Reddit napoveduje, da digitalno sredstvo reddit ugotavlja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Reddit napoveduje, da digitalno sredstvo reddit ugotavlja

Reddit napoveduje, da digitalno sredstvo reddit ugotavlja

Ob koncu septembra, reddit napovedala, da je zaprto 50 milijonov $ dolarjev krog tveganega fundinglead Sam Altman z udeležbo Alfred Lin v Sequoia Capital in Marc Andreessen za Andreessen Horowitz. Sam Led, vlagatelji v ta krog predlaga, da 10% svojih delnic nazaj v skupnost. S to napovedjo, rojstvo potencialnega reddit cryptocurrency postala vroča tema preko interneta.

Pred nekaj kratkih tednov nazaj, reddit vprašal skupnosti prek / r / AskReddit subreddithow treba porazdelitev kapitala potekajo. Nit videli tudi več kot 4000 odzive od članov skupnosti, ki so hitro na voljo do obilice predlogov.

Dne 10. Decembra, reddit predstavil nekaj najnovejših hireswhich vključena Ryan X. Charles, aktivni član / r / Bitcoin subbreddit. Ryan pridružil podjetju kot "cryptocurrency inženir." Ryan pridružil reddit le dan pred prvo napovedjo. On ni imel pojma, ko je bil najel, da bi delali na potencialen projekt cryptocurrency za podjetje, samo da bi bilo njegova vloga za delo na projektih, povezanih z Bitcoin za reddit. Ko je družba napovedala, da bo delal na projektu cryptocurrency slog, je prostovoljno pomagati, da to uresniči.

Medtem ko se podjetje ne kliče "cryptocurrency," so ga kliče digitalni sredstvo in temelji na blockchain tehnologij z Ryan pripomnil,

Iz pravnih razlogov, je malo verjetno, da bomo narediti cryptocurrency vrednostne dejanske delnice, saj nismo javno podjetje, zato bi bilo nezakonito, da delnice na milijone ljudi. Howevever, delamo na pravni strategiji in sem prepričan, da cryptocurrency bo zamenljiv za nekaj vrednosti.

Prav tako smo uporabili besedo "cryptocurrency" sprva, ampak boljši izraz "digitalni sredstvo", saj je v mnogih pogledih opombe ne bo kot valuto sploh. Na primer, ne načrtujemo v najem uporabniki kupujejo zlato z cryptocurrency (čeprav nismo odpraviti to možnost).

Ryan je dejal, je preživel več kot mesec dni spoznavanje razširljivi naravi Bitcoin in novih protokolov, ki so na voljo za izgradnjo takšne tehnologije. Pogledal sidechains, barvni kovanci, nasprotne stranke, Mastercoin, Ethereum, Stellar, Ripple, NXT, odprtih Transakcije, in ustvarja alt kovanec. Po pregledu je veliko možnosti, je družba niti Ryan še na uradno obvestilo, v katero smer se bo šlo na koncu. Vemo, da je Ryan odpraviti svoje možnosti, da bodisi možnost stransko verigo ali barvno kovanca.

Mnogi so verjeli, digitalni sredstva, ki jih podpira Reddit delnice bo zgrajen na obeh nasprotne stranke ali NXT, vendar Ryan izjavil,

Nasprotna stranka je super in je pravo orodje za veliko projektov, vendar obstaja nekaj razlogov, zaradi katerih je manj kot idealno za reddit.

Po več mesecih špekulacij, je slika v zvezi s to novo digitalno sredstvo postaja malo bolj jasno z objavo Reddit not.

Številna vprašanja še ostajajo, vendar zdaj vemo uradno ime in smo bili pod pogojem, uradno razlago o tem, kako se bo razdelitev pojasnilih potekajo.

Reddit bo stran Reddit opombe v naključnem loteriji s približno 950.000 reddit ugotavlja razdeliti med aktivnih uporabniških računov. Ker je to število bankovcev je manjše od števila aktivnih uporabniških računov, ne bo vsak uporabnik prejme eno. Da bi se prepričali, da se ugotavlja, da samo na aktivnih uporabniških računov, in ne tista, ki so po najavi-podjetje se bo odločil, kateri računi so pred 30. Septembrom leta 2014 upravičeni do zapiskov, ki temeljijo na dejavnosti, ko so prvič na obvestilo o načrtih.

Pojasnila bodo razdeljeni na naključne uporabnike v jeseni leta 2015.

Pojasnila reddit bo deljiva tako da bi uporabniki lahko napori, dati, darovati, trgovine, ali celo njihovo uporabo na borzah. To je Ryan je upanje, da bodo videli aktivnost na borzi.

Čeprav je to novo sredstvo odpira velik kos morebitnih pravnih vprašanj, so odvetniki v reddit se trudimo, da se prepričajte, da je nova digitalna sredstvo povsem zakonito in spada v vseh predpisih. Družba je pripravljena, da blokira uporabnike, New York, če je potrebno z BitLicense v najslabšem primeru, vendar pa, kot je navedeno Ryan,

V najslabšem primeru, bi morali NY državljani izvzeti iz projekta. Vendar pa sem prepričan, da se ne bo zgodilo. Delali bomo z regulatorji zagotoviti, ta projekt je skladen.

Še vedno ne vem, tehnične podatke ali druge velike vidikov o Reddit not, vendar vemo, da je podjetje še vedno dejavno prizadeva prejšnje obljube in se neutrudno delajo, da bi jim realnost s to napovedjo.

Slike z dovoljenjem reddit.

Sorodne novice


Post ICO

Cena Bitcoin se dviguje, medtem ko je Mt. CEO Gox zagotavlja, da je še vedno na Japonskem trdo delati

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Kraken je uradno odprt in trgovanje z evri, bitkoinami in Litecoinsi (za zdaj)

Post ICO

Igralno podjetje Big Fish se je pridružilo Coinbase-u, da je sprejelo Bitcoin

Post ICO

John Jones, ustvarjalec BitEnsure: uporabniki bodo prinesli dobiček na svojih kovancih, ne da bi prst prst

Post ICO

Mt. Goxov račun, ki so ga zasežili madžarski veterani maja, je imelo 2,9 milijona dolarjev v bitkoinih skladih

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Coinbase je drugi najbolj razburljiv začetek leta 2013: še bolj vznemirljivo po naložbi 25 milijonov dolarjev

Post ICO

PB rudarjenje se zruši navzdol

Post ICO

Just How Big je 99Bitcoins kot smo začeli leta 2017 (in brezplačno Bitcoin majico)

Post ICO

Brawker se zaustavi

Post ICO

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila