Nasdaq načrtuje uvedbo blokchain na zasebnem trgu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nasdaq načrtuje uvedbo blokchain na zasebnem trgu

Nasdaq načrtuje uvedbo blokchain na zasebnem trgu

upravljanje deležev zasebnih družb je dolgo bila draga, delovno intenzivna postopek, ki sodeluje veliko administrativnega dela, kot tudi preglednice, zagovorniki in drugih časih, vložitve bančnih trezorjih in omare. Kljub vsem tem truda, veliko stvari, ki so bile zastopane na dokumentih so ponavadi zastarelo. To je, kot da je rezultat zaposlenih odpuščeni ali zaradi njih nakup zalog, da se motivira svoje možnosti.

V zadnjih nekaj letih je bilo več podjetij, ki so prišli gor, da se uvede programsko opremo, ki je v položaju, da bi obvladovali kapitalizacije tabelo družbe. To je le zapis ", ki so" v resnici lastnik "kaj" v družbi obravnavano. Ta napredek je zato nadomesti potrdila papir zalog, kot tudi preglednice, papir zamenljive obveznice in možnosti papirja nepovratna sredstva.

V blockchainis nekakšen skupni porazdeljene knjigo, ki beleži in shranjuje vse digitalnih sredstev. To je tudi mehanizem, ki lahko stranke izkoristijo pri prenosu teh sredstev. Ta tehnologija naj bi se letos razvalja na Nasdaq zasebnem trgu (NPM). To je vrsta tehnologije, ki podpira valuta Bitcoin, ki je digitalno. Cilj je ustvariti veliko boljši model korporativnega upravljanja.

Veriga Inc je pred kratkim podpisala na NPM, kjer se dogaja, da je treba najprej izkoristiti blockchain tehnologije pri upravljanju svojih delnic, ko NASDAQ končno naredi servis na voljo kasneje letos.

Razlog, zakaj veliko podjetij se zanima za tehnologije Bitcoin je zato, ker blockchain je boljše, da programsko opremo daleč. To je zato, ker, se je s programsko opremo, da nosi veliko stroškov, da se prepriča, da ni nobenih napak, saj so človeški dejavniki, ki so vključeni v snemanje, prenos pa tudi vrednotenje dela okoli papirjev.

Blockchain, na drugi strani pa omogoča vsak posel, da pride na varen način in na način, ki je objavljeno na javni knjigi. Prav tako so kopije teh, ki jih imajo vse računalnike po vsem svetu in so sinhronizirani v neprekinjenem način, tako da je vsaka knjiga se strinjam z vsemi drugimi knjigah o o zadevah, kot ko je bilo premoženje ali denar prenese, koliko pa tudi kateri stranka storila pošiljanje in kdo je, ki jih prejme.

Druga prednost, ki blockchain ima v katerem koli posebno programsko opremo, je dejstvo, da večina podjetij raje zaupljiv blockchain, da ima tretja oseba, ki vodi svoje evidence. To nesporno javna knjiga je koristno, da je mehanizem za zapis vzdrževanje omogoča, da izslediti vsak ukrep, kot tudi dejavnost vedno izvaja na družbo skozi zelo dolgo obdobje časa.

Eden od razlogov, zakaj se podjetja, ki iščejo boljše načine upravljanja tabel cap je zato, ker podjetja, so se odločili, da ostanejo zasebne še dlje, ko je njihovo vrednotenje že povečal mimo ene milijarde dolarjev.

Partnerstvo veriga z NASDAQ je začetek trenda za Wall Street, trend ogled možnosti, ki jih tako blockchain in digitalne valute ponujajo. Številne glavne Wall Street institucije, kot so New York Stock Exchange in Goldman Sachs je obvestil o vlaganju ali v sodelovanju z Bitcoin startup.

Chain naredil napovedali partnerstvo z Gyft, ki je v lasti univerzalna plačila tehnološko podjetje Firm Podatki za delovanje servo darilnih kartic za mala in srednje velika podjetja. Ta zagon, ki deluje ne samo s starejšimi finančnih organizacij, ampak tudi se ponaša z več kot tri tisoč razvijalcem uporabo svojih orodij za ustvarjanje aplikacij, je pridobil petnajst milijonov dolarjev sredstev iz SV Angel, RRE podvigih ter Khosla Ventures.

Kot je zdaj jasno pride ven, so mnoga podjetja prehodu svoje prste, da ko je bila ta tehnologija Bitcoin na voljo, bodo uživali v udobju poslujejo njeno uporabo. NASDAQ, na svoji strani, lahko samo upamo, da ne pustil na cedilu vse te družbe, ki so vlagali v njem.

Sorodne novice


Post ICO

Coinbase odpre prvo regulirano izmenjavo Bitcoin v Združenih državah Amerike

Post ICO

Cryptocurrency Dark Market Evolution izgine

Post ICO

Hash Profit gre brez povezave

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

Prepoznavanje bitko se počasi povečuje, kljub neuspehu

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Centralna banka Cipra proti Bitcoinu: brez odobritve za kriptokovno delovanje

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom