Standardni pilotski projekt Bitcoin za pobudo banke | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Standardni pilotski projekt Bitcoin za pobudo banke

Standardni pilotski projekt Bitcoin za pobudo banke

Južne Afrike Standardna banka, velik multinacionalka in največja banka v Afriki, se izvaja notranji Bitcoin trgovalna platforma trialbased na tehnologije, ki jo Switchless razvil.

Novica je bila razpoka na konferenci FinovateEurope, ki je bil pred kratkim v Londonu. Po slikah, objavljenih na Twitterju in informacije, objavljene na blog strani konference, te platforme, ki omogoča vlagateljem in trgovcem za nakup, prodajo, trgovina in preživite BTCwas predstavljeni med dogodkom s strani soustanoviteljev Switchless.

"Naša lastniška modularni poslovne programske opreme omogoča delno ali popolno integracijo v obstoječe finančne infrastrukture, kar finančnih institucij največjo prilagodljivost za edinstvene in kompleksne zahteve, s katerimi se srečujejo. (...) Naš široko paleto menjave, storitev plačilnega prometa in skladiščenja moduli dajejo finančnih institucij edinstveno sposobnost izvajati celotno kripto-valutne ekosistemov za svoje stranke ", zvočniki dejal med predstavitvijo.

Switchless razvili drugačno modulesthat povezano z Bitcoin se lahko prilagodijo na potrebe vsake vrste uporabnika:

Posrednik: Omogoča končnim uporabnikom, da kupujejo in prodajajo Bitcoin uporabo tradicionalnih valute. Naš posrednik algoritem išče najboljšo cen po svetu ter nudi takojšnjo in zanesljivo izvedbo.

Vault: Omogoča končni uporabniki za varno shranjevanje svoje Bitcoin. Naš sistem za shranjevanje hladno state-of-the-art izkoristi varnosti na več ravneh, ki znatno povečuje splošno varnost, medtem ko še vedno dali trenja za končne uporabnike experience.Merchant: Omogoča trgovci sprejeti Bitcoin kot plačilo za blago ali storitve, ki zagotavlja pretvorbo Bitcoin tradicionalnih valute po konkurenčnih cenah. Popolna integracija pomeni tudi, da lahko končni uporabniki brez težav preživijo Bitcoin imajo purchased.Controller: Upravlja končnega uporabnika okolje na ravni računa. Nadzoruje interakcije z obstoječo bančno infrastrukturo, kot so spletno bančništvo in KYC preverjanje, posrednik, Vault in vse druge Switchless ali zunanjih modulov.

Čeprav so razvijalci ni želel komentirati vprašanja izven konference, je predstavnica za standardno banki so potrdili, da je skupina res testiranje trgovalne platforme Bitcoin interno.

To je prvič, glavna banka trialling je softwareand povezanih z cryptocurrency izraz "mešane občutke" popolnoma opisuje reakcije Bitcoin skupnosti.

Jon Matonis, izvršni direktor fundacije Bitcoin iz sistema na Twitterju. Dejal je, da "ne-ameriških bank, ki vključuje Bitcoin bo neposredno vodila bančni inovacije" Ne dolgo potem, ko tweeting naslednje sporočilo:

To je lahko velik korak za cryptocurrency ekosistem, ampak očitno tudi za bančni sistem na svetu. Ni podatkov doslej o tem, kako dolgo bo to notranja sojenje, vendar je potencial uspeh poskusa lahko vodijo druge banke, da razmisli skakanje v Bitcoin vagon.

Izbrani slika iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Prvi Bitcoin bankomat začne delovati v torek

Post ICO

Putin govori Bitcoin, priznava, da imajo digitalne valute svojo uporabo

Post ICO

Holiday Inn Brooklyn je BTC v osebi

Post ICO

Coinbase ima novega zaposlenega: Charlie Lee, ustvarjalca Litecoin

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Post ICO

CoinJar ima novo Bitcoinovo aplikacijo za naprave Apple

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Pioneer Robocoin se sooča s pravnimi izzivi nad nedostavljenimi bankomatom

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Če se ne morete boriti z njimi, se jim pridružite: Apple odpira vrata za aplikacije Bitcoin

Post ICO

Bitcoin potrošnikom ponuja izbiro in jih prestraši

Post ICO

Nov simbol za Bitcoin, virus Bitcoin Facebook in še več