ListenToBitcoin.com je okužen z anonimnim kupcem, pravi ustanovitelj spletne strani | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

ListenToBitcoin.com je okužen z anonimnim kupcem, pravi ustanovitelj spletne strani

ListenToBitcoin.com je okužen z anonimnim kupcem, pravi ustanovitelj spletne strani

Beseda se je razširil po spletu: mesto Poslušajte Bitcoin je okužen s škodljivo programsko opremo, kot Bitcoin Examiner poročali to nedeljo (14). Torej, avtor storitve, Maksimilijana Laumeister, odločila, da bo objavili javno izjavo o Reddit (pod svojim uporabniškim imenom AlpineWolf) opravičil in pojasnil situacijo.

Storitev je začela že marca letos, vendar od takrat je bila prodana domena in novi lastnik je dovoljeno zlonamerno programsko opremo, da bi na mestu. Prvotna čisto mesto je sedaj gostuje na BitListen.com.

Pozdravljeni vsi, jaz sem tisti, ki je razvil in začel poslušate Bitcoin.

Pred približno enim mesecem sem prodal domeno ListenToBitcoin.com z neznancem na internetu. So plačani vnaprej, tako da nisem dal prodajo veliko razmišljal. Nikoli nisem pričakoval, jim dati malware tam.

Po prodaji domeno, sem se preselil svoj vilice projekta do BitListen.com, ki sem lastnik in lahko osebno zagotovili je legitimno. Spremenil sem GitHub Source Code stran projekta, da odražajo spremembe v lastništvu zadnjega domene. Da bi abolutely jasno, ne lastnik ali upravljavec ListenToBitcoin.com več.

Svetujem vsem, da obiščete uradno spletno stran na BitListen.com od zdaj naprej, in hvala za bivanje z mano skozi vse to! Jaz sem načrtovanja, da bo uvedla velike spremembe še pred koncem poletja, in ne morem čakati, da pokažejo vama novo platformo, ko je to storjeno.

Spet sem za to, kar se je zgodilo, da ListenToBitcoin.com opravičiti, je to povsem prišel iz levega polja za mene, ampak ker sem več lastnik domene, situacija pa je izven mojega nadzora. Resnično upam, da to ne vodi do vsakogar, računalniki pridobivanje okuženih.

TL; DR Nimam ListenToBitcoin.com več. Obiščite BitListen.com za zadnji uradni, različica zlonamerne programske opreme brez mesta.

Edit: Rad bi poudaril, da se počutim slabo, da se je novi lastnik domene naj se to zgodi, ker pa sem več lastnik domene, nič ne morem narediti, razen vas, da začnete namesto z novo uradno BitListen.com stran.

Edit2: Tudi jaz želim poudariti, da poslušate Bitcoin je vedno prost, odprtokodna programska oprema, MIT z licenco, in da vsakdo lahko prenesete, spremeniti, in gostitelj svojo različico spletne strani brez dovoljenja. BitListen.com je le "uradni", da je še vedno vzdržuje mene, vendar sem spodbuditi vsakogar, da vilice projekt GitHub in rehost, če želite, da bi programsko opremo v drugo smer.

Edit3: To sem povedal v nadaljevanju, ampak želim, da je del te objave pa tudi: Zavedam se, zdaj, ko sem naredila zelo neumno napako s prodajo domene za nekoga nezanesljivih in želim osebno opravičiti vsem, ki je bil prizadeti. Bil sem preveč zaupljivi, sem naredil veliko napako, in za to, kar moje besede so vredne, obljubim, da se ne bo ponovilo.

Z Poslušajte Bitcoin iz slike, zvoki Bitcoin so zdaj na voljo na novem projektu Maksimilijan Laumeister je, BitListen.com, kot lahko vidite. Bitcoin Examiner se potrudil in lahko zagotovi, da bodo Virtuozni zvoki Bitcoin mehurčkov vas izvesti skozi dan brez škodljive programske opreme na vpogled.

Sorodne novice


Post ICO

Ali je razdelek 22.1 edini razlog, zakaj Apple zdi, da sovraži Bitcoin?

Post ICO

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Gavin Andresen: majhna je verjetnost, da bo Bitcoin res, res velik

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu

Post ICO

Kalifornijski koncesionar prodaja svoj prvi Land Rover za Bitcoin

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Indija bo decembra v globalni bitkiin konferenci

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost