Vodilni Visa izvršni direktor izpostavlja bitcoin potencial na konferenci | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vodilni Visa izvršni direktor izpostavlja bitcoin potencial na konferenci

Vodilni Visa izvršni direktor izpostavlja bitcoin potencial na konferenci

Bitcoin v zadnjem času prejeli kar bi verjetno bila še njegova največja potrditev. Vodilni izvršni na obdelavo plačil in kreditne kartice super-velikan Visa, Jonothan Vaux, pred kratkim prišel v rekordnem potrjevanje Bitcoin, in da bi tako nadomestilo s sodelovanjem Visa in Bitcoin.

Vaux je Visa izvršni direktor nove digitalne plačil in strategije na Visa Europe, zato je zagotovo pozna svoje stvari in se dobro upoštevati na tem področju. Vaux je del enodnevnega zasedanja na Wired denarja, enega vodilnih tehnoloških in regulacijskih konference finančnih na svetu. To Vaux uporablja svoj čas na odru poudariti Bitcoin je zanimiva novica v-in-po-sebi, in še en dokaz, da je mainstream finančni sektor se je seznanil z napredkom Bitcoin je.

Razprava o Bitcoin osredotočena na odstranjevanje trenje med nastajajočimi Bitcoin ustanavljanjem in bolj uveljavljenih, tradicionalnih bančnih podjetij in finančnih institucij.

Bitcoin je velika, s trenutno tržno kapitalizacijo okoli 4 milijarde $ dolarjev, in z več kot 100.000 Bitcoin transakcije, ki se izvajajo na day.Still, Visa sam palčkih ves svet Bitcoin veliko krat več. Skupni obseg denarnih Visa presegla $ 7300000000000 dolarjev v letu 2014 in skoraj 65 milijard transakcij so bili obdelani na omrežjih družbe, po svojem letnem poročilu 2014.

Seveda, Visa je zrel podjetje z dolgo in sedež zgodovini, in je imela desetletja povezovanja z bankami, trgovci na drobno, in družbo na splošno. Bitcoin, na drugi strani pa vdrli na svetovnem prizorišču pred nekaj leti. V tem okviru se je hitra rast Bitcoin je spodbudno, in dejstvo, da podjetja kot so Visa, vzel na znanje, da je še boljši.

Nadalje, Vaux razpravljali tehnologije, na katerih temelji Bitcoin, in se pridružil večjo zboru podjetniki, poslovneži in analitiki, ki so bili z ugotavljanjem možnosti za tehnologijo, ki temelji na Bitcoin, da spremenite svet. Preprosto povedano, Bitcoin je blockchain tehnologijo, ki je omogočila valuto na sami upravljajo, urejajo, in se podpirajo, postaja vroča tema.

Dejstvo, da je bila blockchain sposobna podpreti več sto tisoč transakcij na dan, vse pa stalno narašča Bitcoin ponudbe denarja in sledenje pretoka bitcoins, povzroča številne strokovnjake, da upoštevajo. Vaux opozoriti, da Visa je videti, da se učijo od Bitcoin, d možnosti za prilagoditev nekaterih svojih tehnoloških inovacij.

Ena stvar Vaux si seznanjen, pa je, da obstaja veliko infighting med različnimi člani Bitcoin skupnosti. Ko Vaux udeležil jug Southwest, vodilni nastajajoče tehnologije in glasbeni festival, je naletel na ljudi iz Bitcoin podjetij in Bitcoin uporabnikov. Namesto videnje sodelovanja in pogon v smeri večjega cilja, Vaux trdi, je naletel pri anarhiji s člani boj in spopadali med seboj.

To infighting ni povzročil Vaux, da bi dvomili o prihodnosti Bitcoin. Res je, da kljub temu, povečala enotnost in opredeljujejo cilje in grand vizija za Bitcoin bi pomagalo povečati stopnjo napredka za valuto (v pogledu avtorja). Bitcoin je še vedno v nastajajočih fazah, in medtem ko je valuta dolgo pot v zadnjih nekaj letih, je še vedno ogromno količino prostora za rast.

Vaux tudi ugotovil, da je prejel veliko parcel od Bitcoin novih podjetij. Medtem ko pozdravlja omenjene parcele, ima tudi nekaj nezadovoljstva. Prvič, Vaux opozoriti, večina ustanavljanjem osredotočajo na Millennials, ki niso bili vizum najbolj uspešne stranke v preteklosti, in verjetno ne bo v prihodnosti. Vaux zato pozval podjetja, da razmišljati zunaj generacijske škatle. Vaux tudi pozval podjetja, da oblikuje dolgoročne načrte in začrtati avtokarte, ki jim bodo pomagali začrtati svojo pot v prihodnosti.

Vaux končal svoj govor z ugotovitvijo, da je "samozadovoljstvo" največji obrazi Visa tveganja. Seveda, z novimi digitalnimi valute in tehnologije hitro razvijajočih se, Visa ne more privoščiti, da bi sedel na svojih slutenj in naj svet je mimo.

Sorodne novice


Post ICO

Greenpeace ZDA zdaj sprejema donacije Bitcoin preko BitPay-a

Post ICO

BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon

Post ICO

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Post ICO

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

Post ICO

CoinsForTech začenja trženje samo za Bitcoin in digitalno denarnico OneWallet.io

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

BitcoinTalk Server ogrožen

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Post ICO

Ali lahko Bitcoin preživi v prihodnosti? Pros del 1