Mt. Goxov račun, ki so ga zasežili madžarski veterani maja, je imelo 2,9 milijona dolarjev v bitkoinih skladih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Goxov račun, ki so ga zasežili madžarski veterani maja, je imelo 2,9 milijona dolarjev v bitkoinih skladih

Mt. Goxov račun, ki so ga zasežili madžarski veterani maja, je imelo 2,9 milijona dolarjev v bitkoinih skladih

Že prej smo vedeli, da je ameriško ministrstvo za domovinsko varnost zasegli, v maju, računu za obdelavo plačil, ki spada v Mt. Gox. Kaj nismo vedeli, je bilo, koliko denarja je bilo zaplenjeno s strani organov v času. Vendar pa je sodišče dokumente zdaj iz javnosti razkrila količino: več kot 2,9 milijonov $ v sklade Bitcoin.

Informacije prihaja iz nove prijave v Baltimore zveznem sodišču, ki kaže FBI zasegli $ 2,915,507.40 potekala v račun, ki ga Dwolla, platforma za plačilo tretje osebe upravlja. Sredstva pripadal Mutum Sigillum LLC, hčerinska družba s sedežem v Japonskem Mt. Na Gox v Združenih državah Amerike. Za zdaj ni jasno, kaj se bo zgodilo s sredstvi.

Že v maju je Bitcoin skupnost sumi, da so bili zaseženi sredstva pomembna, ker je bil račun na osnovi Dwolla najlažji način za Američane, da kupujejo in prodajajo velike količine Bitcoin uporabo Mt. Gox. Po zasegu, izmenjava še naprej obdelovati ameriške transakcije, vendar pa je bilo res počasi dostaviti ZDA dvigov dolarjev.

V času, ko so zvezne oblasti odločile, da deluje, ker Mt. Gox lastnik, Mark Karpeles, ni domnevno registracijo podjetja pravilno, kot poslovno denarja, ko odprete račun v ZDA. V tem času je podjetnik izjavil, da Mt. Gox je v skladu z vsemi zveznimi in državnimi finančnimi predpisi.

Via gigaom.comMt. Gox ustvarja linijo za stečaj, medtem ko osebno bogastvo Karpelesa preiskujeIzumrlega izmenjave Bitcoin Mt. Gox ima novo telefonsko linijo ustvarili ponuditi supportto stranke, ki propada platforme, ki je vložila predlog za stečaj zaščito prejšnji teden prizadela. Sedaj izključena spletno izmenjavo je bila tudi posodobljena in prikazuje podatke o stečaja vložitve.

Glede na spletni strani, "klicni center je bil ustanovljen, da se odzove na vsa vprašanja". Telefonska številka, ki jo Mt. Prizaneseno Gox je +81 3-4588-3921 in se lahko uporablja od ponedeljka do petka, od 10. Do 5 pm (Japonska čas).

Podpora linija, katere osebje očitno dela za klicni center izvajalca je, je zgolj pri tem sporočil, da bi bilo treba zagotoviti, da odvetniki borze. Spletna stran Coindesk contactedthe linijo in pojasnjuje, da ni bilo druge informacije, ki jih upravljavec.

V tem času, s sedežem v Londonu odvetniška pisarna, s podružnicami v Notting Hill, je napovedala, da pripravlja novo skupinske tožbe proti Mt. Gox. In še več: podjetje se bo po osebno bogastvo Mark Karpeles, predsednik uprave v zameno, da za povrnitev izgub svojih strank.

Selachii LLP se predstavlja več kot 200 upravičencem iz Kitajske, Združenih državah Amerike, Kanadi in 12 evropskih držav. Podjetje zagotavlja, da bo sprožila postopek proti Karpeles "kjerkoli na svetu je" predstavnik je povedal Coindesk.

"Ne vem, če je res, da so bili hacked, nihče ne ve, če je to res. Ampak to je nekaj, da bo prišel ven na sodišču. Bom presenečen, če je to tako enostavno, kot so bili samo kramp ", je dejal Selachii Richard Howlett, ki so prepričani, vsak cent Karpeles 'bogastvo bo usmerjena:" njegove bančne račune bodo pregledali, njegove finance bo pregledal, vse offshore račune, vse te vrste stvari - če je denar tam, ta sredstva lahko potegnil v lonec, da razdeli med ljudi v tožbe ".

Izbrani slika iz Wikimedia


Mt. Gox uradno vpiše v stečaj v ZDANekdanji izmenjave Bitcoin Mt. Gox vložila predlog za poglavje 15 v Združenih Statesduring to nedeljo (9). Z drugimi besedami, ki temelji na Japonsko podjetje vložena v poglavju stečajnega kode ustvaril za lažje primere insolventnosti s strankami, ki se nahajajo v več kot eni državi.

Odločitev se zgodi, skoraj dva tedna po izmenjavi, ki ima sedež v Tokiu, vložila predlog za stečaj na Japonskem. Novica je bila objavljena 28. Februarja, ki ga izvršni direktor družbe, Mark Karpeles, na tiskovni konferenci.

V tem času se je Karpeles 'blog naj bi vdrl. Napadalci končal z platformo za objavo, kar pravijo, je bilanca stanja računov borze. Datoteka, z več kot 700 megabajtov, domnevno prikazuje Mt. Gox operativne informacije in transakcijskih podatkov.

Eden izmed listov, vključenih v dokumentu celo namiguje, da bi lahko izmenjava še vedno stanje več kot 951.116 BTC, po Coindesk.

Vendar pa je med pristno Mt. Podatki GOX je datoteka tudi trojanski sposobne kramp Bitcoin denarnice uporabnic in ukradel cryptocurrency. Obiskovalci, ki so kliknili na povezave bi zdaj prenesejo svoje kovance na drugo denarnico, v najkrajšem možnem času.

The blog "Čarobni Tux'that nekoč pripadala izvršni direktor Mt. Gox je sedaj izključena, vendar polemike še vedno zelo živ.


Mt. Generalni direktor Goxa odstopi od ustanove Bitcoin, japonske oblasti pa ne morejo pomagati strankamŠtevilne prošnje za Bitcoin skupnosti je očitno slišal Mark Karpeles in Fundacija Bitcoin. Predsednik uprave temelji na Japonskem exchangeMt je. Gox odločil, da odstopi iz upravnega odbora organizacije.

"Učinkovito takoj, je Mt. Gox predložil svoj odstop iz uprave. Hvaležni smo za svoje zgodnje in dragocene prispevke kot ustanovni član v začetek Fundacijo Bitcoin. MtGox Co Ltd (Japonska) potekal eden izmed treh izvoljenega član industrija sedeži. Dodatne informacije, vključno z volilnimi postopki, bo prihodnje ", temelj napovedal ta ponedeljek (24).

Odločitev je bila objavljena po verigi dogodkov, ki se je začelo s ustavitvi vseh dvigov BTC in počasi povzročila Mt. GOX propad.

Medtem, online petitionto odstraniti Karpeles iz fundacije Bitcoin je tudi 1.740 navijačev na Change.org uspešno podpisana, vendar je še vedno ni mogoče vedeti, če je pobuda imeli reakcija.

Mark T. Williams, profesor financ na Univerzi v Bostonu, je povedal, da Wall Street Journalthat za "popust na Mt Gox odraža na trgih nenehno prepričanje, da je stečaj velika možnost. Imajo veliko kupcev, ki ostane preprečile dobili svoj denar ven".

Izmenjava je trenutno razstavlja nizko ceno okoli $ 130.

V tem času, nekateri vlagatelji s sredstvi, potekala na Mt. Gox poskušali stopiti v stik z japonske institucije, da bi dobili svojo BTC nazaj, vendar so lokalne oblasti nočejo vmešavati. Glede na WSJ, oblasti se skriva v "regulativnega praznino", v katerih je izmenjava Bitcoin deluje v državi.

Sorodne novice


Post ICO

Erik Voorhees izgubil 550 BTC zaradi Mt. Goxov propad: pripravi se, ker bo grd teden

Post ICO

Feds je zaprl Silk Road in skrbnik platforme za zaustavitev, 26.000 Bitcoins je dejal, da se zasežejo

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Oglaševalske akcije lahko zdaj sprejmejo BTC s preprostim potrditvenim poljem

Post ICO

ChangeTip dvigne $ 3.5M

Post ICO

Vlagatelji se odmikajo od ameriških zalog - denar v Bitcoin VeriCoin narašča

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

Post ICO

Dogecoin se spreminja v AuxPoW

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW