Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin

Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin

Nov Bitcoin se je rodil in je bolje, varneje in hitreje kot "stari". Ali pa vsaj, da je tisto, kar izumitelju terjatve. David Mazières, profesor računalništva na univerzi Stanford, je možgani v ozadju novega plačilnega sistema, imenovanega SCP.

Pred kratkim je zasnoval nov sistem, ki raziskuje slabosti Bitcoin kot so varnostne pomanjkljivosti in ravni visoko porabo energije v procesu rudarjenja.

David Mazières verjame, da je ustvaril "hitrejši, bolj prilagodljivo in bolj varno alternativo" za Bitcoin. "Če Mazières pravilna, bi njegova tehnologija za digitalno plačila in druge transakcije cenejše, varnejše in lažje, predvsem čez mejo," v skladu z MIT Technology Review.

Bela paperwas novega cryptocurrency je izšla samo ta teden, vendar je neprofitna Stellar je že napovedala, da bo sprejela plačilo systemto zamenjati sistem, ki izhaja na Bitcoin in valovanje, ki se ga je organizacija, ki se uporablja od konca leta 2014.

Lani Stellar je sistem nepričakovano "Ločen" v dveh omrežij, ki se ni strinjal, na katerih transakcije so bile veljavne, in več ur v vrednosti transakcij dobil povrnjena. Mazières pravi njegov novi sistem preprečuje del modela, ki je povzročil, da je problem. (Ripple trdi, da je njegova oblika varna, če se uporablja pravilno.)

"Bitcoin je dobra, vendar smo želeli začeti iz nič in reševanje teh dodatnih lastnosti," je dejal Mazières. Njegov sistem temelji na "ljudje teče programska oprema, ki komunicira preko interneta, ampak zaupanje se ne izvrši prek rudarjenja."

Ravno nasprotno, "vsaka oseba, ki izvaja programsko opremo, mora določiti nekaj drugih zaupanja vrednih udeležence za pravilno izvajanje kriptografskih pravila, ki se uporabljajo za potrditev transakcije. Vsak primerek programske opreme bo prepoznal transakcije samo enkrat določeno večinski del svojega zaupanja vrednimi partnerji so se tudi podpiše. In zaupanje odnosi so vse javno. " To pomeni, da struktura SCP bo omogočilo uporabnikom, da opravlja zanesljive posle v krajšem času.

Poleg tega, SCP omogoča tudi uporabo močnejše kriptografije, pravi Dan Boneh, drugo Stanford profesor, ki pozna delo Mazières ". "Z zasnovo, ki jih ni mogoče zagnati trdoto Bitcoin do te mere, da je nemogoče za zadostnimi sredstvi napadalca. S tem si lahko. "

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Mining - pregled

Post ICO

Svoboda petka na trgu Satoshi v Austinu

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Novacoin praznuje svoj prvi rojstni dan: leto turbulence in presenečenj

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Post ICO

Poljska davčna uprava napoveduje 23-odstotni DDV za prodajo miniranih bitkoinov

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si

Post ICO

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5