Bitcoinova fundacija ima novega izvršnega direktorja: izbrani je Jon Matonis | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoinova fundacija ima novega izvršnega direktorja: izbrani je Jon Matonis

Bitcoinova fundacija ima novega izvršnega direktorja: izbrani je Jon Matonis

Ena od največjih promotorjev Bitcoin vzrok, Jon Matonis, je pravkar sprejela, da bo novi izvršni direktor Fundacije Bitcoin.

Pred predpostavki ta položaj, Jon Matonis vroči upravnega odbora Fundacije Bitcoin. Trenutno on je tudi urednik The denarni Future blog, član uredniškega odbora Bitcoin Magazine in redno prispeva k Forbes.

Ampak, najbolj od vsega pa je ljubi cryptocurrency! In je bil eden izmed najbolj aktivnih glasov v nedavnem primeru kalifornijske finančnih organov v primerjavi fundacije Bitcoin.

V preteklosti je služil kot predsednik uprave Hushmail in generalni FX trgovca na Visa. Zdaj, Jon Matonis bo zamenjava Peter Venesses, nekdanji izvršni šef institucije. Ne moremo vedno razložiti, zakaj se to dogaja, vendar menimo, da je Bitcoin fundacija ve, kaj počne.

Tukaj je v izjavi za javnost, ki ga Peter Venesses, nekdanji predsednik napisano, pojasnjuje spremembo:

Peter Vessenes 8. Julij 2013

Želim deliti nekaj dobre novice; smo razširili.

Z današnjim dnem, se je Jon Matonis sprejel mojo ponudbo, da se nam pridružite kot izvršni direktor Fundacije Bitcoin. On se začne takoj, čeprav bo trajalo nekaj mesecev, na ploščadi do polnega delovnega časa.

To je državni udar za Fundacijo. Verjamem, Jon je delovne izkušnje in strast za Bitcoin se združujejo v nekaj super tukaj. Jaz sem navdušena!

Ker ne moremo imeti dva izvršna direktorja, to pomeni, da bom obupal moj naslov ED. Praktično bo to imelo nobenega učinka na moj dan za dnem s fundacijo; odkar smo začeli, sem porabil približno en dan na teden v mojem višji vodilno vlogo v fundaciji, porabi druge štiri na CoinLab vplačilu dela. Še naprej bom dal v tem času, zdaj pa se bodo lahko zanesli na Jon upravljanje in rast organizacije; To bo omogočilo, da naredim več, kar mislim, da je treba narediti - strategizing, gradi odnose, zbiranje sredstev in govor.

Sem temeljito rad delal z Jonom doslej; on je pameten, pogosto contrarian in skrbi zelo veliko o našem poslanstvu. Mislim, da ne bomo vedno strinjali, toda lani je narejen za produktivno začetka do partnerstva, in imam občutek celotno Bitcoin skupnost bodo imeli koristi od tega najem. Dobrodošli, Jon!

Na koncu bi rad opozoril, da na prihajajočih volitvah za naše dveh dodatnih krovu sedežev; je še čas, da se pridružijo in dobili pravico imenovati nekoga bodisi Industry sedeža ali posamezen sedež. Mi bo kar obvestila o prihajajočih volitev ta teden. Videli smo nekaj zelo močnih kandidatov, naj za te sedeže, ampak kaj naj rečem? Jaz bi rad videl več, in upam, da se nam boste pridružili. Veselim lahko pozdravili več ljudi deliti zabavno delo širi po vsem svetu.

Via bitcoinmagazine.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Post ICO

Zaradi sprememb, ki prihajajo z vzhoda, se je cena Bitcoina v dveh dneh zmanjšala za več kot 30%

Post ICO

Pet držav, ki naj bi sprejele Bitcoin

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Gyft lansira program točk in 3% vrne na nakupe Bitcoin

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin