Taobao postane uradni anti-bitkoin stojnica - cena na Kitajskem pade za 16% | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Taobao postane uradni anti-bitkoin stojnica - cena na Kitajskem pade za 16%

Taobao postane uradni anti-bitkoin stojnica - cena na Kitajskem pade za 16%

Velikan Taobao, največji kitajski spletno nakupovanje trgovina znan tudi kot »azijski Ebay", je izvajanje novih pravil za preprečevanje cryptocurrency, ki se začnejo 14. Januarja.

Smernice, je napovedal ta torek (7) na spletni strani Taobao, upoštevajte opozorila in naročila, ki jih vlada Kitajske nedavno izdane. V začetku decembra, centralna banka v državi naloži plačilnih podjetij tretjih oseb za zaustavitev, ki se ukvarjajo s Bitcoin in storitev, povezanih z cryptocurrency. Dva tedna pred tem, da je organ povedal kitajske finančne institucije ne za opravljanje storitev za digitalno valuto.

Po Taobao -, ki je eno od desetih najbolj priljubljenih spletnih mest na svetu, celo pred Amazon -, ta nova pravila, ki nameravajo "bolj spodbujati zdrav razvoj trga Taobao in bolj učinkovito zaščito interesov članov" platforme družba zagotovljena na pisno izjavo.

Od zdaj naprej, člani in trgovci Taobao ne more prodajati izdelke za cryptocurrency. Prodaja Bitcoins ali drugih altcoins kot Peercoin in Namecoin, rudarstvo strojne in programske opreme ali celo rudarske vajah je prepovedana tudi. Platforma prav tako poziva uporabnikom, da v skladu z vsemi smernicami doslej izdala Ljudske banke Kitajske in drugih subjektov, da bi preprečili tveganja, ki jih nosi Bitcoin.

Raziskava, ki jo je na osnovi Shanghai skupine finančno svetovanje Kapronasia in razkriti v decembru se je že pokazala potopite v številu Taobao trgovin sprejemajo Bitcoins, South China Morning Post poroča. V prvih dveh tednih v zadnjem mesecu leta 2013, 14 od 56 podjetij zaprli svoje storitve, povezane z cryptocurrency. Glede na poročilo, je 13 od 20 drugih spletnih in opeke in malte trgovin sprejela podobne ukrepe, da "bi se izognili regulatorni pozornost".

Poleg tega imajo nova pravila glede Bitcoin in drugih altcoins, Taobao tudi navaja, da je izvajanje, od 14. Januarja, nova uredba za Taobao prodajalci, ki "namerno izogibajo kontrole".

Vpliv na cene
 

V tem času se je cena Bitcoin v BtcChinasuffered padec za več kot 16 odstotkov. Vrednost znižala s ¥ 5660 (okoli $ 925) za ¥ 4718 (skoraj $ 772) v samo dveh dneh, vendar to ni ustavilo CEO borze, Bobby Lee, oznanjali tri nove funkcije, ki bodo izboljšale platformo leta 2014.

V srečno novo leto sporočila, Lee je pokazala, da bo BtcChina nowsupport strukturo pristojbin za kavo-taker, za "inovativno strukturo cen", ki bo ohranila "majhen 0,3-odstotno provizijo za trgovce, medtem ko nagrajevanje ustvarjalci trga s popustom", kot tudi boni za depozite, BtcChina novega načina CNY depozita, "z veliko edinstvene prednosti", jamstev CEO:

Lahko ga kupite z lahkoto iz naše mreže preprodajalcev; se lahko takoj nakazana na vaš BtcChina račun za trgovanje. Best of all, BTCC boni nimajo CNY izstopne provizije. Lahko se prosto trguje, in nimajo geografskih omejitev. Sedaj lahko kupite BTCC kupone iz našega velikega seznama priporočenih preprodajalcev, nekatere celo ponujajo popust off nominalne vrednosti. Sedaj lahko dobite takojšnje prihranke z uporabo teh BTCC kupone.

Lee tudi napovedal novo znižanje odstopnega pristojbine CNY od 1,0 odstotka do 0,5 odstotka. "Vemo, da sama trgovanje komisije ni edino merilo za merjenje vrednosti in privlačnost izmenjave Bitcoin. Namesto, upamo, da bi našim zvestim kupcem najboljšo kombinacijo visoke kakovosti storitev za stranke, novih izdelkov in storitev, v zameno Bitcoin ki je v celoti v skladu z regulatornimi organi ", je zapisal in dodal, da kljub temu, bo izmenjava nadaljuje svoje" poslanstvo prinaša Bitcoin na Kitajsko, na trajnosten način ".

Sorodne novice


Post ICO

Butterfly Labs anonimno kupi Buttcoin.org za odstranitev prevara članka

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi

Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin

Post ICO

Tesnila s klubi služili nalog

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

Centralna banka Cipra pravi: Bitcoin ni nezakonit in krepi kripto storitev Neo & Bee

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

SoftTouch POS integrira obdelavo plačil Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom