Mt. Kupci Goxa obupa, saj milijoni dolarjev v umikih BTC-a ne uspejo ali izginejo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Kupci Goxa obupa, saj milijoni dolarjev v umikih BTC-a ne uspejo ali izginejo

Mt. Kupci Goxa obupa, saj milijoni dolarjev v umikih BTC-a ne uspejo ali izginejo

Zdi najbolj zastavljena vprašanja v teh dneh, da se "kaj se v resnici dogaja na Mt. GOX?". V cryptocurrency exchangehas temeljijo na Japonskem so težave s transakcijami in dvige v zadnjih nekaj dneh, ki so sedaj, ki vplivajo na stotine strank.

Ko največji borzi v Bitcoin ekosistemu, Mt. Gox trenutno zaseda tretje mesto na stopničkah, vendar je ta veriga dogodkov, bi lahko na koncu uniči, kar je zdaj ostalo od njenega ugleda. Ker je v zadnjih dneh januarja, so dvigi Bitcoin strank zapustili svoje račune, vendar je večina od njih ni nikoli prejel denar.

V nekaterih primerih izmenjava obvestil stranke, da transakcije niso, ampak beseda "izginotje" se uporablja tudi za opis, kaj se dogaja z umaknjen BTC. Po Rick Falkvinge, ustanovitelja Pirate pogodbenice, ki je pisal o tej zadevi v svojem blogu, Mt. Gox je doslej zbral več kot 38 milijonov $ v več kot 41.000 neizpolnjenih dvigov.

Nekaj ​​težav je bilo vpliva na izmenjavo v zadnjem letu. Sredi leta 2013, na primer, Mt. Gox utrpela delovanje zveznih organov Združenih držav Amerike, vendar se zdi, da je večji kot katerikoli pravni postopek ali organ represije ta problem. Po spletnih reakcije strank, izmenjava ni odkrit in ignorira vse pritožbe preko svoje leni službo.

Medtem ko so se nekaj strank je uspelo dobiti svojo BTC ven iz Mt. Gox, drugi so že navaditi na idejo, da bodo izgubili svoje BTC prihranke. To so le nekateri od komentarjev, ki jih lahko najdete na Reddit:

Posodobitev ga Mt. Objavila v torek (4) GOX terjatve priznava težave, vendar krivi tehnično vprašanje. "Trenutno imamo težavo, pri kateri so nekateri dvigi Bitcoin niso pravilno prenesle, ki vplivajo na omejeno število uporabnikov Trenutno je problem bil določen, vendar je veliko prejšnjih poslov ni šel skozi v zadnjih dneh. Te transakcije so zdaj vrnil na račune strank v celoti, tako vseh transakcij, ki so se pojavile, da se "zatakne" zdaj je treba povrniti. Ta problem se uporablja predvsem za večje posle, zato vas prosimo za potrpežljivost, kot smo popraviti vprašanje. Manjše transakcije bi bilo v redu, v tem času ".

Toda veliko strank ne prepričajo.

"Ne želijo širiti strah in tesnobo v svetu Bitcoin, vendar ob branju današnjo izjavo MtGox sem vodi k razmišljanju, da je problem z Mt. Gox dopolnitev zaprosil umik / transakcij ni zaradi računalniških tehničnih issuesas skušajo povedati v prvi del njihove izjave "je Redditor" SmartMetric "je zapisal.

Branje do konca njihove izjave pravijo naslednje: "Ta problem se nanaša predvsem na večjih poslih, zato cenimo vašo potrpežljivost, saj smo odpravili težavo manjše transakcije bi bilo v redu, v tem času, in vas bomo obvestili o njenem stanju. Kakor hitro se da". Logika kriči, da to ne gre za izdaje računalniški sistem, ker če je bila velikost trgovine ne bi bila pomembna. Samo, da lahko vpliva nizke umiki vrednost / količina točk v Bitcoin likvidnosti izdaje. Ki odpira več vprašanj.

"Spoznal sem, da vidim, če podjetje želi razložiti, kaj se dogaja, in če želijo skriti, kaj se dogaja. In ko sem videl nekaj ljudi poskuša najti racionalne razlage za te zadnje težave MtGox, jaz sem še vedno videti prave ukrepe od MtGox to rešiti. Vidim izgovori od njih, vendar ni pravih dejstev o tem, zakaj se je to zgodilo ali kdaj se bo rešen. To je vse samo mi daje prebliske iz dot com bubble. Različne družbe, isti izgovori ", drugo Redditor, tokrat "hildenborg", je zapisal na platformi.

Več kot teden dni po prvih znakih problem, Mt. Gox še vedno ne počne nič vidno, da ljudje svoj denar nazaj, ali govorimo o zadevi javno. Novo stanje je bilo obljubljeno kadarkoli prej.

Slika iz Btcpedia.com

Sorodne novice


Post ICO

Kako ta begunec uporablja Bitcoin za spreminjanje življenja v Afganistanu

Post ICO

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Chicago sodnik zamrzne sredstva, ki pripadajo Mt. Gox American affiliate

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Znanstveniki MIT razvijajo algoritem, ki lahko predvidi ceno Bitcoina

Post ICO

Bitcoin v Buenos Airesu - argentinska kripto revolucija

Post ICO

Privzete vrednosti CoinTerra

Post ICO

Expedia, Bitcoins, Refunds in Coinbase