Film Bitcoin: kriptocurrency je lahko v filmu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Film Bitcoin: kriptocurrency je lahko v filmu

Film Bitcoin: kriptocurrency je lahko v filmu

Skupina iz New Yorka se trudi, da bi dokumentarec "o socialno-ekonomskem vplivu, ki je Bitcoin makingaround svet". Torej, so začeli zbiranje sredstev prek platforme crowdfunding Kickstarter skoraj mesec dni, da bi zbrali vsaj 100.000 $.

Glede na informacije o projektu so na voljo na uradni zbiranja sredstev strani, bo končni izdelek "sestavljena iz intervjujev iz globalnih uporabnikov Bitcoin".

Ampak, da bi zbrali te izjave, bodo proizvajalci morali potovati v tujino. Če jim bo uspelo zbrati 100.000 $, bodo potovali v štirih državah. Vendar pa je to samo njihov prvotni cilj. Če jim bo uspelo zbrati še več denarja, lahko projekt spremeni, kot je ta grafikon navedel.

Ekipa tudi pojasnjuje svoje poslanstvo preko Kickstarter strani projekta ali uradni spletni strani:

Poglej v različnih leč za široko potrošnjo in trgovskih vedenja po svetu o uporabi virtualna valuta

Izobraževati javnost o tem, kako digitalna valuta deluje in njegove potencialne koristi

Družbenogospodarski vpliv Bitcoin je po vsem svetu, zlasti v razvijajočih se trgih

Razumeti stališča podjetnikov, zagon investitorji, špekulanti in malih podjetij o tem, zakaj se jih ukvarja s Bitcoin

Izpolnite Bitcoin ekosistem in pomaga graditi Bitcoin v infrastrukturo

Če želite varnostno ta projekt, morate le, da prispevam $ 1 in vaše ime prikazano na spletni strani filma ali več kot 10.000 $ in postal pokrovitelj dokumentarca. Kakorkoli že, si oglejte projekt!Bitcoinova fundacija želi FinCEN pojasniti svoje stališče glede kriptokurrenceFundacija Bitcoin je bil vznemirjen, ko FinCEN objavila dokument "uvedbe posebnega ukrepa proti Liberty ReserveS.A. Kot finančni instituciji Primarni koncern za pranje denarja" in se ga ne skrivajo. Problem je, da je ta nova uredba, ki je zločine izvršbo mreže finančne (FinCEN) predlagala pove vse transakcije virtualne valute so same po sebi osumljenec. Torej, institucija odločil napisati javno pismo s prošnjo za pojasnilo.

Temelj meni, da predlagana pravila v FinCEN je lahko in bo verjetno napačno razlagal, ustvarja idejo cryptocurrency kot dvomljive zadevo, ki ima edinstven cilj: pranje denarja.

FinCEN navaja, da "je sistem Liberty Reserve je zasnovan tako, da olajša pranja denarja in druge kriminalne dejavnosti", navaja anonimnost sistema in nespremenljivost transakcij in tudi finančne institucije zahtevajo, da uvedejo "posebne ukrepe" proti ploščadi v skladu z oddelkom 311 zakona o bančne tajnosti. Cilj je, da se končno zapreti transakcije Liberty Reserve po vsem svetu.

Vendar pa glede na pismo, ki ga je fundacija Bitcoin je izdala organizacija "ne bo problem z uvedbo posebnih ukrepov proti Liberty Reserve. Namesto, Bitcoin Fundacija vložitve te pripombe pozivam FinCEN razjasniti izjave v predlaganem členu in osnovni obvestilo o ugotovitvah, ki bi lahko nepravilno razlagajo, da kažejo, da so virtualne valutah na splošno po sebi sum ".

"Fundacija Bitcoin je zaskrbljen zaradi široke uporabe izraza" anonymous'and o splošni opredelitvi FinCEN, da vse "je anonimnost", ki bo omogočal pranja denarja in druge kriminalne dejavnosti ", dodaja pismo.

Patrick Murck, od fundacije Bitcoin, pravi, da so, medtem ko je institucija "ne namerava braniti Liberty Reserve" "prisiljeni opozoriti na napačne in nepotrebne sklepe FinCEN oprl v zvezi z zasebnimi in nepopravljive posle". Kot je Murck je povedal: "Te nepravilnosti so ustvarili negativno vplivajo na bančnem industryas se ukvarjajo z vprašanji skladnosti v virtualni valuti industriji in zapis zahteval popravek".

Si lahko preberete celotno pismo, ki ga je fundacija Bitcoin tukaj napisal.

Via coindesk.com


Dnevniki digitalnih valut: spoznajte tri najbolj znane bitkoinske lookalikeBitcoin morda ne bo tisto, kar običajno imenujemo priljubljen, vendar je to, ki ga zdaj mainstream currencywhen ga primerjamo z drugimi vrstami virtualni kovanca. To je pridobil zaupanje uporabnikov in je zdaj gledati kot legitimen način plačila in, predvsem, kot legitimno sredstvo.

Toda ta uspeh pomeni, da so druge oblike digitalne valute neizogibno pojavljajo. Torej, tukaj je kratek, vendar popoln vodnik, ki vam lahko pomaga, da veš, druge "kovance" podobne Bitcoin.

1. Litecoin

Litecoin se je rodil oktobra leta 2011 in je danes eden od najbolj znanih alternativ Bitcoin, ki delajo na istih načelih. Ampak, Litecoin ni samo alternativa, to je šifriran valuta, ki lahko dopolnjujejo Bitcoin.

Uradna spletna stran

2. Pearcoin

Pearcoin ali Peer-to-Peer Coin želi biti izboljšanje za Bitcoin. Zakaj? Ker se spremeni ena od prvotnih "kovanec" bistveno načelo, delo dokazovanja. PPCoin je bolj varen kot Bitcoin, saj je veliko težje ukrasti, vendar je ta oblika digitalne valute zmanjša tudi možnost napada za 51 odstotkov, zaradi česar kovance ponarejajo res težko. Rojen je bil v avgustu 2012.

Uradna spletna stran

3. Freicoin

Freicoin se je začela decembra 2012 in se je pokazala kot zanimiva alternativa Bitcoin in drugih cryptocurrencies. Freicoin je res zanimiva, ker ima pristojbino ležarino, ki je vgrajen v sistem, ki kompenzira deflacija, ki se zgodi v primeru Bitcoin.

Uradna spletna stran

Vir: wired.co.uk

Sorodne novice


Post ICO

Znani ekonomist Simon Johnson je prepričan, da bodo vlade poskušale zatreti Bitcoin

Post ICO

Gavin Andresen govori o sprostitvi 0,9: kaj je končano in kaj še mora storiti

Post ICO

Načrtovana nadgradnja povzroči nastanek neveljavnih blokov

Post ICO

BtcChina znižuje provizije za provizijo na 0,1%

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Centralna banka Cipra pravi: Bitcoin ni nezakonit in krepi kripto storitev Neo & Bee

Post ICO

Najprej poglejte Gems Messenger

Post ICO

CoinLab potiska druga podjetja v uspeh in začne inkubirati zagon Bitcoin

Post ICO

Microsoft prične sprejemati bitke iz ameriških kupcev

Post ICO

Micky Malka in Bitcoin: denar je zrel za motnje

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Rudarstvo Botnet Uporaba Facebook za okužbo shut down