Program Perk Rewards in Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Program Perk Rewards in Bitcoin

Program Perk Rewards in Bitcoin

Perkis spletni brskalnik za tablični računalnik in namizje, ki nagrajuje uporabnika za različne ukrepe, sprejete po spletu z iskanjem za nakupovanje na več kot 1.500 trgovci. Podjetje ponuja aplikacijo za Android, iPhone in iPad, ki deluje kot brskalnik, v katerem uporabniki zaslužiti točk na platformi, ki se potem lahko odkupijo za različne nagrade.

Partnerji podjetja s partnerske mreže, da bi Perk uporabniki obravnava na približno 2.000 spletnih trgovinah. Te trgovine vključujejo velikih blagovnih znamk, kot so Amazon, Target, Best Buy in Starbucks. Obstajajo tudi obravnava za pogoste-letalec milj na letalskih družb, kot so Delta, US Airways in Alaska Airlines in dobrodelne donacije za neprofitne organizacije, kot so American Cancer Society.

Že danes Perk napovedala, da bo kmalu gosti Perk izdalo za Bitcoins, ki je glavna novica kot tveganega podprta podjetja (ki je postavljeno več kot 1 milijon USD na dan), se bo dal prst v vodah za Bitcoin.

Podrobnosti so doslej še vedno redka, vendar je to prvič, da je Perk ponudil bitcoins na platformi in hkrati je to tudi izdalo (stroški Perk točk) je podjetje navedlo, da bodo kmalu dodali bitcoins v katalog nagrad za perk točke.Filipini študirajo lastno kriptokovno obnašanje: spoznajo E-PesoNovica, ki je pred kratkim prišel iz Filipinov meša, ne samo lokalno Bitcoin skupnosti, ampak cryptocurrency ekosistem v celotnem svetu. Država razmišlja o ustvarjanju lastne digitalne kovanec, E-peso.

Um v ozadju te ideje je filipinski Congresswoman Kimi Cojuangco, ki je predstavila "Akt za elektronske Peso ali E-Peso iz leta 2014", osnutek zakona, ki predlaga vzpostavitev nacionalne digitalne valute, ki jih podpira sistem Bitcoin je.

Poslanec in predstavnik 5. Okrožja pangasinanščina prizadeva zakon je treba takoj sprejeti. Po Cojuangco, Filipini manjka tudi "uradno menjalno sredstvo ali denarja za internet", poroča Filipinski Star.

Kaj obstaja, je skupek metod, ki uporabljajo tradicionalne kreditne sisteme, ki delujejo namesto denarja na internetu. E-peso je elektronsko enakovredna peso papirja.

Filipinski Predstavniški dom je organ, ki bo na koncu potrdi zakon, pooblastila filipinski centralno banko, da "študija tehnologijo Bitcoin in post-Bitcoin cryptocurrencies." The dokument, predstavljen prejšnji teden, bodo zdaj analizirali z banko, ki je bo tudi "izbrati sistem, ki uporablja peer to peer obdelavo dnevnika chainand se izvajajo vse, da izkoristite obstoječe strojne opreme, ki jih v drugih vodilnih cryptocurrencies kot Bitcoin uporablja", zakon navedel.

Predlog zakona določa, da bo E-peso, za vse namene, digitalizirano različico fiat filipinski peso. Cojuangco želi elektronski kovanec, da postane zakonito plačilno sredstvo in način pravno plačilo v Filipinih.

Znesek v obtoku E-peso bi bila omejena na eno milijardo pesos v prvih dveh letih projekta in morajo biti na voljo v vseh lokalnih bank podružnic.

E-peso je lahko odlična možnost za državo, sestavljen iz več kot 7000 otokov in na tisoče mest in vasi, ki so komaj pokrite s finančnimi storitvami.

Slike Vir: Wikimedia


Phishers poskušajo uporabiti lažne Mt. Gox za krajo podatkov od uporabnikovVarnostno opozorilo! Lažnega so, očitno, prispeli na Yahoo! Bing je iskalniki, kot tudi, da je svet Bitcoin ob istem času. Kazenski vlomilci so zastrupitve rezultate iskanja, ki poskušajo pretentati uporabnike platforme za izmenjavo Mt. Goxinto oskrbo njihovih dnevnikov, v mandatov.

Spletna stran KrebsOnSecurity.com je bil prvi, ki poročajo opozorilo. V skladu z informacijami, ki se zdaj kroži po spletu, tako iskalniki, Yahoo! in Bing, preusmerjajo najbolj moti uporabnikom, da MtPox.com, nedavno ustanovljenega domeni, ki izgleda kot MtGox.com. Te zastrupil povezave so tudi v vrhu rezultatov iskanja za Mt. Gox.

Vendar pa, kot je veliko poskusov je pokazala doslej, so lažnega morda ne bi dobili nobenih podatkov, saj se ne zgodi nič, ko se ime in geslo, vpisana na lažno spletno stran. Dejanje samo povzroči spletno napako, nič drugega.

Kljub temu, Bing in Yahoo dobil nastavljivi od nagajiv povezav. Da bi preprečili težave, Google je nekaj preventivnih ukrepov in blokirali spletno stran na brskalniku Chrome.

Čeprav je iskalnik nikoli usmerjena svojim uporabnikom vseeno MtPox.com, se je podjetje odločilo, da ga blokirajo, kot na spletni strani z lažno identiteto. Za vsak slučaj…

Via threatpost.com


Piggy Bank za svoj bitkoinOdločene, da demistificirati Bitcoin, tehnološko podjetje, imenovano zagon Izumitelji naj bi se pred prodajo boxed Bitcoin rešitev tako enostavno tvoja babica bi ga lahko uporabili. Njen cilj je preprost; potrošnikom je pristopen način, da denar na digitalno valuto. Danes podjetje uvaja BitPiggy, Presence banka za svoj Bitcoin in "za" Presence banka za 21. Stoletje. Pozabite stashing stran penijev, to elektronska banka vam omogoča shranjevanje in shranite cvetočega virtualna valuta, Bitcoin.

Predložitev Bitcoin množicam preko Kickstarter za praznike, bo premislek naprej podjetje uporablja crowdfunding podporo za dokončanje svoj proizvodni tek. Zagon Izumitelji želi, da bi zgodovino industrije, ki proizvaja prvo serijo da je trg zabavne, novosti potrošniških naprav za Bitcoin. Menijo, da je "Bitcoin za vsakogar, ne samo techie je."

BitPiggy je opremljen s ponovnim nalagalni Bitcoin kovanca že vnaprej naložen z Bitcoin. In, BitPiggy ni samo na osnovi Bitcoin hranilnica, ampak strojne denarnico, kot tudi, da lahko potrošniki prihranili, prejemanje in pošiljanje digitalno valuto desno od naprave.

V nadaljevanju: pseudo-anonimna prašič "ima tudi svojo lastno alarm. Cviljenje "oink" bo zvok in pošiljanje MMS sporočilo za lastnika, če kdo pristopi svoje high-tech kovancev in krši varnost banke.

BitPiggy ima lastnosti, kot so sposobnost za določen varčevalne cilje za Bitcoin sredstev. Prav tako ima vgrajeno priklopno postajo, ki omogoča uporabnikom, da ponovno obremenitev Bitcoin desno od svoje banke. Napredni uporabniki lahko še vedno uživajo v anonimnost Bitcoin s pristanišči BitPiggy Wi-Fi in Ethernet.

L. Nicole Moore, ustanovitelj Startup izumiteljem dejal na začetku, "Mislimo, da je prihodnost za Bitcoin potrošniških naprav, kot so velika kot prihodnost Bitcoin sam. Poglej tiskanja revolucije 3D. 3D tiskalniki so večinoma komercialne naprave in zdaj smo ponovno vidi potrošnik 3D tiskalniki v trgovinah, kot so Staples. Mislimo Bitcoin bo imel isto izmeno. Nekega dne boste videli Bitcoin izdelkov na veliki škatli na drobno. "

Če se želite prijaviti, da je eden od prvi v prednaročilu BitPiggy, obiščite spletno mesto na naslovu.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Nova delovna skupina deluje z Bitcoinovo fundacijo za reševanje povezave med kriptokovno obtokom in kriminalom

Post ICO

Kuno Goda: želim, da se umetnostni svet zaveda Bitcoina in prednosti, ki jih ponuja umetnikom

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Post ICO

CEO pravi, da bo izpolnil zahtevo NYDFS BitLicense

Post ICO

Privzete vrednosti CoinTerra

Post ICO

Projekt MIT Bitcoin izroči 100 $ v kriptokurrency več kot 4.500 študentom

Post ICO

Ne veste, kaj storiti z vsemi Bitcoins? Tukaj je nekaj krajev, kjer jih lahko preživiš

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

GAW je prejel skoraj 350.000 ameriških dolarjev na zveznem sodišču

Post ICO

Ali je Bitcoin osvajal organe Združenih držav? Tukaj je nekaj mnenj, ki jih morate prebrati

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji