Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Vsak teden Billboard je dajanje sezname najbolje prodajanih albumov na radijskih postaj, različnih televizijskih kanalov in širši javnosti na internetu.

Pred kratkim Mastodon debitiral je novi album Ko Več 'Round The Sun. Številni bralci se spomnite, da je bil ta album prodal preko Bitcoin za prednaročila, kot smo že poročali.

BitPay je že prej napovedal partnerstvo z Warner Bros. Records umetnik, Mastodon, zaradi česar so prvi večji bend oznaka sprejeti Bitcoin skozi BitPay.

"Navdušeni smo, da delo s kolegi Atlanta-domačini BitPay za naš novi album," je bilo v izjavi, v času, ko je dejal, Mastodon. "Želimo, da bi naše navijače, kot je veliko možnosti za nakup naš novi album, kot je mogoče, in so srečni, da lahko Bitcoin je eden od teh možnosti."

Zdaj se zdi, da je kar oboževalci možnost izbire na množico možnosti, vključno Bitcoin zagotovo izplačalo.

Mastodon ta teden debitiral na Billboard 200 grafikonu s je najvišji položaj v zgodovini pasu ob domov na 6. Spoton grafikonu.



McGill University Bitcoin Airdrop



Bitcoin Embassyand McGill Cryptocurrency Club veseljem sporočamo, da "Univerzi McGill Bitcoin Zračni desant", projekt neprofitno za spodbujanje zanimanja za cryptocurrency med študenti in spodbujati sprejetje njegove uporabe na kampusu. Njihov cilj je zagotoviti 30 mBTC brezplačno okoli 600 študentov.

Poleg cryptocurrency, bodo študenti prejeli praktične informacije o uporabi Bitcoin, zakaj cryptocurrency zadeve, in drugih izobraževalnih virov, kot so letaki, listih in vabila za osvoboditev Bitcoin predavanja in delavnice.

Dogodek, ki je določeno za mesto pomlad 2015, je navdihnila MIT Bitcoin Zračni desant in bo izvedena v skladu s postopkom, ki ga Bitcoin veleposlaništvo, ki je bilo deliti brezplačne bitcoins kot del svoje sprejetje mandata Bitcoin od poletja 2013 razvil.

Članek denarnice, ki vsebujejo sredstva bodo podelili v zaprti ovojnici, ki vsebuje izobraževalni paket. Ta paket vključuje tutorial o tem, kako uvoziti sredstva iz denarnice papirja in vodilo o varnostnih denarnico najboljših praks. Kopija javnega naslov se nahaja na zunanji strani ovojnice, tako da se lahko sredstva naložena pred prejemnikov-pogosto svojo prvo Bitcoin transakcije. Prejemniki so jasno navodilo, da je papir denarnico prejel od nekoga drugega ni varen za shranjevanje bitcoins in je mišljen kot začasen, saj lahko avtor hrani kopijo zasebnega ključa.

Kampanja za zbiranje potrebnih sredstev se je pravkar začelo. Donacije se lahko pošljejo na multisignature projekta wallet3PbkLoXDg77wCCYaHxwHLJ74zkHXFRUKvM. Večina sredstev bo dvignila s sponzorstvi iz neprofitne organizacije in Bitcoin podjetja.


Spoznajte BTC Markets, avstralsko novo Bitcoin (in Litecoin) platformo za izmenjavo



Avstralija je res stavi na Bitcoin. Bitcoin Examiner je že povedal o oblikovanju lokalne poglavja Bitcoin Foundationand tudi o prvih Beers4Bitcoins dogodek, ki je določen, da se zgodi v Sydneyju ta konec tedna, danes pa je glavni novica je nedavno začetek trgovalne platforme s sedežem v Sydney BTC trgi.

Izmenjava, Martin Bajalan ustvaril, je začela delovati približno dvema tednoma in podpira Bitcoin in Litecoin transakcije. Bajalan je lokalna cryptocurrency podjetnik in član ekipe, ki dela za oblikovanje avstralski temelje. Glede na mestu Coindesk, platforma omogoča uporabnikom za opravljanje poslov v realnem času, brez zaračunavanja pristojbine za prenos sredstev. Namesto, dobiček BTC trgi iz trgovinskih provizij, ki se začnejo na 1 odstotek.

Martin Bajalan, ki ima cilj, da izvede milijon poslov na mesec do konca leta 2014, je povedal Coindesk da bo "izziv, kako hitro bomo lahko zagotovili ustrezno likvidnost novih finančnih produktov, da bi pritegnili trgovcev in tudi premagati vprašanja ureditve več v naslednjih nekaj mesecih ".

Trenutno Avstralija ima več regulatorjev, ki nadzirajo različne finančne trge. In čeprav Bajalan ve, da je treba finančne storitve podjetja v državi avstralski finančne storitve licenco avstralske komisije za vrednostne papirje in investicije, pravi njegova platforma ne potrebujem. "Mi smo imeli potrdilo naših odvetnikov, da obstaja tako dolgo, kot smo izvajati v realnem času poravnave ni potrebno dovoljenje", je še dodal.

Čeprav je regulativni krajine v Avstraliji izgleda relativno stabilna, Bajalan še vedno je vse, kar lahko, da bi becompliant s trenutnim KYC (Know svojo stranko) zahteve, ki jih delajo s Edentiti Pty, podjetje, ki zagotavlja preverjanje identitete in preveri uporabnikom izmenjave. Ustanovitelj BTC trge meni, da je Avstralija trenutno "v boljšem položaju za prilagoditev Bitcoin v primerjavi z ZDA. To je predvsem v ZDA, ki ima veliko držav in različne zakone".


Spoznajte Casascius: fizične Bitkoine z resnično vrednostjo



To bi bilo res čudno, če nekateri Bitcoin občudovalec ne bi poskušali pripraviti prave kovance v resničnem svetu. In to je tisto, kar se je zgodilo! Tam je že tam somephysical kopije tega cryptocurrency in so res lepo.

Ti kovanci se imenujejo Casascius Bitcoins in so na voljo v štirih velikostih, vrednot in materialov. Ti kovanci so jih osebe, ni vlada ali kaj podobnega, vendar pa imajo neko vrednost, ker ima vsak od njih malo kartico, vgrajeni v notranjosti, ki vsebuje digitalni valute denarnico povezan z računom z enako vrednostjo, kot je bil vgraviran v Bitcoin.

Ime - Casascius - je nekako eksotično, ampak to je samo priredba imena avtorja, Mike Caldwell, in tudi ime njegovi spletni strani. Bitcoin ljubimec je ustvarila kovancev 1, 5, 10 in 25 Bitcoins. In presenečenje, ki jih je mogoče kupiti samo z... Bitcoins.

Po svoji ustvarjalec je Casascius Bitcoin zaščiteno s slojem hologramov in 8-mestno kodo. To je, domnevno, zelo težko spreminjati. Na žalost, Mike Caldwell ustavil proizvodnjo kovancev, zaradi nenadne priljubljenosti digitalne valute. Oglejmo pogled na vsakega od njih.

1 Bitcoin

 Prvi kovanec moramo pokazati, si je izdelan iz masivnega medenine in ima premer približno 1.125 centimetrov. Prav tehta četrt unčo.

5 Bitcoins

Z iste velikosti kot prejšnji kovanca, je to eden iz različnih materialov. To je prekrita z nikljem in nekoliko debelejši.

10 Bitcoins

10 Bitcoins kovanec je iz 0,999 kaznovani srebra in ima premer 1,53 palca. Prav tehta malo več kot eno unčo in ima dve različici: polno srebro ali srebrno različico s simbolom pozlačenim Bitcoin.

25 Bitcoins

Na zadnji, 25 Bitcoins kovanec je zlato lepota: to kovanec ima premer 1,75 cm in je galvanizirana z zlatom. Tehta približno 1,2 unč.

V redkih ena: 100 Bitcoins

In potem, da je to. 100 Bitcoin zlato bar, ki tehta približno 4,2 unč.

Via geek.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin tehnologija, da odkrije skrivnosti Wall Streeta

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Post ICO

Bitcoin rudarski proizvajalec HashFast se izklopi in dražbe preostalih sredstev

Post ICO

Privzete vrednosti CoinTerra

Post ICO

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Post ICO

BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon

Post ICO

Ali lahko uporabniki Bitcoinov v Dropboxu po varstvu PRISM varno?

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Marco Santori: Bitcoin ni reguliran

Post ICO

Zvezni agent, obtožen bitkein kraje na Silk Road bust izpodbija