Seanova Outpost je že več kot 20.000 obrokov priskrbel brezdomcem zaradi donacij Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Seanova Outpost je že več kot 20.000 obrokov priskrbel brezdomcem zaradi donacij Bitcoin

Seanova Outpost je že več kot 20.000 obrokov priskrbel brezdomcem zaradi donacij Bitcoin

To ni mejnik lahko premaga vsak dan, vendar Pensacola brezdomci Outreach znan kot Sean je Outpost to storil: dobrodelni že zagotovila 20.000 obroke brezdomcem v severozahodnem Floridasince začetek njegovega delovanja. In hvala vsem za Bitcoin donacije, ki pridejo vsak dan iz celega sveta.

"Mi smo bili zelo srečni, da koristi od vzpona v ceni, saj smo začeli", ustanovitelj Jason King je dejal v sporočilu, objavljenem na spletni strani organizacije. Bitcoin cena presegla 200 $ markthis teden in naprej raste.

To nam je omogočilo, da naredijo več dobrega s tem, kar imamo. Toda Bitcoin je več kot valuto, to je protokol preveč. In tudi, ko je cena navzdol, je dejstvo, da z Bitcoin moremo enostavno sprejeti donacije od kjerkoli na tem planetu pomeni več ljudi, ki so podprli naša prizadevanja. In to pomeni, da je Sean je Outpost iz hranjenje na $ 70 in pri $ 217.

In to me pripelje do kar zahvaljujem najbolj všeč Bitcoin, ljudi. Bitcoin je ljudi (kot Soylent zelene!). Čudoviti ljudje. Ljudje, ki vsak dan ovreči mit, da nihče ne bi brez vladne sile briga o dol hodil na tem svetu.

Nihče ne drži pištolo v anyones oči in jih naredi prispevam k Outpost Sean. In vendar, vsak dan, ljudje.

Iskreno sporočilo s King napisal je iskreno priznanje ukrepov podpornikov. "S tem prostovoljno zdravstveno nego smo zdaj lahko rekli, da smo dal 20.000 obrokov v prazne tummies", je še dodal.

Vendar pa se s donacij, narašča, je Sean je Outpost bili sposobni ne le za zagotavljanje hrane, ampak tudi za "gradijo hiše, omedlel odeje in zimske plašče, kupi receptov, daje vožnja do zdravnika" in kupiti Satoshi gozd, devet -acre ozemlje, ki Jason King spremeni v brezdomca svetišče, v deželi, kjer brezdomci ne morejo spati na ulici, ker je zločin. Skoraj tako kot če bi to bilo nezakonito, da je slaba.

Zdaj, na Satoshi gozda, želi Sean je Outpost raste večina njihove oskrbe s hrano za naslednje leto: "bomo naučili, permakulture, aquaponics, foresting hrano, gverilsko vrtnarjenje in samozadostnost za brezdomce in kdorkoli drug, ki želi, da se naučijo. In nič od tega ne bi bilo mogoče brez Bitcoin ".

In ker govorimo o Satoshi gozdu, ne smemo pozabiti, da bo peti rojstni dan Bitcoin je praznoval v sanctuarybetween 1. In 3. November in vsi so dobrodošli.

Sorodne novice


Post ICO

Ali je glavni raziskovalec Bitcoin?

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

CheapAir.com čisti 1,5 milijona dolarjev prodaje prek Bitcoin

Post ICO

Karpeles napoveduje prodajo domene Bitcoins.com: polovica dobička gre v Mt. Gox odjemalci

Post ICO

Se spomniš, ko sta bila Mitt Romney in njegova žena ucena za Bitcoins v letu 2012?

Post ICO

Coinpunk je zdaj v beta in čaka na razvijalce

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Novo poročilo kaže Mt. Gox je že več let zapustil Bitcoin pred propadom leta 2014

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin