Spletna stran za skupno rabo glasbe sprejema prispevke Bitcoin za umetnike | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Spletna stran za skupno rabo glasbe sprejema prispevke Bitcoin za umetnike

Spletna stran za skupno rabo glasbe sprejema prispevke Bitcoin za umetnike

AudioPlace.com je ime platforme za izmenjavo glasbe, ki vam omogoča, da poslušate nove glasbe neznanih umetnikov ustvaril in podaril nekaj svojih Bitcoins, da jim pomaga, če si res želeli svoje delo. Čeprav je spletna stran ima res navaden videz, ideja je zelo zanimiva.

Platforma omogoča poslušanje nove glasbe ali njegovo najvišje ocenjeno stvaritve kadarkoli in vam sploh ni treba registrirati, če si želite, da uživajo nekaj pesmi. Vendar, če se registrirate lahko bodisi objaviti svojo glasbo, če si umetnik, ali dobiti informacije o skladbah, ki jih poslušate in tudi možnost pomagati svoje najljubše izvajalce z nekaterimi Bitcoins, če si poslušalec.

Spletna stran je popolnoma runned s strani uporabnikov

tako da "ni oglaševanje vpliva ali priljubljenosti dati ljudem lažen vtis o kakovosti njihove glasbe. To je ocenjeno z običajnimi ljudmi in lahko popolnoma anonimni, če ste tako izbrali".

"Mi smo o podpori za novo glasbo in zagotavlja pregleden sistem glasbenega založništva. To je brezplačno objavo glasbe in brez poslušati," pojasnjuje AudioPlace.com.

Toda kaj o njihovi odločitvi za uporabo Bitcoin? "Ponudniki Merchant delo z izdajatelji kreditnih kartic. Oni so močni in jih bi bilo enostavno, da bi denar in ga odnese nazaj kmalu zatem. Ne želimo dati nikomur v nevarnosti, da bodo morali vrniti prispevke, tako da nekdo, ki bi jih je preživel v dolgovih. Bitcoin je kot elektronskega denarja. Naj bo varen. Naj bo varno. Vsaka odločitev, ki je določen v kamen in zanesljivost je unprecedented.Bitcoin nam omogoča, da vam priložnost, da darovanje za nekatere glasbenike ti je všeč. Vaš denar gre naravnost do njih, avtor glasbe, ki jo uživajo ", platforma dodaja.Glasbena platforma Grooveshark zdaj sprejema BitcoinGrooveshark pravkar objavila dobre novice za Bitcoin skupnost: online pretakanje glasbe se zdaj sprejema cryptocurrency paymentsfor svojih premijskih storitev.

Platforma - ustanovljena leta 2006 v Združenih državah Amerike in v lasti Media Group Escape - se lahko uporablja brezplačno, vendar v celoti uživajo vse Grooveshark je ima uporabniki morali plačati za premium paket, ki stane 5 $ na mesec ali $ 50 na leto. Zdaj se ta vrednost lahko plača z uporabo Bitcoin.

Plačana služba vključuje neomejeno brez oglasov pretakanje, prilagodljive kože na mestu, aplikacijo za Android in odklenjenih iOS, namizni aplikacijo, Crossfade in visualizers, kot tudi razširjeno knjižnico prostor.

Novica se je strinjal s Grooveshark na Bitcoin je Redditand reakcija je bila zelo pozitivna. Nekateri Redditors je pokazala, da je že prej stopila v stik z platformo sprašuje, če bi lahko plačali za njihovo premium paket z digitalnim denarjem: je prepričan Izgleda, da je družba poslušal zahteve.

Poleg tega je več Bitcoiners da plačajo za storitev v času potrdili na Redditthat je proces, ki se obdelujejo kot neposreden prenos - z drugimi besedami, se transakcija ne, ki jih upravljajo procesor plačila tretje osebe -, kar bi lahko pomenilo, da je Grooveshark imajo na svojih sveže prejetih cryptocoins.


Moj Dirty little Bitcoin Secrets zadetkov # 1 na Amazon, dobi veliko medijsko pokritost18. Maja smo začeli naš e-knjigo "Moje Umazani Mali Bitcoin Secrets". Po uspešnem začetku in večkratnim zahtevam, smo se odločili, da bo knjiga na voljo tudi kot Kindle verzije na Amazon.com.

Kaj se je zgodilo potem, je bilo zelo um-piha.

Knjiga je uspelo na # 1 uspešnici na dveh različnih kategorijah za kratek čas.

Ti dve kategoriji sta bili "Digitalne Valute" in "Denar in monetarno politiko". Seveda, smo bili zelo zadovoljni z uspehom in bi bili zadovoljni, če se je vse končalo tam.

Ampak očitno se zgodba nadaljuje.

[Tweet_box oblikovanje = "privzete"] Več kot 150 različnih mediji so iz celega ZDA ujeli na "My Dirty Mali Bitcoin skrivnosti" zgodbe o uspehu in mu MASSIVE pokritost. [/ Tweet_box]

Tu so le nekateri izmed časopisov in televizijskih kanalov, ki zajema zgodbo:

[Show-logotipi orderby = "naslov" kategorija = "0" activeurl = 'new_nofollow' style = 'normalno' vmesnik = 'mreža' tooltip = "false" description = "false" meja = "0" filter = "false"]

Vse to je zelo laskavo, ampak pravi razlog za to delovno mesto je zahvalil vsem našim bralcem in naročnikom za njihovo stalno podporo. Mi ne bi mogel to storiti brez vas, in povratne informacije in e-poštna sporočila smo dobili v knjigi so tisto, kar nas ohranja pri življenju.

Da bi proslavili to super dosežek zdaj prodajajo knjige za določen čas na 25% popust tukaj na mestu - lahko vse podrobnosti je na voljo tukaj.

Na osebno sporočilo, je bilo to precej potovanje za mene, ker sem začel to stran aprila 2013, in to je stvari, kot je ta, da bi bilo vse vredno, medtem ko. Veselim se, da še naprej gradili 99Bitcoins in zaradi česar je najboljša razpoložljiva Bitcoin izobraževanje vir mogoče.

Sorodne novice


Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

Jon Matonis razloži, zakaj je sprejel vodenje Bitcoinove fundacije

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Post ICO

Bitkain, ki se zvišuje, ko je grčev propad postal vse prej kot nenavaden

Post ICO

Hashfast datoteke za poglavje 11

Post ICO

Blockchain preklopi API z Mt.Gox brez kakršnega koli opozorila

Post ICO

Kako bi izgledal svet, če bodo strani, ki sprejemajo Bitcoin, bile države

Post ICO

Jason Williams: Bitcoin Združenje Avstralije želi Bitcoin postati kot mainstream kot dolar