Michal Handerhan: BitcoinShop.us raziskuje plačila Litecoin in odraža presenečenja za praznike | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Michal Handerhan: BitcoinShop.us raziskuje plačila Litecoin in odraža presenečenja za praznike

Michal Handerhan: BitcoinShop.us raziskuje plačila Litecoin in odraža presenečenja za praznike

Če ne znane BitcoinShop.us do sedaj, sram te bodi. To je nova modna mesto na spletu, da preživijo svoje digitalne kovance, kupujejo vse od elektronike do knjig. Osnovna platforma je kar naprej raste vsak dan in ima že več kot 55.000 izdelkov, distribuirane prek 19 oddelkov.

Pri čemer BitcoinShop.us menil, da je Amazon za Bitcoiners imela 99Bitcoins govoriti z enim od soustanoviteljev spletne trgovine. Michal Handerhan odgovoril na naša questionsand pojasnil, kako podjetje, s sedežem v Marylandu (ZDA), se je začel in tudi, kako je to razvija. Z BitcoinShop.us fazi beta konča v nekaj dneh, je družba pripravlja na velik skok.

Kdaj in kako si ti in

Tim Sidie (drugi soustanovitelj) odločila ustvariti platformo, kot je ta?

Michal Handerhan - Tako Tim in sem bil navdušen nad konceptom spletnega virtualno valuto, ki nima nobenih vezi z vsako posamezno državo. Valuta, ki se ga vsako posamezno državo in funkcije ne manipulira le na prosto-tržnih načelih. Bitcoin je točno to. In tako, ko smo prejeli naše prve Bitcoins v naših mobilnih denarnice ne moremo čakati, da jih uporabljajo. Konec koncev, ne valuta je vredno nič, dokler ga lahko porabili.

Torej, v enem od naših kosil na NASA Goddard Space Flight Center jedilnici, kjer je Tim in sem sprva srečali, smo klepetali o pomanjkanju Bitcoin trgovin, smo videli veliko priložnost in se odločila začeti BitcoinShop.us. In ostalo je zgodovina.

Kako dolgo je trajalo, da so platforme pripravljen za uporabo?

Jaz in Tim kosilo potekala okoli sredine maja, in mesto je bilo javno objavljeni konec julija.

Kaj je vaša prva bilanca storitev?

Naša prva bilanca je praktično nič. Še naprej uporabljati vitke načela zagon za smotrno izkoristiti priložnost, da ponudijo celovito e-poslovanje rešitve Bitcoin skupnost brez potrebe po večji naložbeni kapital, ki je ob koncu znižuje stroške za naše stranke. Število dnevnih povprečnih naročil nenehno povečuje, in naši ponižan pričakovanja so več kot presegli vsak teden zaradi česar je vožnja zelo razburljivo.

Ali nameravate dodati nove funkcije v bližnji prihodnosti, morda celo druge cryptocurrencies?

Mi dodajamo novo blago 24 ur na dan, smo se osredotočili le na kakovosti izdelkov iz uglednih virov. Mi smo odpihne različnih predmetov ljudje kupujejo z Bitcoins. Na primer, v zadnjem tednu smo prodali kolo, sesalnik, 5LB Hawaiian kavna zrna in sedežna garnitura.

Dobivamo ogromno prošenj: posamezniki, ki želijo prodajati domače izdelke, obstoječe spletnih trgovin, ki želijo prodati svoje blago, lokalna podjetja in umetnike zainteresirane, da prodajajo svoje blago in storitve v zameno za Bitcoins. Še bi lahko naštevali. Poleg tega smo v stiku z Charlie Lee (ustanovitelj Litecoin) in preučujejo možnost dodajanja plačila Litecoin kot dobro. In ne pozabimo na prihajajoči počitniški sezoni, smo oblog do veliko presenečenj.

Kateri plačilo procesor uporabljate?

Trenutno lahko naši kupci izbirajo med plačilom preko Bitpay ali z njihovo Mt. Gox račun.

Vsaka platforma ima svoj način, da deluje. Kako veriga med dobavitelja, BitcoinShop in stranka dela? 

Uspeli smo združiti široko paleto razpoložljivih odprtokodnih orodij skupaj s ton meri pisno kodo za preprosto zbrati najbolj priljubljenih predmetov iz celega interneta iz uglednih spletnih trgovin, ki se ne sprejemajo plačila Bitcoin in s pomočjo pooblaščenega stanje ponovno prodajalca dovolimo našim strankam, da nakup teh predmetov s pomočjo Bitcoin valuto.

Kakšno je vaše mnenje o urejanju Bitcoin? V tem primeru, kako se spopasti z zakonom?

Moje osebno prepričanje je, da je v najboljšem interesu vlade Združenih držav, da priznajo Bitcoin kot valuto, tako kot katera koli druga. Vendar bi odvrnila vse ozke predpisov, ki bi ovirale podjetij, kot je naša. Ali še huje, jih potisnite ven iz te države.

Vse napovedi o prihodnosti Bitcoin? 

Bitcoin ima zelo močne temelje, poleg gospodarske krize in odziv vlade Združenih držav, da ji je veliko ljudi se sprašujem, "Res, kako močna je ameriški dolar, sedanja svetovna valuta?". Seveda Bitcoin ni nikjer v bližini, da tekmujejo z vsemi pomembnejšimi valutami, vendar pa ima eno stvar, drugi ne: to je popolnoma podprta z matematiko in - po moji najboljši vednosti - ne moreš zapreti matematike navzdol.

Sorodne novice


Post ICO

Življenje v Panami med bitkoinskim mehurjem: zgodba, povedana v prvi osebi

Post ICO

Kako ta begunec uporablja Bitcoin za spreminjanje življenja v Afganistanu

Post ICO

Coinbase spremlja nakupe strank in zapira račune, ki kršijo pravila

Post ICO

Italijanski parlament gosti posebna bitkainska zaslišanja - Švedska centralna banka sprosti novo poročilo

Post ICO

Ali je Bitcoin osvajal organe Združenih držav? Tukaj je nekaj mnenj, ki jih morate prebrati

Post ICO

Jon Matonis odstopil - Sedež zaseda na volitvah januarja 2015

Post ICO

Hrvaška meni, da je Bitcoin zakonit - 45 članov švicarskega parlamenta želi isto

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme

Post ICO

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital

Post ICO

Kako Bitcoin je lahko velika naložba

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora