Ryan Kennedy iz Moolaha je bil vzet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ryan Kennedy iz Moolaha je bil vzet

Ryan Kennedy iz Moolaha je bil vzet

Kot je Coin Ogenj smo že poročali, Ryan Kennedy storjeno proti goljufijam v Dogecoin skupnosti lani. Kennedy, ali "Alex zeleni", kot je znano, za večje skupnosti, upravljala cryptocurrency podjetje moolah pred odstopil sredi obtožb o kraji.

Oktobra lani, Kennedy naj bi ukradel navzgor od 3.500 BTC iz izmenjave Mintpal. Kmalu zatem, moolah napovedala, da bo začela napovedal stečaj. Coin Fire skupna teden dni kasneje, da so bili tako predsednik uprave moolah in sama družba pod SEC preučujeza prodajo neregistriranih vrednostnih papirjev prek interneta.

16. Oktobra, Kennedy javno objavljena na moolah blog kot Alex Green, da bi odstopu iz podjetja. Takrat je izjavil javno,

Rad bi najprej rekel, da je moja identiteta je v okviru spodaj nepomembno. Moja identiteta postane pomembno, če kršijo zakon, ki je nekaj, da niti sam niti moji zaposleni storiti. Da bi tako jasno, kot sem lahko, lahko sem bil rojen kot John Smith, in to ne bi bilo pomembno. To se ne sme sprejeti kot potrditev ali sprejem karkoli, da bo sledila pozneje. V očeh zakona, moje ime je Alex Green.

To je bilo kasneje ugotovljeno, da je gospod Kennedy naj bi ropali cryptocurrencies shranjene na izmenjavi Mintpal za njegovo osebno uporabo. Nato je izginil, kakor tožbe in sodne prepovedi začeli montažo proti njemu.

G. Kennedy ni uspelo vrniti 750 bitcoins kot naročeno s častno sodnika Seymour na sodišču v Združenem kraljestvu v tožbah, vloženih za SYScoin.

SYScoin, ki je utrpela velike izgube zaradi kraje cryptocurrencies iz MintPal, če je updatethis popoldne o stanju družbe. Ta posodobitev vsebuje tudi pomembne informacije o celotnem Mintpal situacijo. Predstavnik podjetja je navedeno,

Nedvomno ljudje se sprašujejo, kaj se dogaja s pravno bitko glede 750btc ukradeno iz Syscoin Deponirana sklada, Mintpal / moolah / Ryan Kennedy / Alex Green / itd smo dovoljeno razkriti, da sta bila Ryan Kennedy in Chelsea Hopkins aretirala UK oblasti. Delamo z organi Združenega kraljestva, britanskih sodišč, Interpolom in pravnih oseb, da je to ustrezno rešiti in se prepričajte koli narobe početje je srečal s polno silo britanskega pravosodje. Mi smo zagotoviti tudi vse sostorilcev, ki so bili vpleteni v ta zločin se odgovarjati. Ni prostih vožnja.

Mi smo govorili z našo pravno ekipo glede tega, kaj natančneje lahko javnost, saj je veliko za povedati, ampak dokler smo pregledali z našo ekipo, lahko samo rečem, da je sodni postopek nadaljuje. Smo dokaze s kriptografsko strokovnjak preverjeno; zgodba blockchain pove, ni tista, ki usklajuje z razlago, ki (bug ukradel Bitcoin) za izgubo kovancev pri moolah.

Kovanec Ogenj je preverila trditve nalogov, ki jih SYScoin in je lahko poročala, da so gospod Kennedy in njegov partner gospa Hopkins aretirali. G. Kennedy je potekala zaradi neizpolnjevanja z odredbo postavljen proti njemu, in tako se trenutno preiskuje v zvezi z domnevno krajo iz Mintpal.

Kako to aretacija bo vplivala na preiskavo SEC glede dejavnosti g Kennedy, svoje "pita" naložbe, in nezakonito pridobivanje strank investicijskih skladov prek neregistriranega varnosti, bomo še videli.

Coin Fire bo nadaljevala svojo zgodbo.

Sorodne novice


Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Zgodba o hackingu Coinbase

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Rast bitkoinskega rudarskega bazena Ghash.io ponovno vzbuja zaskrbljenost nad morebitnim 51% napadom

Post ICO

Kršitev: obvestilo o zmagovalcih USMS

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco

Post ICO

Ransomware ustvarjalec se opravičuje za virus spanja in sprosti ključe, vendar ni vidnih vračil

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Evropa praznuje odprtje dveh novih veleposlaništev Bitcoin v Parizu in Varšavi