. Ampak najprej preveri ta zemljevid, ki poudarja države z največjim številom prenosov.

Glavne države nalaganjem Bitcoin stranko od začetka avgusta do zdaj še vedno v Združenih državah Amerike (s 25 odstotkov vseh prenosov), Kitajske, Nemčije, Velike Britanije in Rusije. V tem času približno dva meseca, preko 260.000 so bile narejene po vsem svetu.

Ampak kaj je pobliže pogledamo izbire v vsaki od teh držav, s poudarkom na operacijskem sistemu.

1. Združene države Amerike

S skupno 68,098 prenosov, Bitcoiners Združenih držav Amerike ", so očitno ljubitelje operacijskega sistema Windows, vendar operacijski sistem Macintosh ima tudi dobro osnovo ventilatorja.

2. Kitajska

To je poseben primer. Čeprav bi večina kitajskih Bitcoiners ne uporabljate operacijski sistem Windows, je število uporabnikov Linuxa je neverjetno, še posebej, če ga primerjamo s količino uporabnikov v državah, kot so ZDA ali v Združenem kraljestvu, le pet odstotkov, povezanih z Linux prenosi. Vendar, če 17 odstotkov ni bilo dovolj, tako kot naši grafikon prikazuje, v mesecu avgustu so Kitajci, ki 31 odstotkov svojih prenosov prek Linux, po SourceForge. To je veliko, to je skoraj ena tretjina uporabnikov, ki se odločijo za odprtokodni operacijski sistem.

Kot je Coindesk poročajo, je glavni razlog, zakaj se Kitajci s pomočjo odjemalca Bitcoin na Linux za rudarstvo, je za reševanje kriptografske probleme in odklepanje dodatnih kovancev. Na spletni strani dodaja, da se to zgodi, ker se sredstva lahko bolje združili uporabo Linuxa. Torej, ali to pomeni, da ima Kitajska največje število rudarjev? Verjetno.

3. Nemčija

Nemčija ohranja tradicijo dogaja z Windows na prvem mestu. Ampak tam je tudi dober znesek Bitcoiners uporabljajo Macintosh (13 odstotkov) in celo Linux (osem odstotkov).

4. Velika Britanija

Preference so v bistvu ponovi v tem primeru. Združeno kraljestvo ima več kot 12.000 prenosov in drugo največjo skupino Macintosh (15 odstotkov), v prvih petih državah.

5. Rusija

Rusija je končni Windows podpira, z 90 odstotkov Bitcoiners ki prenesete odjemalca Bitcoin uporablja operacijski sistem Microsoft. To je tudi druga država na prvih pet, poleg Kitajske, kjer so več uporabnikov Linuxa kot Macintosh oboževalcev.

Sorodne novice


Post ICO

NCAA college nogometni tekmi se zdaj imenuje Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Post ICO

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Post ICO

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer

Post ICO

Večji trgovec s sviloprejskimi drogami je dva meseca sodeloval z oblastmi

Post ICO

Nova alternativna oblika plačila in prenos denarja Bitminutes se v New Yorku debituje

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Kanadska bitkainska rudarska družba je udarila z novo FCAA obtožbo in morebitno globo

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Post ICO

Tukaj je kalkulator, da ugotovite, koliko je vaše zlato vredno v bitkoinih