Raziskave za razvoj obetavne proti-rakave spojine rastejo zaradi donacij Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Raziskave za razvoj obetavne proti-rakave spojine rastejo zaradi donacij Bitcoin

Raziskave za razvoj obetavne proti-rakave spojine rastejo zaradi donacij Bitcoin

Bitcoin skupnost lahko sedaj podpirajo neverjeten projekt s plemenitim ciljem: učinkovit boj ali celo ozdravi raka. Isaac Yonemoto, kemik in rekreativni programer, je človek v ozadju projekta, ki namerava vložiti v raziskovalni projekt 9-deoxysibiromycin (9-DS), nazaj v življenje.

Yonemoto je pred kratkim obnovil program patentno brez spletu, ga spremenila v crowdfunded projekt, ki sprejema Bitcoin donacije. Kemik želi dvigniti tako digitalni denar in fiat valute, da bo razvoj spojine proti raku, imenovan 9-DS, obetavno snov, ki bi lahko zagotovil zdravljenje melanoma, raka na jetrih in raka dojke po prvih testih. Zaradi različnih razlogov, je bil projekt opuščen pred nekaj leti, poroča Wired.

"Tukaj imamo to abandonware spojina in odprto virov je način resurrecting abandonware", Yonemoto pravi.

Raziskovalec začela crowdfunding akcijo - z imenom Project Marilyn - prejšnji teden na svoji spletni strani Indysci.org in prosi za 50.000 $, znesek, ki ga potrebuje, da nadaljuje v fazi testiranja na živalih. On želi preizkusiti spojine na miših in je že prejel 12.000 $ od velikodušnih privržencev. Približno 2.000 $ tega zneska prihaja iz cryptocurrency donacij.

Na spletni strani je mogoče videti kot platformo Kickstarter posvečena širiti besedo o odprtem znanstvene raziskave, kjer kemik obljublja, da bo odkrito objavijo vse pridobljene podatke. "Ko Salk Sabin pozdraviti otroške paralize, ki jih ni patent cepiva. To je čas, da se razvije patent brez zdravilo proti raku za 21. Stoletje", piše spletni strani projekta.

Kot farmacevtski industriji danes, je bila industrija programske opreme zgodovinsko prevladujejo velika podjetja in lastniških kod baz. Danes je najbolj razširjen operacijski sistem na svetu - Android - je open source. Vsakdo lahko kopirate in po meri prilagojene kode za izpolnjevanje posebnih potreb ali izboljšati bazo kodo za celotno skupnost. Kot ste raziskati po spletu, boste videli vsebine in storitve dobavlja ali omogočila odprtokodnih projektih, kot so Linux, Wikipedia, WordPress, itd

Yonemoto načrtuje objavo pridobljenih podatkov prek decentraliziranega strežnika, verjetno GitHub. Prepričan je, da trenutna pot raziskave je naredil, je rezultat kombinacije med biologijo in računalništva. "Biologija postaja vse bolj podobna računalništva disciplini je", je še dodal.

Poleg testni fazi (z drugimi besedami, študijo ksenogenskega), bo projekt Marilyn vključuje tudi proizvodnjo več 9-DS. To sta dve bistveni koraki, ki lahko omogočajo projekt, ki bi sčasoma dosegli stopnjo klinične študije, ko lahko spojina končno treba testirati na ljudeh. 9-DS je Barbara Gerratana, profesor z Univerze v Marylandu, ki je dal gor projekta, ko se je zaposlila z Nacionalnega inštituta za zdravje prvotno razvit.

Yonemoto upa crowdfunded projekt lahko postane nekaj večji in privabiti večje investitorje. Za več informacij o znanstvenem ozadju procesa, da bi 9DS izvedeti, lahko preverite papir z odprtim dostopom podatke razkrila produkcijo spojine je.

Sorodne novice


Post ICO

V New Yorku zaslišanja o Bitcoin kick-off v torek torek zasenčil Shrems aretacijo

Post ICO

Avtorji Dark Walleta objavijo video na predvečer rojstnega dne Bitcoin

Post ICO

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Post ICO

Podjetja lahko kmalu oddajo bitkoin skozi Tango

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zakaj Bitcoin postane varna valuta

Post ICO

Krog je brez beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Post ICO

Kako bi izgledal svet, če bodo strani, ki sprejemajo Bitcoin, bile države

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Vključevanje naprav za glasovanje na podlagi blokiranja za volilno učinkovitost

Post ICO

Indie komedija Dope postane prvi film, ki bo sprejel Bitcoin kot možnost plačila za vstopnice

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju