Pazi na Blockchain.info, CoinFinance je za tabo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pazi na Blockchain.info, CoinFinance je za tabo

Pazi na Blockchain.info, CoinFinance je za tabo

Pred nekaj meseci sem se obrnil na ustanovitelja CoinFinance. Predstavil je svojo spletno stran in mi je povedal, da lahko v bistvu graditev portfelja vaših naložb šifrirnih valute preko svojega spletnega mesta. Na ta način bi lahko spremljali moje "kripto bogastvo" v danem trenutku. Ko vidim, da obstaja več kot 300 različnih šifrirnih valute to zvenel kot dobra ideja v tistem času.

Prejšnji teden sem bil spet približal glede CoinFinance. Tokrat je bilo fantje iz TeddMarketing ki upravljajo CoinFinance uradni začetek tržno kampanjo. Rekli so mi, da me je želel pregledati različne strani spletne strani funkcij in pustite moji bralci vedo, kaj sem razmišljal o tem. Zato sem še enkrat pogledal, 4 mesece po prvem trenutku sem bil kdaj izpostavljeno na spletni strani, in ugotovil nekaj zelo zanimive stvari...

Kaj je CoinFinance?

CoinFinance začelo kot šifrirnega valuta upravljanja portfelja orodje - v bistvu je to način, da bi lahko spremljate vse svoje cryptos na enem mestu. Ampak to postalo nekaj veliko večji, danes je kot vaš "kontrolne sobe" za vse, kar je povezano z šifrirnih valute. Najprej je tu preprosti portfelj sem ustvaril na CoinFinance:

Podrobne informacije o trgu za več kot 300 altcoins

Prva stvar, ki ste jo opazili, o CoinFinance je, da vam daje popoln zlom za skoraj vsak altcoin tam. Obstajajo očitne cap in tržna cena karte, vendar globlje analize je na voljo tudi. Na primer, oddelek z naslovom "Zmagovalke in poraženke" pokazati najbolj trending kovance v zadnjih 24 urah. To vam lahko pomaga opredeliti posebne tržne trende in priložnosti. Tukaj je kratek primer o tem, kako izgleda:

Altcoin specifične informacije je na voljo tudi

Če želite, da bi dobili najnovejše statistične podatke in informacije o določenem altcoin CoinFinance lahko dobavi da. Z izbiro posebnega altcoin lahko dobili splošen pregled, ki vključuje kapo trga, rudarstvo težave, obtok kovanec, zgodovinsko ceno za zadnjih 24 ur in več. Namenski altcoin pretvornik in rudarstvo kalkulator je na voljo tudi za vsak kovanec.

Spletna stran lastnikov lahko vgradili kripto valute pripomočke

Če ste lastnik kripto spletno valute ali blog CoinFinance dobavlja široko paleto pripomočkov. Prvi je zelo preprosta crpyo cunnecy zgodovinski cena widget. Tukaj je primer za Litecoin:

Druga možnost je, da bi vgradili a Zmagovalke in poraženke pripomoček, kot je prikazano zgoraj. Končni pripomoček omogoča prikaz točnega kovanec pripomoček, ko hover nad določeno besedo. Tako, na primer, lahko vgradili Bitcoin je pripomoček, če ste hover nad besedo Bitcoin.

CoinFinance je na enem mestu za šifrirnega analizo valuta trga

Mislim CoinFinance prišel dolgo pot, saj sem najprej pregleda v februarju 2014, ko se je šele začelo. Ne dvomim, da če bo še naprej raste na tej stopnji lahko postane resne konkurente celo Blockchain.info-, dokler se danes več kot 3000 premoženje ustvaril preko spletne strani. Ko gre za Bitcoin sem lahko še vedno raje uporabljajo Blockchain.info, ampak tudi za vse druge šifrirnih valute sem našel nov vir informacij.

Sorodne novice


Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Lokalne oblasti so zaprli samo britanski ATM v Vermontu

Post ICO

Gavin Andresen: majhna je verjetnost, da bo Bitcoin res, res velik

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Crypto News Summary v 60 sekundah 8. januar 2017

Post ICO

Družina Draper in Bitcoin: sin mu to častita, oče se o tem spozna in dedka ne čuti ljubezni

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme

Post ICO

Kitajski novinar razkriva skrivnosti rudarskega objekta ASICMinerja

Post ICO

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Post ICO

Kanada ima trženjsko skupino, ki dela v korist Bitcoin in nove restavracije, ki sprejema kripto valutnost