Španska potovalna agencija Destinia.com sprejema Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Španska potovalna agencija Destinia.com sprejema Bitcoin

Španska potovalna agencija Destinia.com sprejema Bitcoin

Španski spletni potovalna agencija Destinia.com je ena od najnovejših trgovcev, ki delujejo v Bitcoin ekosistemu. Podjetje je pravkar objavila dodajanje novih opcij za plačilo zaradi BitPay za pomoč, svetovno vodilno povezanih z cryptocurrency obdelavo plačil.

Platforma, ustanovljena leta 2001, ki ga Ian Webber in Amuda Goueli ?, je bila prva turistična agencija v državi, specializirano za rezervacije hotelov prek interneta. Po 13 letih delovanja, Destinia.com trenutno zajema ogromen katalog 190.000 hotelsat dostopnih cenah.

Podjetje sodeluje z več kot 150 ponudnikov po vsem svetu, ki ponuja številne "izdelke in storitve (letalske, letalske + hoteli, prenočišča, gostišča (paradors), getaways, izlete, križarjenja, vlaki, vlak + hotel, smučanje, letališče parkiranje in najem avtomobilov) ", se glasi spletne platforme.

V procesu sprejemanja Bitcoin, Destinia.com odločili, da pokažejo cene v mBTC, "saj je ta proces bolj prijazen in bolj priročen, ko prikazuje cene vsak dan".

Glede na potovalne agencije, "Bitcoin je virtualna valuta, ki predstavlja inovativne lastnosti in izstopa zaradi svoje učinkovitosti, varnosti in plačila pripravljenosti".

Izbrani slika iz Destinia.comPoraba-a-bit vam omogoča, da napolnite svoj mobilni telefon z BitcoinomČeprav so postopki še vedno teče malce počasen, Preživite-a-Bit fazi javne beta je šlo kar dobro. Nova storitev omogoča uporabnikom Bitcoin, da napolni svoje predplačniške mobilne račune cryptocurrencyin več kot 100 državah po vsem svetu, zaradi partnerstva z več kot 300 ponudnikov omrežja.

Glede na sporočilo za javnost, je sistem zelo enostaven za uporabo. "Stranka vnese svojo mobilno številko v obliki in storitev samodejno zazna uporabnikovo državo in mobilnega operaterja Storitev nato prikaže razpoložljive možnosti plačila, vključno s cenami v ameriških dolarjih in znesek kreditnih uporabniki bodo prejeli v lokalni valuti ".

Za zdaj, in medtem ko Preživite-a-Bit je še vedno v beta fazi, lahko polnjenja traja tudi do osem ur za dokončanje, saj je treba vsako transakcijo ročno preveriti pred obdelavo. Družba napoveduje veliko zmanjšanje tem čakalna doba, ko je faza beta je konec, z bilancami, ki se prenese, potem ko so se pojavile tri do šest potrditve v Bitcoin blockchain, ki je enakovredna nekaj med 20 in 60 minut.

Preživite-a-Bit ve, da so logistične ovire, ki preprečujejo velike organizacije, da sprejmejo Bitcoin. To je "problem Preživite-a-bitni prizadeva rešiti, sprejemati plačila Bitcoin v imenu telekomunikacijskih ponudnikov v svetu poraba-a-bit ekipa ima načrte za dodajanje na druge načine Bitcoiners lahko preživite svoj Bitcoinworldwide v prihodnosti.".

Za to, da je platforma, ki prosi za pomoč na seznam idej, ki lahko prispevajo k večji rasti in razvoja Poraba-a-Bit. Lahko pustite svoj prispevek v tej strani.


Preživite svoje Bitcoins pri maloprodajnem velikanu Target via GyftSvetovna znana skupina Target, tretji največji ameriški trgovec, je že a Bitcoin prijazno mesto zahvaljujoč virtualne platforme Gyft. Bitcoiners lahko zdaj izmenjujejo svoje cryptocurrency za storitev je darilo e-kartice in jim jih odkupi za izdelke na Target trgovino v ZDA ali Kanadi ali na spletni strani blagovne znamke.

Glede na sporočilo, ki ga Gyft objavljeno, lahko uporabniki porabijo najmanj $ 25 in največ 500 $ na spletni strani ciljnega GiftCardvia Gyft je. Za zdaj tarče kartice niso na voljo prek aplikacije za mobilne naprave podjetja, čeprav bo ta možnost na voljo kmalu.

"Radi imamo, da imamo nekateri od najboljših blagovnih znamk tam, Target je očitno velika blagovna znamka", Gyft CEO, Vinny Lingham povedal Coindesk, vendar je zavrnila nadaljnje pripombe o pogojih dogovora. Pristanek velike ribe, kot so to drobno velikan je velik korak za Gyft v svojih prizadevanjih za preseganje tekmece kot eGifter, ki je pred kratkim dodana Walmart na seznam trgovcev.

S sedežem v Minnesota popust trgovec Target je bilo ustanovljeno leta 1962 in ima trenutno več kot 1790 lokacijah v Združenih državah in več kot 100 trgovin v Kanadi. Na Target, tretji, največji trgovec v državi le v ozadju, Walmart in Kröger, lahko kupite skoraj vse, od pohištva do video iger, tako da je možnost preživljanja Bitcoins tam z Božič tik za vogalom, je odlična novica.


SQ1.tv začenja kampanjo Kickstarter za izdelavo razstave Bitcoin FenomenNa voljo je nov projekt na Kickstarter, ki namerava proizvajati televizijski program o cryptocurrency. Program se bo z naslovom Bitcoin Phenomenonand bo del prihajajoče začetek novega SQ1.tv - izgovarja "kvadrat ena" -, naj bi se predstavili v jeseni.

Zbiranja denarja kampanja želi zbrati $ 25.000 do 30. Septembra za dvig ozaveščenosti o Bitcointhrough posebni televizijski oddaji. "Kot pojav, Bitcoin je popolnoma fascinantno in kljubuje enostavno razlago. Naša proizvodnja je videti, da odgovori, zakaj so ljudje tako zaljubljen Bitcoin? In zakaj je privlačna za toliko različnih ljudi? Vsakdo od cryptographers, hekerji, libertarci, pravni marihuana pridelovalci, preprodajalci drog, iger na srečo, anti-war aktivisti, da tveganega kapitala in podjetniki se zdi, da imajo interes v Bitcoin ", je mogoče prebrati na uradni spletni strani kampanje.

Da bi dobili odgovore na ta in druga vprašanja, proizvajalci so razgovore "top mislece in navdušence ozadju gibanja Bitcoin", kot Gavin Andresen, Erik Voorhees, Jeremy Liew ali Peter Vessenes. "Poleg tega načrtujemo govoriti z ekonomisti, libertarci, več tveganega kapitala, več podjetnikov", ekipa za projekt dodaja.

Podporniki bodo imeli dostop do različnih nagrad, od osnovne spletni dostop do enomesečnega zagon sponzorstvo SQ1.tv. Kampanja je dvignila $ 1.800 doslej.

Sorodne novice


Post ICO

Karpeles priznava spremembo Bitcoinove bilance enega Mt. Gox račun

Post ICO

Nemška Fidor banka je skupaj z Bitcoin.de ponudila takojšnje transakcije Bitcoin

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

CoinSummit San Francisco napoveduje program za strokovnjake, povezane z Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Mt. Gox: vzamemo eno za ekipo Bitcoin

Post ICO

Prva bitcoinska varnost začne s trgovanjem na trgu Stockholm

Post ICO

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke