Praga pozdravlja prvo kino na svetu, ki je samo v bitki | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Praga pozdravlja prvo kino na svetu, ki je samo v bitki

Praga pozdravlja prvo kino na svetu, ki je samo v bitki

V Bitcoiners iz Češke imajo novo posebno mesto za obisk. Govorimo aboutthe svetu prvi Bitcoin ekskluzivne kavarni in neprofitna organizacija Parallel Polis. Bar kave upravlja avantgarde umetniške skupine Ztohoven, ki je odgovoren tudi za Inštitut za Cryptoanarchy. Obe organizaciji se nahajajo v isti stavbi, na D? Lnická 43.

Poleg gostovanje Bitcoin sreÄŤanjih in dogodkov za hekerje in tech-zdrava pamet kupcev, Vzporedni Polis in Inštitut za Cryptoanarchy tudi načrt za spodbujanje idej prostih trgov, svobode in zasebnosti.

Izraz cryptoanarchy kaže rastoče okolje neurejenega internetu, kjer je postal mogoče neomejeno izmenjava podatkov in razvoj na prostem trgu s pomočjo anonimne orodij, kot so decentralizirani valutah, kot so Bitcoin in antispyware šifriranje orodja.

Glede na uradni spletni strani kavarne, ki jih potrebujejo le "hitro internetno povezavo, zanesljivo anonimnost in decentralizirano valute", da bi "ohranili svobodo, ki smo izgubili kot družba". Ta opis jasno določa poslanstvo zavoda in njegovega kavarni.

Tudi ime Vzporedno Polis ima poseben pomen. To je bila prvotno ustanovljena z Češka filozof opisati podzemno okolje, ki ga disidentov ustvarili za komunikacijo, širjenje besedo in zagon gospodarstva skupnosti v višini komunistične nadvlade na Češkoslovaškem leta 1970.

Sprejemanje sedanjih šifrirnih tehnologij smo spoznali praktično izvedljivost teh utopičnih teorij in začel edinstveno svobodo think tank osredotočen na spodbujanje digitalne svobode, cryptocurrencies, anonimiziranje omrežij in prostih trgih.

V ta namen smo se odločili za najem velik tri nadstropju hiše v središču Prage. Eno nadstropje je namenjeno za Bitcoin kava-house, pesto in hacker prostor se imenuje Inštitut za Cryptoanarchy.

Vzporedno Polis želi biti kraj, kjer se lahko podporniki (tudi Bitcoin-le) Inštitut za Cryptoanarchy priti skupaj. Zagotovila bo tudi brezplačno pomoč in svetovanje za vse nove Bitcoinerswho želijo ustanoviti svoje digitalne denarnice in nakup BTC.

Slike vir: Parallel spletno polis "Praga bo aprila imela delovni robotski robotČeška družba Marlyleis ime se skriva za vgradnjo v Pragi prvi Bitcoin ATM, skril za mesta Smíchov območju. Prvi posli bi prišlo v aprilu, vendar podjetje namerava kasneje širitev mreže bankomatov z drugimi dveh strojev in več storitev.

Marlyle kupil skupaj tri naprave iz osnovi Vegas Las proizvajalca Robocoin je, ki bi morali biti prvi, ki delujejo v Evropi, skupaj s tistimi, ki naj bi prišli v London, v naslednjih nekaj mesecih.

Vse cryptocurrency bankomati da bodo na voljo javnosti v tem letu, in uporabniki, predvsem novinci, bodo mogli zahtevati pomoč od kvalificiranih strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri poslih.

Marlyle vložili 1,5 milijona češki kron v prvi ATM

 glede na spletni strani družbe. Tako kot vsako drugo napravo Robocoin, bo to eden omogočajo uporabnikom, da pretvorite Bitcoin v fiat valuto in obratno v nekaj minutah.

Projekt širitev bo po namestitvi ustanovni ATM, Marlyle je izvršni Martin Stransky je pred kratkim napovedala. Cilj podjetja je ustvariti edinstveno in splošno omrežje, ki bo zagotovil strankam varno shranjevanje Bitcoins in drugih cryptocurrencies.

"Prepričani smo, da je ta vsestranski in usmerjene stranke storitev omogoča trgovanje z virtualno valuto, ki je na voljo za ljudi, ki razmišljajo o tem danes, vendar niso sprejeti aktivne ukrepe še zaradi strahu tehničnih težav ali skrbi glede varnosti svojih naložb", je dejal Stransky, ki obljublja, da razkrije več informacij o tem projektu v februarju.


Pred nakupom svoje strojne Bitcoin denarnice iz e-trgovine TrezorTrezoris kmalu začenja svojo novo strojno opremo Bitcoin denarnico in je že mogoče, da bi prednaročilo pričakovanim šifriranega pripomoček. Naprava obljublja, da bo življenje uporabnikov Bitcoin lažje, ki omogoča ljudem, da prevoz Bitcoin iz računalnika v realnost.

Nova denarnica ima dve različici: za Trezor Classic, s plastiko obdana model, ki stane 1 BTC in se bo uradno začel v novembru 2013, in Trezor kovinska barva, brušenega aluminija različico. Ta stane 3 BTC in bo izšel oktobra 2013.

Vendar pa pozabi da bi morali teči, da ga dobijo, saj lahko prednaročite eno od teh naprav je danes prek Trezor eShop. Tudi, če želite izvedeti več o tem posebno denarnico, si lahko vedno preverite ta video.

Kot je družba, je dodal: "To prednaročilo vam omogoča nakupu Trezor todayand biti med prvimi lastniki Trezor, ki ga proizvaja. Prosimo, upoštevajte, da se pričakovani dobavni roki za posamezne vrste oblikovanja lahko spremenijo. Delamo vse od sebe, da bi lahko pošljete svoj trezor celo prej, kot je najavljena ".

In tam je izključno na strani z njo: "zato, ker je naš glavni cilj je podpreti Bitcoin gospodarstvo, Trezor je na voljo samo za Bitcoins", napoveduje podjetje, s sedežem v Pragi in Marek Palatinus vodil, bolj znan kot snežni brozgi v Bitcoin vesolju. Mi smo zagotovo zanima, to napravo v akciji!

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

Hekerji ciljajo Bitcurex, poljska Bitcoinova izmenjava pa se izogiba napadom

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zakaj Bitcoin postane varna valuta

Post ICO

IBM verjame, da je blokchain elegantna rešitev za internet stvari

Post ICO

Micky Malka in Bitcoin: denar je zrel za motnje

Post ICO

Glavne bitkoinske družbe v Veliki Britaniji kričijo za regulacijo

Post ICO

Ali je čas za Mt. Goxov zadnji dih?

Post ICO

BitPay uvede novo odprtokodno Bitcoinovo denarnico Copay s funkcijo za več podpisov

Post ICO

Gyft lansira program točk in 3% vrne na nakupe Bitcoin

Post ICO

Kompromisni časovni načrt za Coinapult

Post ICO

Dobrodelne ustanove: splošen primer bitkoinfobije

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi