Snoop Dogg (resnično) želi prodati svoj naslednji album za Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Snoop Dogg (resnično) želi prodati svoj naslednji album za Bitcoin

Snoop Dogg (resnično) želi prodati svoj naslednji album za Bitcoin

Ko Snoop Dogg - ali bolj reggae različica "Snoop Lion", kot je zdaj rad, da se imenuje - je prejšnji teden napovedal, da bo njegov naslednji album "na voljo v Bitcoins in dostavljena v brnenje", so vsi mislili, da ni bil resen. Ampak, očitno je res želi prodati svoje naslednje delo, ki bo od od 10. Decembra z naslovom "7 Days of Funk", za cryptocurrency.

Vse se je začelo pred tednom dni, ko je to preprosto tweetattracted pozornost glavnih platformah, kot Coinbase in BitPay.

Z več tisoč retweets, očitno šala Snoop Dogg je hitro prišla na ušesa drugih Bitcoiners in šifrirnih-platform. V nobenem trenutku, Coinbase answeredto umetnik: "Lahko naredimo Bitcoin part realnost za vas", so zapisali. BitPay ni bil sramežljiv, kot tudi, rekoč: "Hej @SnoopDogg, vam lahko pomagamo s tem Bitcoin".

Snoop Dogg bi lahko sprejela nekaj dni, da odgovori na virtualne platforme, vendar pa je njegov novi tweet na naslovnice: ko prosi za dodatne informacije, ameriški hip-hop umetnik napisal "Želim, da se je zgodilo." To pomeni Bitcoin bi sčasoma dobili veliko podporo nekoga, ki morda ni znan ekonomist in finančni strokovnjak, vendar je priznan umetnik in Worlwide znana osebnost.

Čeprav Snoop Dogg se zdi, zanima tresenje stvari s to potezo, je lahko tudi dobra stara publiciteta. Kljub temu, z albuma začetku jutri (10), morda mi ne bo treba predolgo čakati, da se to zgodi.

"7 Days of Funk", je rezultat sodelovanja med Snoop Dogg in Dam-Funk. Po tisku releaseregarding nov album, umetnik pravi, da je ta naravna pot, ker je "imel funk vplive", v svoji glasbi med njegovo celotno kariero.

Dam-Funk tudi komentirala, rekoč: "Ti ritmi so bile zanj [Snoop Dogg] in je določena nekaj nemoteno harmonij in melodij, kar sem jih kdaj slišal. To je hip-hop, lahko pa tudi slišati, kaj smo odraščali na od Zapp na Evelyn "Champagne" King in Patrice Rushen ".

Bitcoin v glasbi in... V Simpsonovih
 

Cryptocurrency ni le vroča tema v glasbenem svetu, v zadnjih dneh, kot drugi nastopajoči govorili o Bitcoin na televiziji. In zabavljač, mislimo znak iz znamenite serije "The Simpsons".

Krusty Klovn je bil izbranec. Med zadnjo epizodo oddaje, je dejal: "Vse to se je nekaj slabega sreče na ponijev, slabše sreče na trgih Bitcoin in velike naložbe v high-end zaznamkov podjetje,", medtem ko je govoril z Liso.

Sporočilo ni ravno pozitiven, vendar to pomeni Bitcoin je na televiziji za vsakogar, ki želi videti. Kaj je ta stavek oglaševalci ponavadi rečem? Ni take stvari kot slabih javnosti ne.

Toda Bitcoin skupnost želi Več in, v tem času pa je že Reddit nit imenovano "Rad bi videl, Southpark narediti epizode na Bitcoins".

Sorodne novice


Post ICO

Ali je glavni raziskovalec Bitcoin?

Post ICO

Zaradi sprememb, ki prihajajo z vzhoda, se je cena Bitcoina v dveh dneh zmanjšala za več kot 30%

Post ICO

Kakšen stavek življenje v zaporu Ross Ulbrichta pomeni nezakonitemu spletnemu maloprodaji in Bitcoinu

Post ICO

Feds je zaprl Silk Road in skrbnik platforme za zaustavitev, 26.000 Bitcoins je dejal, da se zasežejo

Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin

Post ICO

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Post ICO

Ali bi lahko bili Bitcoinovi ATM stroji bančništvo prihodnosti?

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Izpraznite svojo Bitcoin denarnico in kupite ta luksuzni dvorec v Južni Afriki

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Gentoo Blacklisting nasprotna stranka, Satoshi Dice in drugi

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije