UFO Miners pregled - Fake Bitcoin rudarski proizvajalec? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

UFO Miners pregled - Fake Bitcoin rudarski proizvajalec?

UFO Miners pregled - Fake Bitcoin rudarski proizvajalec?

Pred kratkim sem dobila e-sporočilo o družbo, imenovano UFO rudarjev, ki se zdi, da se za proizvodnjo ultra močna Bitcoin rudarskih ploščadi. Na primer, njihov najmočnejši izdelek je NekrosMiner da ima oslovski 85th / s za samo 4.800 $ (~ 57 $ za 1 TH / s). Za primerjavo, najbolj napreden znano mineron oskrbo z danes na trgu okoli 14 TH / s za okoli 2.000 $ (~ 142 $ za 1 TH / s). Tako lahko vidite, zakaj bi bila njihova ponudba zdi zelo donosen.

Vendar pa v današnjem Bitcoin ekosistemu, če je nekaj preveč dobro, da bi bilo res, da verjetno je. V naslednji objavi bom predstavila vse zbranih dokazov o podjetju iz različnih virov v zadnjih nekaj dneh in poskušali odločiti, če je to podjetje zakonit ali ne.

TL; DR - Verjetno je prevara...

Posebna zahvala tem Bitcointalk threadthat dobavljajo veliko koristnih informacij...

Začel sem z našo lastno zelo Bitcoin scamtest in zagnati spletno stran skozi vsa vprašanja. Sem dobil naslednje rezultate:

Glede na vaše odgovore na spletni strani ali storitve, ki ga iščete v verjetno prevara. Uporabite ga na lastno odgovornost in z veliko previdnostjo.

Test prevara Bitcoin je v bistvu orodje, ki vam omogoča, da analizira ugled mesta, ki temelji na nekaterih zelo specifičnih meritve, kot so domene starosti, višini prometa, vhodnih povezav in druga merila, ki so se izkazali za podobna v številnih prevar Bitcoin v uporabniškem zadnjih nekaj let. Vendar pa rezultat ni dokončen, saj je samo opozorilo.

Še eno samo orodje, imenovano "prevara svetovalec" je dal UFOMiners rezultat 49%, ki temelji na podobnih (vendar ne enakih) parametrov. Torej, še preden kopanje v malo globlje sem že precej sumljiva.

Moram reči, da je spletna stran družbe zgrajena za indukcijo zaupanje. Zasnova je dobra, tam je veliko vsebin in seveda tam je socialna dokaz v obliki pričevanja (bomo prišli do tiste v drugi) in drugih spletnih strani organa, ki pišejo o podjetju:

Vendar, ko boste kliknili na povezave in na ustreznih mestih, ki jih dobite bodisi objavo sponzorirane ali sporočilu za javnost. Pomen, kdo plača denar, da se vključijo v te strani z novicami.
Na primer - Cointelegraph omogoča pošiljanje v sponzorirane objave. Tukaj je citat iz njihove spletne strani:

Z CoinTelegraph vsebine materni slogu, bo sponzorirala članek pojavljajo pri usklajevanju z vsemi drugimi vsebine na spletnem mestu. Bralci bodo videli vašo objavo neopazno v neskončno pomikanje izkušnjami, kot jih beremo s CT zgodbe. Ključna razlika je organsko izpostavljenost vsebini namesto bralca namerno klikom na vsebino je treba obravnavati.

Ista stvar velja za CryptoCoinNews. Yahoo! Finance logo, ki se povezuje na članek o UFOMiners je samo vir plačanih sporočila za javnost, ki prav tako pojavil na drugih mestih. Torej socialna dokaz ni veliko dokazov navsezadnje.
To je precej neverjetno, kako UFOminers dobil enake pričevanja, ki so ostale za HashCoins. Copy paste veliko kajne?

Ampak dovolj o semantiki, kaj je dobil na posel in preglejte Bitcoin rudarjem sami. Prva stvar, ki sem želel videti je, če so slike rudarjev samih zakonit. Sem iskati na hitro Google Slike na NekrosMiner in ugotovil naslednje podobne slike iz 4 različnih spletnih strani:
Po mojem mnenju so ti 4 podjetij bi lahko prav tako enostavno biti ista oseba, ki vodi isto izpopolnjen prevara znova in znova.

Nadaljevanje vrtanje navzdol v izdelku, ki jih navajajo "PSU (vključeno v ceno): Cisco Catalyst 4500E 9000W napajalnik". Če boste poskušali kupiti sam, da PSU bo stalo okoli $ 4000, tako da se zdi čudno, da je rudar plus PSU je cena na $ 4800.

Če se odločite za nakup izdelka, čeprav boste imeli možnost, da plačate bodisi Bitcoin, Litecoin ali bančnim nakazilom. Prvi dve možnosti ne me presenetilo, saj se ne vrača, ki bi ustrezala spletne strani prevara precej dobro. Banka Prenos je bil tisti, ki je zmeden sem, da sem se odločil poskusiti in plačati za mojo rudar s to metodo, nizka in glej na sporočilo sem dobil:

Res ne razumem, kaj bi lahko iz varnostnih razlogov predstavljajo nevarnost za njih, če nekdo žice denarja na zakonit podjetju, tako da sem ugibati, da preprosto ne želijo poslovati z težav odprtje bančnega računa in vezanje to mesto na identiteto nekoga.

Ko že govorimo o identiteti, če pogledaš gor, ki so registrirani na spletni strani NLP rudarji ste dobili naslednje informacije:


ime in telefonsko številko na seznamu upravnega stik pripada veriga imenovan Robert Westfall, da se zdi, da lastnik neke spletne strani z nepremičninami (kot je prikazano tukaj). Nisem prikličete tipa, pa me ne bi presenetilo, če nekdo pravkar ukradel svojo identiteto in je ni niti v zvezi z NLP rudarje. Na primer, pred približno letom dni sem ugotovil, da je bil naveden kot generalni direktor za prevara Bitcoin borzi v Južni Afriki. Moja podoba in ime se je pojavila na spletni strani brez moje privolitve ali vednosti.

Za konec moje raziskave sem se odločil, da email podjetje, tukaj je tisto, kar sem napisal:

Hej fantje,

Najlepša hvala.

In tukaj je njihov odgovor:


Kot lahko vidite slike so enake tistim iz družbe imenuje KNC rudarjev, ki je bil eden od vodilnih rudarskih podjetij okoli potem pa je šlo v stečaj. Torej, ali je ta človek ponovno da delati za NLP rudarje in on je res dobro spomnimo, kako je postavljeno v zadnjem času, ali nekdo ima nekaj spretnosti photoshop.

Oh in UFO rudarska "podatkovni center", ki se prikaže v svojem o strani (glej sliko spodaj), je mogoče najti na spletni strani podjetja, ki se imenuje "Thefoundri.com". Lahko tudi Google "Dell server soba" in boste verjetno našli sami...

V elektronski pošti sem prejel od je družba poslala tudi neke vrste potrdilo za domnevno podjetje pa nisem mogel najti nobene evidence o NLP rudarjev LLC kjerkoli v državi evidenc Nevadi. Lahko se motim o tem, da bom objavili potrdilo tu za vas, da lahko presodite sami:

0
Prav tako sem poskusil kliče telefonsko številko družbe, ki kotirajo na njihovi spletni strani, ampak le nihče ni odgovoril, sem le dobil svoje glasovne pošte (da se sliši malce sumljivo).

Zaključek: Je NLP Rudarji prevara?

Non tega dokazi prepričljivi, vendar ko si dal vse skupaj pa preprosto ne ujemajo. Upoštevati tudi, da ne obstajajo spletne ocene o tem podjetju, ki naj deluje že od leta 2014 (čeprav je njihova spletna stran je star le 60 dni).

Jaz bi predlagal, da bi se izognili nobene zveze s to družbo, dokler ni dokazano, da je zakonit skozi nekaj preverjenih mnenja strank. Tudi jaz bi pričakovali različne novice lokacij tam, da opravi neko minimalno skrbni pregled pred objavo zgodbe o podjetjih, ki bi lahko ukradel prihranke ljudi.

Če imate kakršne koli druge informacije o NLP rudarjev ali podobne prevare jih pustite v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post ICO

ItBit odvzame bančno licenco, postane najprej regulirana izmenjava Bitcoin v ZDA

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Lokalni politik je prvi na Irskem, ki sprejema donacije Bitcoin

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Razvijalci ustvarijo knjižnico Alexandria, ki temelji na blokih

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Gems Crowd-sale se začne 30. novembra

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Post ICO

Digital River sprejema Bitcoins