Izjave Mark Karpelesa ovirajo Bitcoinovo skupnost | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Izjave Mark Karpelesa ovirajo Bitcoinovo skupnost

Izjave Mark Karpelesa ovirajo Bitcoinovo skupnost

CEO of Mt. Gox ne morem ujeti odmor, verjetno zato, ker ima v reji krivijo izključno Bitcoin in njegov posel deformacije "napaka", da pojasni vse težave, ki so še vedno vplivajo na izmenjavo.

Medtem ko vse druge exchangeshave že izvaja potrebne popravke sprosti v zadnjem tednu, ki ga cryptocurrency osrednjih razvijalci, Tokyo temelji družba je še vedno neaktivna, ko gre za obdelavo withdrawalsand strank več informacij se pričakuje šele v četrtek (20), v skladu na Mt. GOX najnovejša izjava.

Medtem, predsednik uprave borze, Mark Karpeles, govoril na Wall Street Journal: daleč od umiritvi Živce Skupnosti je razplamtela, je potrdil, da je krivda vseh Bitcoin je.

"Iskreno se opravičujem za ta incident,. Vendar pa morate razumeti, da nismo razvijalci Bitcoin Zelo smo presenečeni, da bi lahko kdorkoli kriv goro GOX namesto programske opreme Bitcoin", je rekel, kar je povzročilo val kritik na socialnih medijev.

Tukaj je nekaj reakcije na izjavo Karpeles ", ki so bile objavljene na Reddit.

Kakšna baraba. On je dejansko poškodovana ugled Bitcoin s to izjavo. In tisoče ljudi, bo to prebral.

"FT_clox_metoo"

Mark ohranja Injekcija je sranje, ker ni dovolj ljudi glasno opozarja, da je popoln idiot. Na tej točki Mt.Gox se poškoduje Bitcoin več, kot je pomoč, je treba gledati kot na izmenjavi, ki se ne uporabljajo več in moramo zagotoviti, da so vsi novi ljudje Bitcoin vem, da ga ne uporabljajo.

"OrderAmongChaos"

Ta izjava je še dokaz njihove malomarnosti. Vsakdo lahko razvijalec Bitcoin, zato ne stati, da razlog, da bi morala imeti (nekdaj) največja in najvplivnejša poslovanja v industriji svoje lastne in-house razvijalci ukvarjajo z razvojem protokola in pomoč pri zagotavljanju, da je njihova koda zrakotesna ?

"Mlaw1975"

To je tržna manipulacija. On je s svojo pozicijo še naprej zmanjšujejo vrednost BTC. Pridi, da si o njej mislijo, da to ni prvič, MtGox povzroča BTC za padec. Se je vrnil v svojo staro igro.

"Jdk"

Kakšna predrznost od njega, da bi poskušali vrgel Bitcoin pod avtobus. Veš kaj, Mark: Bitcoin je daleč, daleč večji od sebe in svoj ego. Ne morem dojeti, da bi nekdo poskušal diskreditirati tehnologijo, ki predstavlja tako monumentalno paradigme je na bolje, vse za izogib krivdo.

"DiscerningDuck"

Kriza naprej potiska ceno Bitcoin je nižje na Mt. Gox, kot je spletno izmenjavo še vedno prikazuje vrednosti okoli 250 $. Cena se je dejansko zmanjšala 50 $ v primerjavi z vrednostjo registrirana v ponedeljek (17).

Nedavni pretresi so tudi vodil veliko uporabnikov, da menijo, da Mt. Gox, ki lahko trpi pritisk od japonskih oblasti zaradi njegove povezave z cryptocurrency. Vendar Karpeles tudi povedal, WSJ, ki je že obravnaval poslovni model z lokalnimi oblastmi, da se zagotovi, da je podjetje ", ki delujejo v skladu z zakonom tukaj".

Sorodne novice


Post ICO

Marco Santori pravi, da je Bitcoin valuta sodna odločitev, ki se lahko uporablja kot zelo širok precedens

Post ICO

Brawker se zaustavi

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Lamassu je uvedel Bitcoin Machine: prednaročilo je zdaj na voljo

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Bitcoin Universe - kateri Bitcoin znak ste

Post ICO

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Ekskluzivni: Alex Jones, ki bo danes objavil sporočilo, bo začel sprejemati Bitcoin

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart