LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin

LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin

LOT Polish Airlines je pred kratkim napovedal, da lahko njihovi kupci zdaj kupujejo letalske vozovnice z Bitcoin uporabo spletnega podjetja ali mobilne aplikacije.

Družba je pred kratkim spoznal potencial digitalnih valut in je želel, da bi lahko zadovolji vse večje seznam strank, piše v sporočilu za javnost. LOT zdaj omogoča strankam, da kupi vstopnice prek BTC in zagotavlja, da so transakcije udoben in popolnoma varen.

Vendar pa je točka, ki je opozoriti, da je letalski prevoznik neposredno ne sprejema Bitcoin, temveč se z uporabo ponudnika plačilnih storitev za pretvorbo BTC za fiat valute v fazi nakupa.

Letalski prevoznik sodeluje s poljsko ponudnik plačilnih storitev Polski standardni płatności, ki bo odgovorna za obravnavo transakcij. Takoj, ko stranka plača za vstopnice, ki uporabljajo cryptocurrency so Bitcoins pretvorijo v skladu s trgom nakupa. Torej, če je stranka na Poljskem, bo fiat valuta izbira je poljski zlot Poljska. BTC se pretvori v evre v Nemčiji in na ameriških dolarjev v Združenih državah Amerike.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] LOT zdaj omogoča strankam, da kupi vstopnice prek BTC in zagotavlja, da so transakcije udoben in popolnoma varen. [/ Tweet_box]

Direktor prodaje in distribucije Jiri Marek dejal:

"To je samo vprašanje časa, dokler plačila s spletnega valute postala tako priljubljena kot z uporabo kreditnih kartic danes. Opazili smo, da ta potencial, zato smo eno od prvih letalskih družb na svetu, da bi svojim potnikom možnost plačevanja z Bitcoins kot že danes. "

Marek tudi dejal, da je podjetje želi, da bi lahko služil vsak stranko in da je zato, da si bo za inovacije, v upanju, da bi svoje stranke potovanje bolj udobno in prijetno, ne samo v zraku, ampak tudi v fazi nakupa vozovnice.

Stranke bodo lahko videli možnost Bitcoin, ko so izbrali datum in čas za njihovo letenja. BTC bo nato pretvori v zadnji fazi plačila poljske obdelavo plačil. Po odobritvi, bo stranka preusmerjen na denarnici, kjer se bo posel zaključen.

Metoda novo plačilo se lahko uporabi za plačilo karte 60 svetovnih destinacij. Skupaj z Bitcoin, letalska družba sprejema tudi PayPal, American Express, MasterCard, Visa in bančno nakazilo. Novica je prepričan, da povečanje prodaje za poljske letalske družbe, saj LOT prodaja ena od treh vstopnic prek svoje spletne strani.

V začetku februarja 2015, Universal Travel načrt zraka (UATP) solastnik s Bitnet, ki pooblašča 260 letalske družbe, da sprejme Bitcoin kot plačilo. Vendar pa nobeden od njih je odločitev za neposredno uporabo Bitcoin doslej. Upajmo, da se bo spremenilo, saj vse več letalskih družb se začenjajo zavedati potenciala Bitcoin je.

LOT je ena izmed prvih letalskih družb, da sprejemajo Bitcoin skupaj z airBaltic in litovski Air, ki sta se odločili, da letos sprejela digitalno valuto že leta 2014. V juniju, TAR letalske družbe Mehika je tudi odločila, da sprejme Bitcoin kot plačilno sredstvo, zaradi česar je prva letalska družba v Latinski Ameriki sprejeti Bitcoin.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin

Post ICO

Bitcoin tehnologija, da odkrije skrivnosti Wall Streeta

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Pregled: Veliko skrbi z GAW Miners Hashlet Service

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Koliko moči porabimo za izdelavo Bitcoinov?

Post ICO

Vstop v Bitcoin vagon: prvi teden v Indiji se je začela prva platforma za trgovanje v realnem času

Post ICO

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi

Post ICO

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Post ICO

Poslovna skupina potiska Bitcoin naprej z vlaganjem v naslednje generacije čipov ASIC in novega superračunalnika

Post ICO

BTC Kitajska v Šanghaju namesti prvi Bitcoin ATM v državi