Spoznajte Coingen, orodje, ki pripelje Satoshi Nakamoto v vas | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Spoznajte Coingen, orodje, ki pripelje Satoshi Nakamoto v vas

Spoznajte Coingen, orodje, ki pripelje Satoshi Nakamoto v vas

Ustvarjanje cryptocurrency postalo tako enostavno, da imamo zdaj kovancev, kot Dogecoin, digitalni valuti, ki temelji na Shiba Inu meme, in bo kmalu Coinye West, rojeni Hvala za navdih, ki ga je pevec Kanye West.

Pravzaprav, ko ste spoznali ta dva primera, ali nekatere druge 140 digitalnih valut trenutno aktiven, začneš razmišljati, da lahko vsakdo je Satoshi Nakamoto. No, nekako.

Resnica je, da je hitro širjenje orodjem, kot Coingen, spletne platforme, ki omogoča vsakomur, da si sami ustvarijo svojo cryptocurrency v nekaj preprostih korakih, spremenila svet digitalne ekonomije.

Po Matt Corallo, moža, Coingen s DigitalTrends.com kotira, je služba prejela veliko zelo ustvarjalnih stranke, ker je začela prejšnji teden. Corallo trdi "lepota" platforme je v njeni moči, da demokratizacijo procesa generiranja novih altcoins: "zmanjšuje ovire za vstop na trg z nekaj tehničnega znanja, da samo trži znanje".

Do sedaj so vsi altcoins bila funkcija trženja, niso zanimive tehnične dosežke. Coingen samo naredi, da je na trgu več na voljo za ljudi s tržno strokovnega znanja, namesto tistih, ki imajo dovolj samo tehničnega znanja, da tečejo sed.

Spletna stran vam le zahteva, da zagotovi ime za altcoin, kot tudi okrajšavo in vrsto kriptografsko protokola, ki ga želite uporabiti - ali je SHA256 ali Scrypt, na primer -, skupaj z nekaterimi drugimi tehničnimi podrobnostmi.

In kaj se zgodi potem? Enostavno Vetrovi, tukaj je vaša kovanec pripravljen, da bi dosegli uspeh za samo 0,01 BTC.

Toda, če želite, da bi porabili več in res zvodnik svojo digitalno kovanec, obstajajo tudi druge možnosti plačila: za 0,10 BTC lahko odstranite Coingen oznako iz kovanca in za 0,05 BTC je mogoče vključiti vir za svoj novi in ​​sijoče cryptocurrency.Spoznajte iBTCard: novo debetno kartico Bitcoin, ki obljublja prednosti trgovcemKot Bitcoin naprej raste, gledamo pa nove tehnologije, povezane z cryptocurrency pojavljajo vsak dan. Tokrat je debetna kartica Bitcoin iBTCard - ki je kratica za International Bitcoin Prenos kartice - je novica dneva. Tradecoinz LLC je družba za projekt in načrte za zagotavljanje in način alternativa plačilo VISA in MasterCard.

Poleg tega pomaga uporabnikom, bo kartica tudi trgovec prijazno oskrbo funkcije, kot so plačila naročnine, ki bodo pomagali tako podjetnik in potrošnikom, po Cameron povodca.

Predsednik uprave Tradecoinz pravi, da se bodo lahko vključili v obstoječo prodajnem mestu sistemov, znanih kot POS tudi iBTCard. In to še ni vse: kartica bo ponudil nižje pristojbine za trgovce, med 0,5 in 1,25 odstotka.

Da bi se v prihodnje izognili zapletom, Halter zagotavlja, da se bo iBTCard registrirana kot podjetje denar storitev na FinCenand pa bo vključena politike za preprečevanje kraje in pranju denarja, kot je numerično enkratno geslo, vgrajenih na sami kartici.

"Čeprav obstajajo številne koristi, to ne spremeni težavnost razvoj takšnega sistema. Moramo se prepričati tako trgovcem in potrošnikom, da uporabite našo kartico. Poleg tega bomo morali prepričati proizvajalce POS vključiti naše storitve. Vendar, če skupnost želi Bitcoin biti spoštovana valuta, morate povečati svojo porabo in sprejemanje. Integracija z obstoječimi tehnologijami ljudje razumejo, je odličen način za to, "pravi predsednik uprave Tradecoinz.

Če ste radovedni in želijo poskusiti storitev se prijavite obdobje se začne ta četrtek (1). Mimo te točke, bo iBTCard začeti svojo zbiranje sredstev kampanje za povečanje razvoja storitev.

Via coindesk.com


Spoznajte Pay With Bits, novo najbolj vročo aplikacijo za izmenjavo BitkoinovTo ni tako presenetljivo, če vam povemo, da aplikacije začenjajo pojavljati okrog Bitcoins. Eden od njih je bil pred kratkim predstavljen na motijo ​​NY maraton hekanja. To se imenuje Pay bitov in omogoča Bitcoins 'transferences preko mobilnega phonesbetween obema stranema.

Aplikacija je bila ustanovljena z imeni, kot so Cody Byrnes, Prateek Gupta, Jon Bardin, Ben Daniel, Brett Mascavage in Brad Smith.

Vse znane obraze v tech svetu. Byrnes je razvijalec na COG1 Interactive, Smith je direktor inženiringa v RadiumOne in ostali fantje so umi zadaj FreshTag.me.

Po Brad Smith, plačati z vseh koncev je samo njihov poskus, da bi Bitcoin dostopna za vsakogar. Vse kar moraš storiti je, da vnesete podatke o računu Bitcoin na novi platformi in ste na dobri poti: lahko celo pošiljanje denarja prek sporočil SMS na katero koli drugo osebo, ki je registrirana tudi plačilo s Bits.

S to aplikacijo lahko uporabniki narediti tudi mednarodno varnost maksimalno transferenceswith v samo nekaj minutah, ne da bi morali plačati vse bančne ali kreditne kartice stroške iz banke ali kreditne kartice, samo majhno plačilo. V bližnji prihodnosti, Brad Smith želi dodati NFC zmogljivosti v aplikacijo.

Via techcrunch.com

Sorodne novice


Post ICO

Ali bi lahko bili Bitcoinovi ATM stroji bančništvo prihodnosti?

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Vključevanje naprav za glasovanje na podlagi blokiranja za volilno učinkovitost

Post ICO

Coinbase pomaga Bitcoiners kupiti storitve na Fiverr s kripto valuto

Post ICO

Deutsche Bank verjame v potencial tehnologije Bitcoin

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

Rast bitkoinskega rudarskega bazena Ghash.io ponovno vzbuja zaskrbljenost nad morebitnim 51% napadom

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic