MeXBT, ki temelji na Mehiki, kupi Singapursko borzo kovancev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

MeXBT, ki temelji na Mehiki, kupi Singapursko borzo kovancev

MeXBT, ki temelji na Mehiki, kupi Singapursko borzo kovancev

Coin republiki je Bitcoin izmenjavo s sedežem v Singapurju, je bila pridobljena s meXBT. Z nakupom se zdi, da je mehiški cryptocurrency trgovalna platforma, ki želijo razširiti v Aziji. Skupni znesek posla ostaja neznan.

Kovanec republika je ustanovil David Moskowitz, nekdanji ESL (angleščina kot drugi jezik) učitelja s sedežem v Singapurju, v letu 2013. Medtem ko je posel zdaj potrjen, govorice so že bile vrtenjem po Moskowitz priznal, da je bil v pogovoru z različnimi stranmi približno potencial pridobitev.

kovancev Republika zaračuna pavšalno pristojbino v višini 1,9 odstotka menjave storitev in ne vsebuje nobenih skritih namazi. Platforma je znana tudi po uporabi zelo varno 256bit SSL šifriranje protocoland, morda najpomembneje, družba nima na katero koli od BTC-ja, ki se izmenjujejo. Coin republika deluje zgolj kot posrednik in neposredno pošlje kovance iz denarnice v denarnico. Po zloglasni Mt. Gox kolaps, so mnogi uporabniki Bitcoin upravičeno bali parkirnih svoj denar v izmenjavah.

Prevzemna družba, meXBT, je bila ustanovljena tudi v letu 2013 in se je pojavil kot glavni akter na trgih severnoameriških in latinskoameriških Bitcoin. Družba omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo BTC bodisi v ameriških dolarjih ali mehiški pesos.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] S pridobitvijo kovancev republike, meXBT je sedaj v odličnem položaju, da širitev v Asiaand raste v resnično globalno podjetje. [/ Tweet_box]

Še vedno ni jasno, ali obstajajo pravne ovire, ki jih je treba očistiti, preden je posel sklenjen, čeprav je Singapur na splošno vemo ohlapni predpisi v zvezi s poslov. Najverjetneje bo pridobivanje skozi neovirana.

Singapur je že dolgo znana po svojih sproščeno pravila in pro politik prostega trga, čeprav je Singapurska vlada je znana tudi za uporabo težko roko, ko je to potrebno. Če bi morala vlada obrniti proti Bitcoin, bi se stvari hitro spreminjajo. Doslej pa je singapurski vlada je bila ob pro cryptocurrency stališče, spodbujanjem in tudi financiranje Bitcoin mlada.

V Singapurju je Bitcoin obdavčen kot blaga ali storitev, ne kot valuta. Ko se Bitcoin uporablja za nakupe, bodo podjetja obdavčen na dohodek iz prodaje. Ko se Bitcoin uporablja kot naložbo, ne bodo davki se obračunajo kot je Singapur nima kapitalske dobičke davkov.

Singapurska vlada je tudi navedla, da bo podjetjem, ki se ukvarjajo z Bitcoin preveriti identiteto cryptocurrency trgovci delajo z. Vlada je določeno to zahtevo zaradi bojazni, da bi se Bitcoin, ki se uporabljajo za financiranje terorističnih dejavnosti in s pranjem denarja. To isunclear kako nujno je vlada uveljavlja vse te predpise in davkov.

Kakorkoli, kot enega izmed vodilnih finančnih centrov v Aziji, Singapore ponuja odlično lokacijo za ustanovitev regionalne oporo. Številne Bitcoin podjetja so preselili v Singapurju ali ustanovitev regionalnih dejavnosti na mestne države. V zvezi s tem, meXBT je preprosto najnovejšo stalno curek Bitcoin podjetij, da se ukvarjajo z singapurski šifriranega trgu.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Coinbase pomaga Bitcoiners kupiti storitve na Fiverr s kripto valuto

Post ICO

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Zgodba o hackingu Coinbase

Post ICO

Kršitev: obvestilo o zmagovalcih USMS

Post ICO

Centralna banka Cipra proti Bitcoinu: brez odobritve za kriptokovno delovanje

Post ICO

Kako Bitcoin je lahko velika naložba

Post ICO

Coinbase je drugi najbolj razburljiv začetek leta 2013: še bolj vznemirljivo po naložbi 25 milijonov dolarjev

Post ICO

CEO CEO Coinbase Bitcoin bo nadomestil ameriški dolar kot svetovno rezervno valuto

Post ICO

Direktor podjetja BitScan: leto 2014 vidimo kot leto večjega posvojitve Bitcoin med podjetji

Post ICO

Jeff Garzik želi zaščititi Bitcoin in njegovo omrežje v vesolju