Meet Blockr.io, človeški altcoin block explorer | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Meet Blockr.io, človeški altcoin block explorer

Meet Blockr.io, človeški altcoin block explorer

Blockr.io je ime nove spletne strani popolnoma posvečen razčlenjevanju in prikazuje Bitcoin transakcije blocksin bolj "človeški in intuitivno" način.

Spletna stran, ki se je pred kratkim začela po šest mesecev dušenje v fazi zasebni beta, ima dostop do API in predstavi vse pomembnejše statistike, zaznamkov in grafov, povezane s skoraj vse digitalne valute teče na "bitcoind" vilicami.

Glede na ekipo, ki je razvil Blockr.io, namen projekta "je, da bi digitalne kovancev približati javnosti".

"Digitalni kovanci se včasih obravnavajo kot preveč čarobna in želimo spremeniti, da bi radi, da pokažemo ljudem, da je to magija čisto normalni naslovov transactionsand ljudi -.. To se dogaja v" normalnih "bank Vsakdo lahko odpre stran blockr.io in brskanje po vseh transakcij vseh časov ", razvijalci povedal Bitcoin izpraševalca.

Uporabniki lahko uporabljajo zaznamkov, ki so vse shranjene lokalno na uporabnikovem računalniku, da se zagotovi hitrejši dostop do njihovih naslovov. Spletna stran omogoča tudi, da zaznamek vse zanimive posle in blokov ter jih delite na Twitter ali Facebook.

Block.io še navaja zanimivo facts- računih z največ kovancev ali najvišjih pristojbin, na primer - glede blockchain vsakega kovanca je skozi trivia oddelkih in grafov. Vendar pa, "če uporabniki mislijo kaj drugega, bi bilo zanimivo videti, da lahko pošljete Blockr.io e-pošto in bo skušala razširiti svoje poglavje".

"Obstaja veliko odkriti v svetu digitalne kovancev. Ker je vse, kar se zgodi, vidne vsem uporabnikom, lahko brskate naslove, glej kdo je dobil katere kovancev in kdo ima največ kovancev ali karkoli drugega, ki jih želite vedeti, lahko zdi, da je vse v notranjosti podatki kovanca je ", je dodal ustvarjalci.

Ekipa za projekt začel razvijati Blockr.io zaradi pomanjkanja stabilnih ih API, da bi lahko podprli poslovnih aplikacij. "Počasi smo začeli in ustvarili lastne osebne blok Inšpektor mesto. To je bilo pred letom dni. Po devetih mesecih, smo vedeli, da smo imeli super izdelek in je želel deliti z javnostjo. To je, ko se je rodil Blockr.io".

Poleg tega, razvijalci so sedaj raziskujejo "pet ali šest drugih kovancev" dodati Blockr.ioblock raziskovalec.

"Nekateri od njih bodo težje dodati, nekateri so že v testnih fazah. Ampak mi ne ustavi s samo dodajanje kovancev kot druge skupine dela na uporabniške prijave in vse dobrote, ki lahko Blockr dajejo k prijavljenega uporabnika. Imamo zillion ideje tam zunaj ", ideje, ki bodo postali res le, če bo skupnost daje malo nazaj in pomaga pri nekaj donacij.

Slike iz Blockr.io

Sorodne novice


Post ICO

Kraken in Fidor Bank: nova zveza izboljšuje storitve trgovanja z Bitcoin v Evropski uniji

Post ICO

Vlagatelji se odmikajo od ameriških zalog - denar v Bitcoin VeriCoin narašča

Post ICO

Ljubitelji Aussie Bitcoin si prizadevajo ustvariti avstralsko fundacijo Bitcoin in osveščati v državi

Post ICO

Fizična Bitcoin denarnica z biometrično avtentikacijo? CryptoLabs lansira enega v letu 2015

Post ICO

Bitcoin proti Highlanderju: kdo je res nesmrten?

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

CoinSummit San Francisco napoveduje program za strokovnjake, povezane z Bitcoinom

Post ICO

V Londonu poteka še en dogodek, povezan s kriptocurrency: Bitcoin Focus meetup

Post ICO

Kitajski novinar razkriva skrivnosti rudarskega objekta ASICMinerja

Post ICO

Bitcoin Ticker je že na voljo na Bloomberg terminalu, vendar le za zaposlene