Švicarski politik želi, da vlada preuči Bitcoin: prepoved ali ureditev? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Švicarski politik želi, da vlada preuči Bitcoin: prepoved ali ureditev?

Švicarski politik želi, da vlada preuči Bitcoin: prepoved ali ureditev?

Švicarski politik in član zveznega parlamenta javno pokazala svojo zaskrbljenost Bitcoin ta teden in državni svet v državi morali raziskati in napisati poročilo o cryptocurrency.

Po Coindesk, Jean Christophe Schwaab, iz švicarske socialistične stranke, izveste več o digitalni kovanca nekaj časa nazaj, vendar je njegova skrb zrasel, ko je švicarski novinar lahko kupili drogo iz Silk Road uporabo Bitcoins.

Rekel je, da misli, da je resnična nevarnost Bitcoin omogoča pranje denarja in drugih zločinov v Švici. Vendar pa je prav tako priznava, da bi cryptocurrency prinese nekaj dobrega in ustvarjajo pozitivne priložnosti, kot tudi. Na spletni strani navaja nekaj njegovih izjav:

Težko je vedeti, na tej stopnji, kaj Bitcoin je in kaj je sposoben postati. Zato želim, da vlada pogled na trg Bitcoin in in kaj nevarnosti so.

Trenutno nimam pojma, (...), tako da mislim, da država potrebuje, da bi poseg.

Schwaab želi vlada narediti nekaj raziskav o Bitcoin in nato ustvarite poročilo govorimo o njegovih nevarnosti, prednosti in priložnosti. "Po tem, se lahko odloči, kakšni ukrepi so potrebni - ali naj se Bitcoin prepovedano ali regulatedand, če je to res, bi Švica sam da uredbo, ali bi morala Švica sodelovati z drugimi državami, ki opravljajo predpise", je dejal.

Naslednja seja švicarski parlament se dogaja samo v novembru. Do takrat, Schwaab pričakuje, da vem, če je bila njegova predložitev sprejeta.Švicarski regulatorji omogočajo, da SBEX sproži omrežje ATM omrežja Bitcoin v državiŠvica bo kmalu imela svoje lastne Bitcoin ATMnetwork zahvaljujoč podjetju SBEX

ki je pred kratkim prejela odobritev švicarskih regulatorjev za namestitev naprave v državi.

Odobritev je postal javni kmalu po objavi poročila, ki napoveduje, da je organ zapreti drug operator imenuje Bitcoin Suisse AG le nekaj tednov nazaj.

Ta odločitev pomeni, da lahko na osnovi Ženeva SBEX zdaj uvajanje bankomatov v preostalem delu države, saj je beenaccepted kot član neprofitna organizacija, ki se imenuje ARIF (Association Romande des posrednike finančnikov), ki ga ureja FINMA, Švicarji Nadzorni organ za finančni trg, poroča Coindesk.

Dobra novica dovoljeno SBEX zaprositi za dovoljenje za prenos denarja, ki izpolnjuje predpisane zahteve za upravljanje omrežja ATM. Družba je prejela pismo Arif, ki navaja, da je Bitcoin obravnava kot plačilnega sredstva v Švici.

"Končno smo dobili izvid iz Arif, ki so se sprašuje FINMA številna vprašanja o tem, kako naj se ukvarjajo z nami. [Razjasnitev od Arif] je tisto, kar smo pričakovali," je dejal SBEX soustanovitelj Mathieu Buffenoir.

Alexis Roussel, predsednik uprave družbe, revealedthat odobritev od FINMA "ustvarja fantastične priložnosti za cryptocurrency usersin Švici".

Izbrani slika iz Wikimedia


Preklopnik kupi največjo borzo v Bitkiinu v Afriki in upa, da bo na svetovnem trgu nakazilNajvečji izmenjave Bitcoin, ki delujejo v Afriki, BitX, je pred kratkim kupil na osnovi Afrika Južna Switchless je, podjetje, ki razvija crytocurrency programske opreme za finančne institucije. Posel je bil potrjen, vendar pa so vrednosti, ki sodelujejo, so še vedno skrivnost.

Marcus Swanepoel, direktor Switchless povedal Coindeskthe posel je nekaj bližje k "Aqui-najem". Skupno osebje družbe je zrasel in ima zdaj osem ljudi, zahvaljujoč dodatkom treh novih strokovnjakov, ki prihajajo iz BitX, vključno z nekdanjo Google inženir Timothy Stranex, ki je soustanovitelj izmenjavo nazaj v februarju.

Switchless, ki deluje z "tip izmenjavo programske opreme in načine za ohranitev svoje Bitcoins varne", razkriva strategijo podjetja ", je, da še naprej vlagajo v gradnjo, ki na druge finančne institucije". Prav tako želijo povečati BitX je izmenjevanje tok: platforma obdeluje le okoli 10 BTC na dan, ki se šteje presenetljivo nizka za največji trgovanje izmenjavo na afriški trg.

Vendar Swanepoel pravi, da je to število zaradi dejstva, da so "veliko drugih borzah dogaja v Afriki ni nujno opravljeno na spletu". On daje primer ljudi, ki so se sestali v Zimbabveju, za izmenjavo cryptocurrency osebno. Swanepoel meni, da je obseg trgovanja na celini lahko znatno rast v kratkem časovnem obdobju, hkrati pa prispeva k reševanju globalnega problema nakazilo.

Direktor Switchless zagotavlja BitX "bo potekal, kot je zdaj." Vendar pa je družba "bo nekaj strank, ki prihajajo v mobilni prostor v nekem trenutku".


Stojalo za sok na sydneyju sprejema Bitcoin za podporo projektov svobode medijevPrav posebno stojalo sok nahaja v Sydneyju je sprejemanje cryptocurrency, ampak, da bi dobiček ne: njihov cilj je podpreti projekte, svobodo medijev in javni interes novinarstva. Joostice je ime te stojalo, ki prodaja okusno in sveže sokove in napitke, hladno stiskana narejene samo z organskimi in lokalnih proizvodov.

Najdete trgovino zraven železniške postaje Newtown, nad Foodworks, in poskusite osvežilno pijačo narejen po vašem okusu. In najboljši del je, da dobiš za to plačati z Bitcoin, vedoč, da bo pomagal dober razlog.

Po spletni strani Joostice je, je podjetje "zavezana k podpori javnega interesa journalismthat govori resnico na oblast, raziskuje zlorabljajo človekove pravice in jih ima za račun. Priznavajo veliko delo številnih organizacij in posameznikov opravljeno, upamo, da bomo podpre njihova prizadevanja z dobičkom, ki na našem razstavnem prostoru sok, združevanje virov za tiste, ki želijo pomagati in ozaveščanje v skupnosti ".

Stojalo sok želi "biti del trenda v smeri gospodarstva ni neprofitna, kjer delujejo podjetja za izpolnjevanje socialnih potreb, ne pa dobiček" in to je popolnoma drži načrta.

V primeru, da ste radi Joostice idejo in želijo pomagati, ne da bi nakup njihovih izdelkov, ki jih lahko vedno dati donacijo preko svoje spletne strani.

Sorodne novice


Post ICO

Coinbase noče obdelati Bitcoin plačil za Washingtonsko ambulanto za marihuano

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Samo 30% severnoameriških državljanov pozna Bitcoin in več kot polovica jih ne namerava uporabljati

Post ICO

Instawallet bo od 19. julija pričel vračati svoje stranke

Post ICO

BtcChina znižuje provizije za provizijo na 0,1%

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

Italijanski parlament gosti posebna bitkainska zaslišanja - Švedska centralna banka sprosti novo poročilo

Post ICO

Coinpunk je zdaj v beta in čaka na razvijalce

Post ICO

Projekt MIT Bitcoin izroči 100 $ v kriptokurrency več kot 4.500 študentom

Post ICO

MeXBT, ki temelji na Mehiki, kupi Singapursko borzo kovancev

Post ICO

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Post ICO

New Yorks BitLicense, aretiran milijonar in več novic posodobitve