Se spomniš, ko sta bila Mitt Romney in njegova žena ucena za Bitcoins v letu 2012? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Se spomniš, ko sta bila Mitt Romney in njegova žena ucena za Bitcoins v letu 2012?

Se spomniš, ko sta bila Mitt Romney in njegova žena ucena za Bitcoins v letu 2012?

Lani, Mitt in Ann Romney, nekdanji kandidat v zadnjih ameriških predsedniških volitvah in njegovo ženo, je prejel anonimno grožnjo s strani nekoga, ki je trdil, da ima vse svoje davčne evidence iz preteklih davčnih letih, ki je zahtevala $ 1 milijon v odkupnino. Hecno je, da je osumljenec želel odkupnino, ki se dostavijo na Bitcoins.

Par je dobil sporočilo z dopisom, ki je dejal, da so bili šifrirani obliki davčnih dokumentov pošljejo vseh večjih medijev. Je bila to šala, si mislil? Še vedno ne vem, saj je tajna služba je potrdila, da je bilo pismo in bliskovni pogon, ki vsebuje šifrirane datoteke, ki jih republikanske in demokratične uradih oseb prejela in zasegli od obeh.

V času, ko je storilec grozil Romneys in jih prosil, naj prenese $ 1 milijon v določenem Bitcoin adresinsko nekaj tednov ali šifrirni ključ do dokumentov, ki bi se sprostila, jih odprli za vse videti.

Vendar je bilo sporočilo izsiljevanje en zasuk. Kot sporočilo sam opisal pravila, je bilo mogoče prebrati "in ob istem času, se bodo druge zainteresirane stranke se lahko tekmuje z vami Za tiste, ki ne želijo dokumente, izdane bo imajo drugačen naslov za pošiljanje, da če je 1.000.000 $ poslana na ta račun pod prvo,.., potem bodo ključi za šifriranje na voljo na svetu, takoj Torej je to enako priložnost za dokumente, da ostanejo za vedno zaklenjeni ali bo izpostavljena pred rokom za september 28. Kdor je o zmagovalcu ni pomembno za nas. "

V nekaterih dneh, dva naslova v kombinaciji prejela kombinirano vrednost nad 1 BTC. Torej, da ne izgleda kot so Romneys preveč strah... In do danes, ni nobenega dokaza, da so bili podatki ušli sploh. Datoteke lahko samo naključnih podatkov in extortionist lahko preprosto pameten fant išče ljudi whit finančno preglednost hotenja.

Govorimo o tem primeru je koristno, da se spomnimo, da je kot v večini primerov Bitcoin izsiljevanje izkazalo, da je hoax druga huda kazniva dejanja, povezana s Bitcoin tam.

Via bitcoinmagazine.comMaloprodajni velikan Overstock bo sprejel Bitcoin v drugem četrtletju leta 2014Največji ameriški spletni trgovec prevelike, znan tudi po svoji bližnjico O.co, je pred kratkim dejal, da bo začel sprejemati Bitcoin v drugem četrtletju leta 2014, spremenila v prvi veliki trgovec na osnovi države Amerike Združene države sporočamo takšno odločitev. Novica je razkril izvršni direktor družbe Patrick Byrne, da CNNMoney.

Po Byrne, bodo kupci prevelike se lahko uporabljajo Bitcoin za nakup izdelkov iz spletne platforme overstock.com. "Menimo, da se bo trg v Bitcoin, in želimo, da se pred njim. Želimo biti prvi večji e-tailer, ki jih sprejema", šef družbe je dejal.

Odločitev o sprejetju cryptocurrency je mogoče pojasniti s Byrne je ozadje, povezano z avstrijsko šolo ekonomije. "Mi smo fantje, ki kot zlato. Mislimo, da je denarna osnova ne sme biti nekaj, kar lahko vlada ustvariti s potezo peresa," je dejal.

Z drugimi besedami, izvršni direktor platforme hvali značilnosti Bitcoin je in dejstvo, da je valuta "matematično omejila", ki ga ščiti pred vplivom državnih organov, podobno kot zlato.

Sprejemanje cryptocurrency zdaj lahko pomaga prevelike izogniti prihodnost "slaba valuta vojne", ki Byrne boji.

In kaj je glavni izvršni povedati o nestanovitnosti Bitcoin je? Byrne priznava, da je nihanje cen še problemand, da bo spletni trgovec morali "nenehno pretvorbo Bitcoins v dolarjev" za zdaj.


Ricinovo pismo, poslano predsedniku ZDA, je povezano s trgovcem na Silk RoadAmeriško ministrstvo za domovinsko varnost opredeljena eden od osumljencev, ki letos poslanih-strup šivajo pisma predsednika Baracka Obame, kot prodajalec drog, ki se običajno upravlja na Bitcoin-izključno nezakonito trgu Silk Road.

Po Nextgov, so bile informacije razkril sporočilo, poslano na odboru senata, ki je pred kratkim zahtevala informacije o tveganjih in koristih cryptocurrency, v obravnavi, ki je potekala ta ponedeljek (18).

Brian de Vallance, ki deluje pomočnika sekretarja za zakonodajne zadeve pri ministrstvu za domovinsko varnost, ki so vključeni v naslednje podatke v pismu do zakonodajalcev: "novejših omeniti pomena je bila ugotovitev, da je v začetku tega leta je bil osumljenec, ki je poslala ricin predsednika Obamo prodajalec na mestu Silk Road ".

Spletna tržnica -, ki je pred kratkim reopenedwith novih izboljšav - je znano, za olajšanje trgovine z mamili, ponarejenih potnih listov ali biološkim dejavnikom, med drugim nezakonitim izdelkov, v zameno za Bitcoin.

Vallance pismo, ki je izšla v odboru senata zadnji petek (15), ni ime osumljenca, vendar pa so le dve osebi obtožilo za pošiljanje pisem z ostanki toksina na Baracka Obamaduring letos.

Eden od njih je James Everett Dutschke, napolnjen v aprilu in predvidoma v sojenje na nepovezanih obtožb Ljubkovanje ta mesec. Drugi pa je igralka Shannon Richardson (ki so imeli manjše vloge v televizijski seriji "The Walking Dead" in "The Vampire Diaries"), osumljenca za pošiljanje pisem v maju in je trenutno v zaporu v teku sojenja.

Sorodne novice


Post ICO

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer

Post ICO

Glavni razvijalec Novacoina: sistem za dokazovanje lastništva ne bi smel biti uporabljen za rešitev, ki bi bila koristna samo za kriptokvote

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Od restavracij do šol, od Francije do ZDA: pet malih podjetij, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

V New Yorku zaslišanja o Bitcoin kick-off v torek torek zasenčil Shrems aretacijo

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Podrobnosti se pojavijo glede 5 milijonov dolarjev Bitstamp Heist

Post ICO

Coinpunk dobi donacijo, ki jo je odobrila Bitcoinova fundacija: projekt bo dobil glavno funkcionalno različico

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina