Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več

Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več

Enkrat pred glav na Mt. Gox odločila, da blagovno znamko izraz "Bitcoin." Ko so to storili, da so iskali za zaščito pred oportunisti, ki bi poskušali blagovno znamko izraza šele, da bi denar. Na žalost se zdi, da je načrt, da je izjalovilo. Z Mt. Gox skozi stečaj, je družba nadzor postopka je zdaj videti, da prodajajo blagovno znamko, in se zdi, da mislim, da je vredno veliko denarja. Dejansko bi lahko blagovna znamka je zelo dragocen in če jih napačno stranka kupila, bi posledice lahko veliko za Bitcoin skupnosti.Mt. Gox izgubi tržno večino: tečaj delnic je bil teden pod 50 odstotkiKar je bilo nekoč največja izmenjava v Bitcoin ekosistemu, nadzoruje več kot 80 odstotkov tržnega deleža, je trpela postopno izgubo v zadnjih mesecih: platforma je zdaj odgovoren za manj kot 50 odstotkov trga transactionsand pa je bilo, kot da za ves teden.

Glede na zadnje številke, ki jih Bitcoinity.org, Mt. Razkrila Gox ima zdaj tržni delež 49.71 odstotkov, glede zadnjih sedmih dneh delovanja. Čeprav se je skupni obseg poslov je relativno nizka - 218.646 BTC se je trgovalo v tem obdobju -, številke so reprezentativni za realnost.

In če preverite podatke iz zadnjih 24 urah se je situacija postane še temnejša za Mt. Gox le 39,83 odstotka transakcij, med 24,169 BTC trguje.

Na drugi strani, Bitstamp, ki je pred kratkim izboljšal svoje sisteme za preverjanje identitete in varnosti s tehnologijo GBGroup je, kar naprej raste. Izmenjava je vodenje 27.17 odstotkov trga v zadnjem tednu.

Na tretjem mestu je BTC-E z 10.17 odstotkov tržnega deleža, in v četrti, BTC Kitajskem z 7,73 odstotka.

Čeprav so nekateri uporabniki poročajo izboljšanje v običajno počasi poslov, ki jih Mt. Upravlja Gox, ki temelji Japonska družba je še vedno, da se ukvarjajo z nekaterimi težavami pri delovanju in pritožb strank. Če želite popraviti nekatere od njih, je podjetje pred kratkim začel samostojno gostovanje z Akamai in ima nove trgovske motor, imenovan Midas, skoraj pripravljen, da se sprosti.


Mt. Gox objavlja celovito odredbo o prepovedi, ki ga je poslal Okrožno sodišče v TokiuNa voljo je nova posodobitev na Mt. Gox primer. Izmenjava temelji na Japonskem, ki je pred kratkim vložila predlog za stečaj, je prejela obsežno prepovedi nalog iz tokijskega Okrožnega Courtduring ta teden in objavljene informacije na spletu.

"Ne prisilno izvršitev ali začasno pritrditev ali razpolaganje se madeby rehabilitacije upnika na podlagi rehabilitacije dolga glede na lastnosti sanacijo dolžnika v obdobju, dokler se sprejeta odločitev v zvezi z vlogo za začetek civilne rehabilitacijo ", pravi sodišče, glede na primer družbe.

To pomeni, da ne bo imel upnik ali claimer prioritybefore japonski sodišče razglasi svojo končno odločitev. Z drugimi besedami, Mt. Sredstva GOX so nedotakljivi, dokler sodišče pravi drugače.

Da je bila z odprtimi rokami, ki jih Bitcoin skupnost, še posebej pa s strani nekdanjih strank za izmenjavo podatkov, ki se vodijo iščejo možni način, da si opomore svoje BTC.


Mt. Uporabniki Goxa se pripravijo na vložitev tožbe z več tožnikom, saj izmenjava še naprej odloži izplačila BTC-jaMt. Gox obljubil posodobitev za ta četrtek (20.) in dostavi, ampak vsebina izjavi ni bila sploh kaj stranke pričakujejo. Soočeni z zavrnitvijo izmenjavo, da razglasi datum za nadaljevanje dvige BTC, nekateri uporabniki načrtujejo, da vodi off pravni postopek podoben skupinske tožbe proti podjetju, da bi dobili svoj denar nazaj.

Nova izjava ne doda veliko v prejšnji napovedi izmenjavo, ki temelji na Japonskem je. "Poleg tega, da je tehnično vprašanje, ta teden smo doživeli nekaj varnostnih problemov, in kot rezultat smo morali preseliti goro GOX na naše prejšnje od? Ce stavbe v Shibuya. Akcija, v kombinaciji z nekaterimi drugimi varnostnimi in tehničnimi izzivi, potisnjeno naš napredek ", najnovejši dokument, dodaja.

Mt. Gox priznal, da je ta nova izjava ne veliko več kot "posodobitev za posodobitev", vendar ni dodala še več informacij.

Kot rezultat, cena Bitcoin je na Mt. Gox ohranja krči: vrednost izmenjavi je trenutno nižja od 120 $, najnižjo ceno, ki jo cryptocurrency registrirana od avgusta 2013.

Naveličani z zaporednim odlogu od umikov - poleg možnosti novega zahteve, da imajo preverjeno accountsin da se umakne BTC iz izmenjave -, eden od Mt. Stranke GOX je odločila, da začne "multi-tožnik" lawsuitand išče več ljudi, ki želijo tožiti izmenjavo.

"Nmersulypnem" je napovedal tožbo ta četrtek (20) na forumu BitcoinTalk.org. "Sem stik pisarne moje odvetniške pisarne v Tokiu za začetek postopka tožiti Mt.Gox / Tibanne Ltd / Mark Karpeles za moje USD sredstev. On mi je svetoval, da toži za USD veliko bolj zanesljiv kot toži za BTC (od cene spreminja in stečaj zbirka na BTC ima nejasno pravno proces). Glede na likvidacij vidimo na Mt. GOX menimo, da so verjetno druge velike tožniki, ki vložijo tožbo, zato želimo, da se hitro premakniti ", uporabnik napisal na forumu.

Po razglasitvi, "nmersulypnem" je dodal, da je prejel "veliko število" sporočil od ljudi, ki se zanimajo za vstop v ukrep. Vsi uporabniki, ki imajo vsaj 10.000 $ v Mt. Gox lahko postane del tožbe skupine.

Sorodne novice


Post ICO

Oglaševalske akcije lahko zdaj sprejmejo BTC s preprostim potrditvenim poljem

Post ICO

Britanska družba ustvarja novo storitev, ki obljublja decentralizacijo izmenjav Bitcoin še več

Post ICO

Bubble ali Ponzi shema: kitajski mediji ostajajo utripajoče Bitcoin

Post ICO

Filmski distributer Lionsgate sprejema Bitcoin

Post ICO

Ali so GAW rudarji o partnerstvih?

Post ICO

Bitcoin morebitno financiranje terorizma in bo cena dosegla 2000 $?

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Holiday Inn Brooklyn je BTC v osebi

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic

Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Dorian Nakamoto zanika zgodbo Newsweek: Nimam nič z Bitcoinom