Posebna uredniška izjava o Homero Joshua Garza | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Posebna uredniška izjava o Homero Joshua Garza

Posebna uredniška izjava o Homero Joshua Garza

V zadnjih nekaj mesecih se je gospod Homero Joshua Garza bila predmet številnih preiskovalnih kosov iz kovancev Fire uredniške ekipe, sodelujočih držav, in druge člane osebja. S poročili iz kovancev Fire glede g Garza, PayCoin, PayBase in preiskave SEC, je Coin Fire pogosto sprejemnik napadov DDOS, domene ugrabitve, e-poštnega strežnika poplave, osebnih groženj in napadov. Ti so bili usmerjeni na osebje Coin Fire, strežnikov, sodelavcev, uredniške ekipe in naših socialnih medijev računov.

Smo bili dejavno prizadeva različne vodi in informacije v zvezi s temi napadi. Smo izčrpali več možnosti za določitev vira in narave teh napadov, medtem ko tehta naše pravne možnosti z organi pregona in varnostnih strokovnjakov.

Petek, jaz osebno začel vložitev kazenske ovadbe in pripravo civilne obleke proti posameznikom, ki se ukvarjajo z temi napadi (vključno z g Garza) in sem aktivno sodeluje z organi pregona so za opravljanje škode ter o obtožbah kjer je to primerno, da bi s temi posamezniki pred sodišče.

S pomočjo forenzičnih strokovnjakov računalniških, je Coin Fire dobimo dva vira teh napadih na kovance Fire ekipe.

Zaradi edinstvene narave enega od teh virov napadov, Coin Ogenj bo v celoti opravljati vse pravne možnosti.

To je moje prepričanje, in da naše Uredništvo, ki je ob tem ukrepati proti tistim posameznikom v neposrednem nasprotju z zelo uredniške politike, da so naši bralci pričakujejo od Coin Fire.

Zavedamo se, da je preostala cilja, pravično, pošteno in pregledno v našem poročanju glavni razlog, da so nam mnogi od vas je vaš dom za cryptocurrency novic in informacij. Prav tako smo skupaj razumeti, da vložitev tožbe in uresničevanju kazenskih ovadb in druge ukrepe proti posameznikom, ki smo poročali o že lahko postavijo vprašanja v zvezi z mojo sposobnost, da ostanejo cilj pri poročanju.

Iz tega razloga sem vzdržal osebno poročanje o g Garza v tem procesu. Jaz sem tudi izgubila svoje uredniške dolžnosti na koščke objavljenih okoli g Garza ali povezanimi osebami na drugi člani naše ekipe, ki niso vključene v to pravno dejanje.

Zavedamo se, da je bila naša poročanje koristno za mnoge prebivajo up-to-datum glede položaja z g Garza. Kot tak, se bom vzdržal delitev dodatne informacije od naših preiskave do javnih dajatev, upravno dejanje poteka, ali moja lastna pravna dejanja zoper g Garza povzroči resolucije k tej situaciji. Prav tako bo ostalo vse poročanje in uredniško nadzor v zvezi s tem posameznikom na drugi v zvezi z osebjem, ki niso vključeni ali vplivala s temi ukrepi.

Hvala,

Mike Johnson

Izvršni urednik, Coin Fire

Sorodne novice


Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

FBI poskuša zasežiti 600.000 bitkoinov iz načrtov svile

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Kraken in Fidor Bank: nova zveza izboljšuje storitve trgovanja z Bitcoin v Evropski uniji

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Samo 30% severnoameriških državljanov pozna Bitcoin in več kot polovica jih ne namerava uporabljati

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Večji trgovec s sviloprejskimi drogami je dva meseca sodeloval z oblastmi

Post ICO

Stranke Hashie.co izgubijo dobiček po izginotju Bitcoinove rudarske platforme

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Ali bi bitko postal naslednja uradna valuta Grčije? Verjetno ne

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem