Stockholm pozdravlja prvi Bitcoin bankomat, ki ga je razvila lokalna borza Safello | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Stockholm pozdravlja prvi Bitcoin bankomat, ki ga je razvila lokalna borza Safello

Stockholm pozdravlja prvi Bitcoin bankomat, ki ga je razvila lokalna borza Safello

Švedski Bitcoin prodajalec Safello bo razkril svoj najnovejši povezanih z cryptocurrency izdelek naslednji ponedeljek (9), ob zagonu v STHLM Techa Meetup.The ustvarjena nova Bitcoin ATMthat bo omogočilo uporabnikom, da izmenjujejo denar za virtualne kovance.

Ekipa Safello je trenutno "raziskovanju bolj primerne za visoke prometnih lokacijah v središču Stockholma postaviti bankomat na bolj trajno", Ludvig Oberg povedal Arctic Startup. Ta prostor je lahko velik nakupovalni center v središču mesta, v skladu s Coindesk.

Naš cilj je premostiti vrzel med tradicionalnimi finančnem svetu in Bitcoin skupnosti. To ATM je velik korak v tej smeri.

Ludvig Oberg

Da bi v celoti v skladu s švedsko in mednarodnega prava, lahko stroj, ki ga stranke, ki so registrirani pri Safello, da bi preprečili pranje denarja uporabljajo samo.

"Zamislite si normalen bančni bankomat.. To je vedno povezano z vašo identiteto Z modernimi tiste, ki jih še zabeležene v poslu za kamere ekvivalent, ki je, da se preveri s Safello pred uporabo bankomata, da bomo lahko zagotovili, da ni denarja se pere ", Oberg dodal.

Stroški, povezani z Bitcoin ATM so podobne taksam prek spletne Safello, vendar je vrednost lahko zaradi dodatnih ravnanje denarnih depozitov nekoliko razlikujejo.SuicideGirls sprejema BitcoinSuicideGirls je spletna stran, ki ima pin-up fotografijo in profilov iz alternativnih modelov ženske, ki so znani kot "Samomor Girls". Funkcije mestu so spletne skupnosti s profili držav, članic blogov, in možnost, da se pridružijo povezovanje skupin, ki temeljijo na interesih. SuicideGirls ima tudi intervjuje z ljudmi iz popularne in alternativne kulture, uporabniku predložil časopisne članke in spletne trgovine z blagom. Dostop do večine v mestu zahteva plačano članstvo.

Članstvo, da od trenutkov nazaj lahko sedaj plačati za uporabo Bitcoin.

Bodoči člani lahko nad glavo na mestu in skrbno prebrati več možnosti plačila, vključno s sposobnostjo za nakup 1 leto članstva, 2 leti članstva ali 5 let članstva uporabo Bitcoin

SuicideGirls pridruži v dolgi vrsti drugih porno strani, ki se trenutno ponujajo Bitcoin možnosti plačila, vključno z Hustler.


Podpora LibreOffice in Foundation Foundation z donacijami BitcoinDobrodelna skupina Foundation dokument, avtor znane brez pisarniškega paketa LibreOffice, se zdaj sprejema Bitcoin donacije za podporo delu njenega svetovnega skupnosti. Programska oprema je na voljo v 110 jezikih in deluje na vseh večjih platformi.

"Čeprav je LibreOffice skupnost aktiven, živahen in zelo raznolika, doseganje poslanstva fundacije Document stane", je mogoče prebrati na spletni strani fundacije, ki dodaja, da "je treba strežnikov in infrastrukture, ki jih je treba zagotoviti in vzdrževati, domenska imena in blagovne znamke je treba registrirati in poskrbljeno, plus pa je v teku povpraševanje za potovanja financiranje naših članov, in udeležbo na dogodkih ".

To je razlog, zakaj ", ste več kot dobrodošli, da darujejo za naše stalne operativni proračun" in zdaj je mogoče, da to storite z Bitcoin. In če hočeš vedeti, kje je vaš denar se dogaja, lahko vedno preverite proračuna fundacije ali javnih poročil.


Švedska načrtuje, da bo Bitcoin uredila kot sredstvo in izvedla davek na kapitalske dobičkeŠvedska je verjetno, da zavrne Bitcoin kot legitimno valuto. Najmočnejši skandinavski gospodarstvo namerava potrditi največji svetovni cryptocurrency kot sredstvo, ki ga primerja z umetnostjo ali nakit in ga izpostavi davkov.

Država, ki je bil menda čaka evropsko guidelineto napredovati na uredbe zadevi, bo sedaj izvajala davek na kapitalski dobiček na katerokoli transactionsrelated na cryptocurrency, poroča Bloomberg.

Poleg tega so švedski davčni organi in centralne banke so tudi videti v ustrezne ureditve, ki lahko pokrijejo Bitcoin rudarji, katerih dejavnost je mogoče opredeliti kot podjetja, kar pomeni, rudarji bi lahko odšteje vrednost opreme. Olof Wallin, uradnik pri Agenciji o davku na švedski odgovorna za pripravo predpisov za Bitcoin, pravi, da rudarji "so bili kliče za odgovore".

Wallin je tisti, ki verjame Bitcoin ne izpolnjujejo potrebne standarde, ki jih je treba obravnavati kot valuta. "Valute so tradicionalno vezani na centralni banki ali geografsko območje," je pojasnil in dodal, da bo agencija s sedežem v Stockholmu verjetno menijo, "Bitcoins kot pravimo drugo sredstvo, tako kot umetnost ali starine".

Švedska je zadnja država, ki je razpravljal o vprašanju ureditve, ko se je Finska je ta teden napovedal, da razmišlja Bitcoin je blago. Po izdaji opozorila glede nevarnosti Bitcoin leta 2013, švedski regulatorji so sedaj poskuša dobiti oprijem nad trgom cryptocurrency in se naučite, kako za odkrivanje in spremljanje transakcij.

Oblasti se trudijo razumeti, kako se spopasti s težavami, kot so na primer Kapiton. Švedska največja izmenjava Bitcoin je bila prijavljena policiji in državnemu svetu za reševanje potrošniških sporov v prvih dneh leta 2014, potem ko je več uporabnikov pritožil njihov denar je izginil.

V tem času, Kapiton je ustanovitelj, znan samo kot "Sebastian", opravičil za nevšečnosti v izjavi in ​​zagotovil uporabnikom, da se sredstva strank ostala nedotaknjena. Očitno je stran trenutno prizadeva, da se ujemajo naročil z računi.

Sorodne novice


Post ICO

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5

Post ICO

Opozorilo glede zlonamerne programske opreme: spletno mesto Poslušajte Bitcoin, ki ga je blokiral Google Chrome

Post ICO

Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

Instawallet bo od 19. julija pričel vračati svoje stranke

Post ICO

Gyft lansira program točk in 3% vrne na nakupe Bitcoin

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Max Laumeister in ListenToBitcoin: nič me ni pripeljalo do prepričanja, da bi ga uporabili za zlonamerno programsko opremo

Post ICO

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Post ICO

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?