Kuno Goda: želim, da se umetnostni svet zaveda Bitcoina in prednosti, ki jih ponuja umetnikom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kuno Goda: želim, da se umetnostni svet zaveda Bitcoina in prednosti, ki jih ponuja umetnikom

Kuno Goda: želim, da se umetnostni svet zaveda Bitcoina in prednosti, ki jih ponuja umetnikom

Ker Bitcoin skupnost izvedeli za mladega nemškega umetnika, ki je ustvaril umetnino zgleduje po naših najljubših cryptocurrency je Kuno Goda v središču več pogovorov. Nekateri se radi svoje delo in nekaj ne sme, ampak ena stvar je očitna: Goda si je vsi govorijo o vplivu Bitcoin v drugem področju naše vsakdanje življenje, v svet umetnosti.

Torej Bitcoin Examiner se odločili za pogovor z umetnico, ki je dobil navdih v Andyja Warhola "200 One Dollar Bills" ustvariti svoj kos "200 Bitcoins". Živi v Hamburgu, Nemčija, in še študiral inženiring, preden je postal polni delovni čas umetnik.

Kako ste odkrili Bitcoin?

Kuno Goda - Vedel sem Bitcoin obstaja že kar nekaj časa. Vendar pa je bil šele v začetku letošnjega leta, ko sem res potopil vanj in ga raziskali podrobneje. To je bil pravi čas, da to storite, ker na ta način, da bi lahko bolje ocenili in filtriranje val poročanja v hype in nesreči v aprilu.

Ali imate kakršne koli Bitcoins?

Jaz lastnik majhno količino Bitcoin poskusnih razlogov.

Kako ste prišli na idejo za ta kos "200 Bitcoins"?

Kot večina ljudi, sem bil malo skeptičen Bitcoin, ko sem prvič raziskali. To je zelo težko, da bi dobili razumevanje za to, kot začetnik, kar mislim, da je eden od glavnih problemov Bitcoin se sooča prav zdaj. To je enostavno, da ga odpisati kot nekaj brez lastne vrednosti. Ampak zato so večino drugih valut. Ko sem spoznal, da je še isto z večino umetniških del, sem vedel, da bo nekaj.

Ste že obrnili na sliki strank ali kritikov, na primer?

Prejel sem veliko povratnih informacij iz umetnosti in Bitcoin skupnosti. Večina je pozitiven. Nekateri izmed njih pa so rekli običajna "to ni umetnost, sem lahko to naredil." Ampak jaz sem se uporabljajo za komentarje, kot so jih do sedaj. Bil sem v stik z nekaterimi potencialnimi kupci, kot tudi. Ampak nisem ga še prodajajo.

Ljudje so res uživajo svoje delo. Ali se strinjate, da ta vrsta pobud naredi Bitcoin razvijati v drugo stopnjo?

Bitcoin je še vedno zelo pojav v tech skupnosti. Na koncu je treba več ljudi ozavestimo in da bo bolj mainstream. Upam, da "200 Bitcoins" je lahko majhen del tega premika. Želim si, da bi svet umetnosti zavedajo Bitcoin - in cryptocurrencies na splošno - in prednosti ponuja umetnikom. Allison Schrager in mnogi drugi, je poudaril, da je umetnost trg pokvarjen. Zagotavljanje umetniki in galerije z orodji, da lahko prodajo umetniških del za ljubitelje umetnosti in trgovci po vsem svetu bi lahko bil en korak, da se določi na trgu umetnosti.

Kako vidite sceno Bitcoin v Nemčiji? 

Imam občutek, da je scena Bitcoin v Nemčiji Bitcoin scena v Berlinu. Ne bom veliko doživlja scene tukaj v Hamburgu. Tako je Nemčija še ne kripto-Wonderland nekateri mediji so želeli biti.

Vaša država prizadeva urediti Bitcoin. Se vam zdi, da je kot pozitivno stvar?

To bi res izkazalo, da je dvojni robovi meč. Po eni strani, to je super, da so ga priznali kot "obračunska enota". Želim si, da je naslednji korak bi bil, da bi Evropska unija in druge države storijo enako. Po drugi strani pa je to lahko prvi korak k strožji regulaciji in morebitni poseg v svobodo posla. Na koncu se je vse gre dol, kako to vpliva na dohodek davčno vlade. V tem trenutku Bitcoin ekosistemu je še vedno dovolj majhen, da je enostaven za regulatorji biti radodaren.

Kaj pa prihodnost cryptocurrency?

Zelo sem navdušena, da vidite, kako cryptocurrencies razvoj v Afriki. Mnogi ljudje so veliko bolj uporabljajo za plačilo s svojih mobilnih telefonov [Keniji in njenega programa M-Pesa, na primer]. Številne vlade v Afriki niso zelo stabilni in s tem zaupanje v valuto, je zelo nizka. Mislim, da je kot nalašč zemlja za Bitcoin cveteti.

Sorodne novice


Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Ljubitelji Aussie Bitcoin si prizadevajo ustvariti avstralsko fundacijo Bitcoin in osveščati v državi

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Nekdanji pomočnik direktorja FinCEN za govor na konferenci VeriCoin

Post ICO

Crypto News Summary v 60 sekundah 8. januar 2017

Post ICO

Kako je zavezništvo med Mt. Gox in CoinLab sta se spremenila v (pravno) vojno

Post ICO

To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

BitStamp potrjuje težavo naslova naslova