Študija kaže, da tisočletniki in bogati potrošniki najverjetneje uporabljajo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Študija kaže, da tisočletniki in bogati potrošniki najverjetneje uporabljajo Bitcoin

Študija kaže, da tisočletniki in bogati potrošniki najverjetneje uporabljajo Bitcoin

Novo poročilo, ki ga tehnologija raziskave podjetja Accenture sprosti pokazala presenetljive številke v zvezi s sprejetjem Bitcoin med millenials - posameznikov v starosti med 18 in 34 let - anketirancev in z visokim dohodkom, kakor tudi njihovo splošno dojemanje cryptocurrency.

Severna Amerika Anketa o potrošniških plačila študija 2014 anketiranih več kot 4.000 državljanov ZDA v zvezi z njihovimi digitalnimi plačilnih preference in ugotovil, da je osem odstotkov udeležencev že uporablja digitalno denar.

Tudi glede na poročilo, "digitalna valuta je praktično realnost za potrošnike danes - in uporaba bo povečala le do konca desetletja". Številke ne lažejo: 18 odstotkov udeležencev je verjetno, da sprejme Bitcoin do leta 2020, kar pomeni, da obe millenials in premožni potrošniki lahko potisnite BTC v mainstream sprejetja.

Občutek navdušenja za cryptocurrency ga je millenial generacije prikazanem ni mogoče prezreti. Bogat rezina od millenials vprašanih - 13 odstotkov - je priznal, da že uporabljajo digitalne denar vsak dan, medtem ko je 26 odstotkov dejalo, da bi jih lahko uporabili BTC v prihodnosti.

"Millennials in anketiranci z visokim dohodkom bo treba najprej sprejeti" naslednja velika thing'and bodo morda pripravljeni plačati za to ", pravi študija. Bogati potrošniki je pokazala tudi visoko stopnjo navdušenja do Bitcoin z 19 odstotkov od njih že uporabljajo digitalne valute in 32 odstotkov pričakuje, da jih uporabljajo do leta 2020.

"Kljub pričakovani rasti pri uporabi digitalnih valut v prihodnjih letih, je delo storiti, da bi vplivala na ozaveščenost potrošnikov in sprejem, predvsem med ljudmi starosti 35 let in več", je v poročilu dodaja, prav tako navaja, da "sedanji uporabniki navajajo varstvo osebnih identiteta preko anonimnih poslov, kot vodilni v korist digitalnih valut. To skupno stališče predlaga možnosti za izgradnjo zanimanje za digitalne valute okrog varnosti in zasebnosti prednosti ".

"Potrošniki, ki pravijo, da niso zainteresirani za uporabo digitalne valute najpogosteje kažejo na pomanjkanje informacij in prepričanju, da so digitalne valute, ki niso primerni za uporabo", v poročilu opozarja, kar kaže, da je "za vse digitalne valute iti mainstream, potrošnike morajo biti izobraženi in postali samozavestni pri MTS zaupanja vreden in preprost za uporabo plačilni instrument ".

Sklepne ugotovitve študije kažejo, da so navade potrošnikov spreminjajo s hitrostjo strele. Glede na poročilo, ljudje po vsem svetu, "bo plačal drugače v prihodnosti, in bo vrednost udobje, spodbude, ter zasebnost in varnost ne glede na to, kako bodo plačali". To je rekel, »plačilna industrija mora izbirati preveč", opozorilo še posebej velja za bančno industrijo.

Slike vir: Accenture

Sorodne novice


Post ICO

Tedenski povzetek novic Bitcoin, november 2013

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

Satoshi Nakamoto bi lahko izvolili za častnika leta 2013

Post ICO

Končna različica BitLicense, ki jo je izdal finančni organ v New Yorku

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Gyft, ki ga je prevzel FirstData

Post ICO

Pet RoboCoin kioskih pride do Kanade do konca leta

Post ICO

Goldman Sachs in IDG vlagata 50 milijonov USD v Bitcoin startup Circle

Post ICO

Prvi Bitcoin bankomat začne delovati v torek

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Crowdfunded dokumentarni film Bitcoin: konec denarja je v živo

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange