Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Microsoftsuddenly vstopila v skupino Bitcoin prijaznih podjetij, ne da bi sploh objavo odločitve. Podjetje je sedaj omogoča osnovi države Amerike Združene Xbox in Windows uporabniki na vrh svoje račune z uporabo Bitcoin.

Nova možnost plačila je bilo objavljeno šele, ko uporabnik opazil funkcijo Bitcoin in objavil dobre novice na Reddit. Možnost je kasneje potrdil spletne strani s pomočjo z naslovom "Kako uporabljati Bitcoin z mojim Microsoft račun?", Ki je na voljo na spletne trgovine Microsofta.

"Zdaj lahko uporabite Bitcoin dodate denar na svoj Microsoft account.Once dodate denar na svoj Microsoft račun, ga lahko uporabite kot možnost plačila za nakup aplikacije, igre in druge digitalne vsebine iz Windows, Windows Phone, Xbox igre, Xbox Glasba, ali Xbox Videoteke ", se glasi spletno stran.

Vendar pa morajo uporabniki zavedati, da jih lahko uporabljajo le Bitcoin dodati denar svojim Microsoft račune in nato nakup digitalnih izdelkov v spletnih trgovinah Microsoft. Po navedbah družbe, potrošniki "ne more uporabiti Bitcoin za nakup Microsoftovih izdelkov in storitev neposredno v tem času".

Prav vsak znesek digitalne valute dodali Microsoft računa ne more povrniti, "zato poskrbite, da pregleda svoj posel pred plačilom z digitalno denarnico".

Odločitev, da se sprejme BTC sledi prejšnji izvajanje Bitcoin pretvornik na Bing, Microsoft iskalnik in naredi ameriško podjetje eno največjih, cryptocurrency prijaznih podjetij na svetu, glede na spletni strani Digital Trends.

Novica je seveda povzročila excitment v Bitcoin skupnosti. Digitalni kovanec sub-Reddit je veliko objav in komentarjev o odločitvi Microsoft. Redditor z imenom "Hiver" kupil igro z uporabo novo možnost plačila družbe in opisal proces.

Tako sem sinoči uporabljajo izvajanje Microsoft. Kupil sem igro, ki je znašal $ 64.37.

Ni možnosti za plačilo z Bitcoin na moj Xbox na tej točki. Res si želim, da imajo QR kodo (in možnost, da email naslov) pojavijo na mojem TV. Mogoče v prihodnosti.

Zato sem šel na spletno stran. Jaz lahko kupite le v vnaprej določenih zneskov. $ 75 je bila najbližja. Lahko bi storiti že 15 $ in 50 $ transakcijo, ki ni zelo priročno. Tudi če sem šel s tem možnost, da Microsoft še $ 0,67 rudnika, ki bi jih bilo treba uporabiti za prihodnji nakup, če se prav spomnim. To je približno provizija 1% ali 1% posojilo, če smo radodaren.

Igra in storitev so bili v redu od tam. Kljub temu, da je kul, da je Microsoft prišel na krovu, imajo dolgo pot, preden so začeli to počne pravilno.

Kljub temu, Oxford gospodarska sociolog Dr.Vili Lehdonvirta povedal TechRadar da vpliv najave na valuto in njegovo ceno ne bi smeli precenjevati.

Lehdonvirta je dejal, da "je Microsoft zadnji v nizu postopoma večjih podjetij za začetek ukvarjanja s Bitcoin. Vendar pa, kot mnogi od prejšnjih posvojiteljev, moje razumevanje je, da Microsoft dejansko ne prejema Bitcoins sam, saj uporablja partnerja, ki pretvarja Bitcoin plačila strank v dolarje. To pomeni, da Microsoft sam ne bo kopičijo in tako porabi Bitcoins, ki nekoliko omejuje pomen te objave. Microsoft se ne vstopajo v Bitcoin gospodarstvo kot take ".

Naključje ali ne, cena Bitcoin v zadnjih nekaj urah je nekoliko povečal. Po zajela štiri zaporedne dni, med 7. In 11. Decembrom je vrednost pokazala nekaj znakov okrevanja med ta petek (12.).

Izbrani vir slike: Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Nakup avtomobila z virtualno valuto: proizvajalec avtomobilov Aussie Tomcar sprejema Bitcoin

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Post ICO

Holiday Inn Brooklyn je BTC v osebi

Post ICO

Poslovna skupina potiska Bitcoin naprej z vlaganjem v naslednje generacije čipov ASIC in novega superračunalnika

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi

Post ICO

Kako so se trolls z DMCA znebili Coin Fire

Post ICO

LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin

Post ICO

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Post ICO

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC